Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Texas A&M University School of Law

Texas A&M University School of Law

Texas A&M University School of Law

Представление

Адвокатът на 21-ви век трябва да направи нещо повече от просто да разглежда дела в съда. Ще ви е необходима способността да договаряте споразумения, да изготвяте договори, да уреждате споразумения и да посредничите при спорове. В Юридическото училище в Тексас A&M ви покрихме. Нашата иновативна програма JD подчертава значението на реалните правни умения, които ще ви подготвят напълно за всички аспекти на вашата кариера.

Има повече от един вид адвокати. През 21-ви век практикуващите адвокати обслужват голямо разнообразие от клиенти с различни възможности и в безброй индустрии. В Юридическото училище в Тексас A&M можете да държите вашите възможности отворени, като следвате широко образование. Или можете да изберете един от трите различни пътя, които предлагаме. Във всеки от тези пътища можете дори да изберете да се съсредоточите върху определени области на практиката, като например интелектуалната собственост или законите за петрола и газа.

Изборът на юридическо училище означава да изберете дома си за следващите няколко години и няма да намерите по-добро място за учене и живот от Форт Уърт. Форт Уърт предлага ненадминато качество на живот, правна общност, която приема и наставлява млади адвокати и достъп до широк кръг работодатели в различни практики, включително юридически кантори, правителствени агенции, организации с нестопанска цел и юридически отдели на корпорации.

Местоположения

  • Fort Worth

    1515 Commerce Street, 76102, Fort Worth

    Въпроси