Keystone logo
The College of Law

The College of Law

The College of Law

Представление

относно

69889_lady-justice-2388500_640.jpg

МИСИЯ

The College of Law е училище за професионална практика за адвокати. Ние също така сме най-големият доставчик на практически насочено юридическо образование в Australasia.

Нашата мисия е да подобрим кариерата на юристите в цяла Австралия чрез предоставяне на иновативно правно образование и обучение, насочено към практиката.

НАШАТА РАЗЛИКА

The College of Law е начело на практическото юридическо образование от 1974 г. насам. Повече от 60 000 от нашите завършили работят във всички аспекти на индустрията - и ние сме едно от най-доверените имена в правното обучение в Австралия и Нова Зеландия.

Но това, което ни отличава, е нашият фокус върху практическата страна на закона и истинското значение на нашите образователни програми.

С над 400 служители в Австралия и Нова Зеландия - повечето от които практикуват адвокати - ние работим от професията, за професията.

В Австралия Колежът е един от малкото не-университети, които са постигнали статут на автоактивиращ орган от Агенцията за качество и стандарти за висше образование.

69891_sydney-opera-house-354375_640.jpg

ПРИЗНАВАН ОТ АГЕНЦИЯТА ЗА ТЕРИАРНО ОБРАЗОВАНИЕ И КАЧЕСТВЕНИ СТАНДАРТИ НА АВСТРАЛИЯ

The College of Law е самоутвърждаващ орган, признат от Агенцията за висше образование и стандартите за качество на Австралия. Това означава, че Колежът е постигнал в рамките на специализираните си сфери на правото академични стандарти, управление и качество, еквивалентни на тези на австралийски университет.

В Нова Зеландия колежът е акредитиран от Нова Зеландия, отговарящ за квалификациите, който оценява Колежа, който е много уверен в образователното си представяне. Това е най-високото постижимо ниво.

69890_city-1283140_640.jpg

The College of Law ASIA-PACIFIC

The College of Law Азиатско-тихоокеанския регион и неговият директор Питър Трит са със седалище в Куала Лумпур, Малайзия. The College of Law Азиатско-тихоокеанския регион е създаден през 2016 г., за да разшири дейността на Колежа в Азия, със специален акцент върху новата икономическа общност на АСЕАН. The College of Law Азиатско-тихоокеанския регион е добавил три нови юрисдикции към програмата LLM на колеж по приложно право.

 • Трансгранична юридическа практика на ASEAN 6: https://www.collaw.com/learnwithus/our-programs/career-specialisation-programmes/llm-asean

 • Обща правна практика (Нова Зеландия): https://www.collaw.com/learnwithus/our-programs/career-specialisation-programmes/llm-common-law-practice

 • Правна практика на Малайзия: https://www.collaw.com/learnwithus/our-programs/career-specialisation-programs/llm-malaysia

Ние също така предлагаме програми за професионално развитие, които да ви подготвят практическите умения, необходими за изграждане и развиване на успешна кариера в правната практика. Предлагаме следните програми:

 • Международни юридически английски и професионални умения (ILEPS): https://www.collaw.com/learnwithus/our-programs/career-foundation-programs

 • Продължаващо професионално развитие (CPD): https://www.collaw.com/learnwithus/our-programs/career-consolidation-programs

Местоположения

 • Sydney

  The College of Law New South Wales, St Leonards Corporate Head Office 2 Chandos Street St Leonards NSW 2065 Australia, , Sydney

 • Auckland

  Level 8, College of Law Centre 3 City Road, Auckland 1010 New Zealand, , Auckland

  • Kuala Lumpur

   The College of Law Asia, Head Office Level 23, Nu Tower 2 Jalan Tun Sambanthan 50470 Kuala Lumpur, , Kuala Lumpur

   • Singapore Online

    Singapore Online, Сингапур

    Въпроси