© Moritz College of Law
The Ohio State University Moritz College of Law

The Ohio State University Moritz College of Law

The Ohio State University Moritz College of Law

Представление

The Ohio State University Moritz College of Law е неразделна част от една от големите образователни институции в света. Основан през 1891 г. и постоянно най-високо класираното юридическо училище в щата Охайо, Юридическият колеж на Мориц се превърна в едно от най-изтъкнатите училища по публично право в нацията и едно от най-уважаваните юридически училища в света.

Основан през 1891 г. и постоянно най-високо класираното юридическо училище в щата Охайо, Юридическият колеж на Мориц се превърна в едно от най-изтъкнатите училища по публично право в нацията и едно от най-уважаваните юридически училища в света.

Колегиална общност от приблизително 570 студенти и повече от 50 членове на факултета, Мориц е известен със своята строга академична програма, пионерските изследвания на своя факултет от световна класа, дълбокия ангажимент към преподаването и професионалното обучение и развитието на бъдещи лидери.

Повече от 11 000 възпитаници на колежа са в основата на националната му репутация. Завършилите включват съдии от Върховния съд на Охайо, съдии от федерални апелативни и окръжни съдилища, сенатори на САЩ, представители на САЩ, губернатори, управляващи партньори в адвокатски кантори от всякакъв размер, главни изпълнителни директори на корпорации Fortune 500, преподаватели в юридически училища в цялата страна, и видни адвокати в частна практика, държавни служби и адвокатски кантори от обществен интерес.

Moritz College of Law е неразделна част от Държавния университет на Охайо, един от най-добрите и най-големи държавни университети в САЩ. Държавният университет на Охайо също е избран сред най-добрите обществени университетски кампуси в САЩ. Държавният университет в Охайо е национално известен със своя колежански футболен отбор Buckeyes.

Мисиите на Юридическия колеж Мориц

  • Ние се стремим да научим студентите на строги аналитични умения, да им помогнем да развият разбирането си за закона и правния процес и да подобрим професионалната им преценка чрез динамична и новаторска учебна среда с цел те да станат изключителни юристи, оборудвани да помагат и подобряват обществото.
  • Предлагайте прозрения за въздействието на закона и правните институции върху индивидите и общностите и се застъпвайте за промени в закона, които подобряват благосъстоянието на хората и обществото.
  • Допринесете с експертиза в обществените разговори и инициативи, които водят до подобряване на закона и правораздаването в Охайо, нацията и света.

Местоположения

  • Columbus

    Michael E. Moritz College of Law 55 West 12th Avenue, Drinko Hall Columbus, OH 43210-1391, 43210, Columbus

    Въпроси