Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes LLM магистър по право (общо) - пълно работно време
The University of Law Postgraduate Programmes

LLM магистър по право (общо) - пълно работно време

12 Months

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18 500 *

Дистанционно обучение, На територията на колежа

* £10 500 Вътрешен, Лондон; £9 500 Вътрешен, извън Лондон; £14 000 Международен, Лондон; £12 000 Международен, извън Лондон; £9,500 Онлайн

Представление

Нашите LLMs от новия ни магистърски пакет от програми са предназначени за завършили право, които искат да проучат практическото приложение на конкретна, специализирана област на правото. Учете лице в лице или онлайн.

LLM магистър по право (общо) - пълно работно време

Магистър по право (LLM) е следдипломна степен, предназначена да подобри вашите академични правни познания, което ви позволява да се съсредоточите върху конкретни области на интерес. С магистър по право (общо) можете да се насладите на максимална гъвкавост при избора си на модули и тема на дисертация. Курсът е нарочно проектиран да бъде иновативна, адаптивна програма за завършили право и без право, за да персонализират обучението си, за да отговарят на предпочитаните от тях области на интерес.

Законът в контекста

Иновативна програма с максимална гъвкавост при избора на модули и тема на дисертация за правните норми, както се прилагат в реалния свят.

Гъвкаво обучение

Програмната структура е много гъвкава. Можете да проектирате своя собствена степен Pathway , която ви подхожда и отговаря на кариерните ви цели, каквито и да са те.

Преподава се от експерти по предмета

Преподава се от комбинация от бивши и настоящи практикуващи, както и изследователи и преподаватели, които са фокусирани върху правната практика, а не само върху теорията.

Изисквания към курса

Изисквания за влизане в Обединеното кралство

 • Студентите трябва да притежават бакалавърска степен от Обединеното кралство по който и да е предмет от 2:2 или по-висока или еквивалентна квалификация.
 • Изисква се задължителна двуседмична индукция за всички студенти, освен ако не могат да докажат успешното завършване на едно от следните:
  • LLB или еквивалент; или
  • Минимум 3 правни модула на стойност поне 80 QCFкредита, които трябва да включват;
   • Английска правна система
   • Договорно право
   • Деликтно право

Изисквания за английски език за кандидати, чийто първи език не е английски

 • Ниво на английски език, еквивалентно на IELTS 6.5 или по-високо, с минимум 6.0 за всеки компонент.

Подробности за курса

Магистърът по право (общ) е предназначен за тези, които желаят гъвкавост при избора на модули и тема на дисертация, докато учат. Дизайнът на програмата означава, че можете да избирате модули въз основа на най-важните за вас критерии. Независимо дали имате предвид конкретна кариерна цел или учите за чисто удоволствие, магистърската програма по право (обща) ви позволява максимален контрол върху вашата степен.

Когато изучавате LLM магистър по право (общо) с нас, вие ще:

 • Бъдете обучавани от експерти по темата, бивши и настоящи практици и преподаватели, фокусирани върху научни изследвания и преподаване.
 • Фокусирайте се върху правната практика, а не само върху теорията.
 • Възползвайте се от стратегическите партньорства с фирми, регулатори и органи за акредитация.
 • Научете за правните технологии, като изберете да изучавате модули по правни технологии.
 • Подобрете пригодността си за заетост, като придобиете важни умения за прехвърляне и картографирате кариерата си с нашия кариерен екип.

Ще имате възможността да изберете четири избираеми модула, които ви интересуват, както и да завършите дисертация, която ви позволява да изследвате област, свързана с една от вашите избираеми модулни предметни области чрез независимо изследване. Ще научите практически правни умения за анализ и критична оценка, заедно с набор от преносими умения като изследователски и презентационни умения.

Нашият гъвкаво структуриран курс се провежда от квалифицирани адвокати и преподаватели, фокусирани върху изследванията и преподаването, като внасят своя опит и опит в класната стая, за да ви осигурят реална представа, която може да ви помогне да се подготвите за практическото прилагане на закона.

В допълнение към общото въведение в програмата, има двуседмично въведение, обхващащо ключовите принципи на английската правна система. Това е задължително за студенти, които не са студенти по право, но е отворено и за студенти по право, които искат опреснителни знания в основите на правото на Англия и Уелс. Това би било полезно за всеки студент, който е взел значителна почивка от юридическото образование.

Моля, имайте предвид, че поради разпоредбите на Министерството на вътрешните работи на студентите, които се нуждаят от студентска виза, за да учат при нас, нямат право да учат онлайн и могат да избират само модули, преподавани лице в лице.

Структура на курса

Условия 1-2 (на пълен работен ден)

Двуседмично въвеждане: За студенти, които не са студенти по право, това включва задължително въведение в правото на Англия и Уелс, което трябва да бъде завършено преди да започнете първите си модули.

Вие ще завършите:

 • Обучение по изследователски методи

След това можете да изберете четири (два на срок) от списъка с избираеми модули*, който включва модули като:

 • Дружественото право на практика
 • Международно търговско право
 • Международно право за правата на човека
 • Международно наказателно право
 • Медицинско право и етика
 • Адвокатски и адвокатски умения**
 • Граждански и наказателни дела**
 • Медиация и алтернативно разрешаване на спорове**

*Всички избираеми модули са в зависимост от наличността

**Ако постигнете 55% или повече в тези три модула и завършите успешно магистърската си програма, ще бъдете освободени от събитието за избор на BPC на университета.

Срок 3 (редовен)

 • Дисертация в една от предметните области на вашия избираем модул.

Информация за курса

Оценяване

Модулите се оценяват чрез тричасов невидян писмен изпит или курсова работа от 4500 думи.

Присъствието в един от нашите кампуси в Обединеното кралство (или одобрен център в чужбина по предварителна уговорка) се изисква за всички изпити, включително за онлайн обучение.

Местоположението на кампуса по подразбиране за онлайн обучение е Лондон.

Модулът за дисертация ще бъде оценен чрез представяне на теза (15 000 думи) и предоставя възможност за продължително, задълбочено и интензивно изследване и размисъл върху избраната от вас специализирана област.

Структура

Тъй като можете да изградите своя LLM по поръчка, за да се съсредоточите върху вашите интереси и нужди, той има своя собствена структура с различни оценки, които да отговарят.

Как да кандидатствам

 • Можете да кандидатствате за този курс директно в университета.
 • Този курс не може да бъде избран за изучаване заедно с нашия курс по правна практика (LPC).

Моля, обърнете внимание: нашите курсове в Хонконг все още не са отворени за кандидатстване. Ако се интересувате да научите повече за обучението в Хонконг, моля, регистрирайте своя интерес днес.

За училището

Въпроси