Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes LLM Международен арбитраж - на пълен работен ден
The University of Law Postgraduate Programmes

LLM Международен арбитраж - на пълен работен ден

12 Months

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18 500 *

Дистанционно обучение, На територията на колежа

* £10 500 Вътрешен, Лондон; £9 500 Вътрешен, извън Лондон; £14 000 Международен, Лондон; £12 000 Международен, извън Лондон; £9,500 Онлайн

Представление

Нашите магистърски програми от новия ни магистърски пакет от програми са предназначени за завършили право и неправо, които искат да проучат практическото приложение на определена, специализирана област на правото. Учете лице в лице или онлайн.

LLM Международен арбитраж - на пълен работен ден

Магистър по право (LLM) е следдипломна степен, предназначена да подобри вашите академични правни познания, като се фокусира особено върху конкретни области на интерес. Специално предназначен за завършили право и без право, които искат да придобият магистърска квалификация по право, този курс ви дава възможност да проучите проблемите, свързани с международния арбитраж.

Законът в контекста

Придобийте основни задълбочени познания и прозрения в избраната от вас област на правото и разберете значението на правните правила, когато се прилагат в реалния свят.

Гъвкаво обучение

Програмната структура е много гъвкава. Можете да проектирате своя собствена степен Pathway , която ви подхожда и отговаря на кариерните ви цели, каквито и да са те.

Преподава се от експерти по предмета

Преподава се от комбинация от бивши и настоящи практикуващи, както и изследователи и преподаватели, които са фокусирани върху правната практика, а не само върху теорията.

Изисквания към курса

Изисквания за влизане в Обединеното кралство

 • Студентите трябва да притежават бакалавърска степен от Обединеното кралство по който и да е предмет от 2:2 или по-висока или еквивалентна квалификация.
 • Изисква се задължителна двуседмична индукция за всички студенти, освен ако не могат да докажат успешното завършване на едно от следните:
  • LLB или еквивалент; или
  • Минимум 3 правни модула на стойност поне 80 QCFкредита, които трябва да включват;
   • Английска правна система
   • Договорно право
   • Деликтно право

Изисквания за английски език за кандидати, чийто първи език не е английски

 • Ниво на английски език, еквивалентно на IELTS 6.5 или по-високо, с минимум 6.0 за всеки компонент.

Подробности за курса

Международният арбитраж на LLM ще ви позволи да проучите проблемите, свързани с международния арбитраж, предоставяйки съществените познания, необходими за подобряване на вашата практика. Ще разгледате международния търговски арбитраж и международния инвестиционен арбитраж, обхващащи области като правната рамка на международния търговски арбитраж; юрисдикцията на арбитражните съдилища и изпълнението на арбитражни решения.

Когато изучавате международен арбитраж на LLM с нас, вие ще:

 • Бъдете обучавани от експерти по темата, бивши и настоящи практици и преподаватели, фокусирани върху научни изследвания и преподаване.
 • Фокусирайте се върху правната практика , а не само върху теорията.
 • Възползвайте се от стратегическите партньорства с фирми , регулатори и органи за акредитация.
 • Научете за правните технологии , като изберете да изучавате модули по правни технологии.
 • Подобрете пригодността си за заетост , като придобиете важни умения за прехвърляне и картографирате кариерата си с нашия кариерен екип.

Модулът, свързан с наградите за тази програма (Международен арбитраж), ще обхваща области като източници на арбитражно право, арбитражни споразумения, правоприлагане и процедурни въпроси в международния арбитраж и арбитражни решения. Целта на този модул е да постави международното арбитражно право в контекст, което ви позволява да научите как да прилагате сложни теоретични концепции към клиентски ситуации в реалния свят.

В допълнение към общото въведение в програмата, има двуседмично въведение, обхващащо ключовите принципи на английската правна система. Това е задължително за студенти, които не са студенти по право, но е отворено и за студенти, които искат опреснителни знания в основите на правото на Англия и Уелс. Това би било полезно за всеки студент, който е взел значителна почивка от юридическото образование.

За да ви помогне да се подготвите за вашата дисертация, ще изучавате набор от задължителни и допълнителни незадължителни сесии за обучение по изследователски методи.

Моля, имайте предвид, че поради разпоредбите на Министерството на вътрешните работи на студентите, които се нуждаят от студентска виза, за да учат при нас, нямат право да учат онлайн и могат да избират само модули, преподавани лице в лице.

Структура на курса

Условия 1 и 2 (на пълен работен ден)

Двуседмично въвеждане: За студенти, които не са студенти по право, това включва задължително въведение в правото на Англия и Уелс, което трябва да бъде завършено преди да започнете първите си модули.

Вие ще завършите:

 • Международен арбитраж
 • Обучение по изследователски методи (сесии през срокове 1 и 2)

След това можете да изберете три от списъка с избираеми модули*, който включва модули като:

 • Адвокатски и адвокатски умения**
 • Граждански и наказателни дела*
 • Международно наказателно право
 • Медиация и алтернативно разрешаване на спорове**

*Всички избираеми модули са в зависимост от наличността.

**Ако постигнете 55% или повече в тези три модула и завършите успешно магистърската си програма, ще бъдете освободени от събитието за избор на BPC на университета.

Срок 3 (редовен)

 • Дисертация по международен арбитраж

Информация за курса

Оценяване

Модулите се оценяват чрез тричасов невидян писмен изпит или курсова работа от 4500 думи.

Присъствието в един от нашите кампуси в Обединеното кралство (или одобрен център в чужбина по предварителна уговорка) се изисква за всички изпити, включително за онлайн обучение.

Местоположението на кампуса по подразбиране за онлайн обучение е Лондон.

Модулът за дисертация ще бъде оценен чрез представяне на теза (15 000 думи) и предоставя възможност за продължително, задълбочено и интензивно разследване и размисъл върху специализирана област на международния арбитраж.

Структура

Този курс има новаторска гъвкава структура със специфични оценки, които са благоприятни за ефективно обучение.

Как да кандидатствам

 • Можете да кандидатствате за този курс директно в университета.

Моля, обърнете внимание: нашите курсове в Хонконг все още не са отворени за кандидатстване. Ако се интересувате да научите повече за обучението в Хонконг, моля, регистрирайте своя интерес днес.

За училището

Въпроси