Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes LLM Закон за околната среда - Задочно
The University of Law Postgraduate Programmes

LLM Закон за околната среда - Задочно

24 Months

Английски език

Задочно обучение

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18 500 *

Дистанционно обучение, На територията на колежа

* £10 500 Вътрешен, Лондон; £9 500 Вътрешен, извън Лондон; £14 000 Международен, Лондон; £12 000 Международен, извън Лондон; £9,500 Онлайн

Представление

Нашите магистърски програми от новия ни магистърски пакет от програми са предназначени за завършили право и неправо, които искат да проучат практическото приложение на определена, специализирана област на правото. Учете лице в лице или онлайн.

LLM Закон за околната среда - Задочно

Магистър по право (LLM) е следдипломна степен, предназначена да подобри вашите академични правни познания, като се фокусира особено върху конкретни области на интерес. Специално предназначен за завършили право и без право, които искат да придобият магистърска квалификация по право, този курс се фокусира конкретно върху развиването на задълбочени познания по екологично право.

Законът в контекста

Придобийте основни задълбочени познания и прозрения в избраната от вас област на правото и разберете значението на правните правила, когато се прилагат в реалния свят.

Гъвкаво обучение

Програмната структура е много гъвкава. Можете да проектирате своя собствена степен Pathway , която ви подхожда и отговаря на кариерните ви цели, каквито и да са те.

Преподава се от експерти по предмета

Преподава се от комбинация от бивши и настоящи практикуващи, както и изследователи и преподаватели, които са фокусирани върху правната практика, а не само върху теорията.

Структура на курса

Условия 1-4 (непълно работно време)

Двуседмично въведение: За студенти, които не са студенти по право, това включва задължително въведение в правото на Англия и Уелс, което трябва да бъде завършено преди да започнете първите си модули.

Вие ще завършите:

 • Закон за околната среда
 • Обучение по изследователски методи (сесии през срокове 1-4)

След това можете да изберете три от списъка с избираеми модули*, който включва модули като:

 • Корпоративното управление на практика
 • Международно търговско право
 • Международно наказателно право
 • Международни права на човека

*Всички избираеми модули са в зависимост от наличността.

Условия 5 и 6 (непълно работно време)

 • Дисертация по екологично право

Информация за курса

Оценяване

Модулите се оценяват чрез тричасов невидян писмен изпит или курсова работа от 4500 думи.

Присъствието в един от нашите кампуси в Обединеното кралство (или одобрен център в чужбина по предварителна уговорка) се изисква за всички изпити, включително за онлайн обучение.

Местоположението на кампуса по подразбиране за онлайн обучение е Лондон.

Модулът за дисертация ще бъде оценен чрез представяне на теза (15 000 думи) и предоставя възможност за продължително, задълбочено и интензивно изследване и размисъл върху специализирана област на правото на околната среда.

Структура

Този курс има новаторска гъвкава структура със специфични оценки, които са благоприятни за ефективно обучение.

Подробности за курса

Законът за околната среда на LLM ще ви даде възможност да проучите проблемите, свързани с екологичното право. Ще разгледате политическите и правни въпроси, свързани с опазването на околната среда, политиките за изменение на климата, законодателството за природните ресурси, екологичната етика и екологичната справедливост.

Когато изучавате LLM Закон за околната среда с нас, вие ще:

 • Бъдете обучавани от експерти по темата, бивши и настоящи практици и преподаватели, фокусирани върху научни изследвания и преподаване.
 • Фокусирайте се върху правната практика, а не само върху теорията.
 • Възползвайте се от стратегическите партньорства с фирми, регулатори и органи за акредитация.
 • Научете за правните технологии, като изберете да изучавате модули по правни технологии.
 • Подобрете пригодността си за заетост, като придобиете важни умения за прехвърляне и картографирате кариерата си с нашия кариерен екип.

В допълнение към общото въведение в програмата, има двуседмично въведение, обхващащо ключовите принципи на английската правна система. Това е задължително за студенти, които не са студенти по право, но е отворено и за студенти, които искат опреснителни знания в основите на правото на Англия и Уелс. Това би било полезно за всеки студент, който е взел значителна почивка от юридическото образование.

За да ви помогне да се подготвите за вашата дисертация, ще изучавате набор от задължителни и допълнителни незадължителни сесии за обучение по изследователски методи.

Моля, имайте предвид, че поради разпоредбите на Министерството на вътрешните работи на студентите, които се нуждаят от студентска виза, за да учат при нас, нямат право да учат онлайн и могат да избират само модули, преподавани лице в лице.

Изисквания към курса

Изисквания за влизане в Обединеното кралство

 • Студентите трябва да притежават бакалавърска степен от Обединеното кралство по който и да е предмет от 2:2 или по-висока или еквивалентна квалификация.
 • Изисква се задължителна двуседмична индукция за всички студенти, освен ако не могат да докажат успешното завършване на едно от следните:
  • LLB или еквивалент; или
  • Минимум 3 правни модула на стойност поне 80 QCFкредита, които трябва да включват;
   • Английска правна система
   • Договорно право
   • Деликтно право

Изисквания за английски език за кандидати, чийто първи език не е английски

 • Ниво на английски език, еквивалентно на IELTS 6.5 или по-високо, с минимум 6.0 за всеки компонент.

Как да кандидатствам

 • Можете да кандидатствате за този курс директно в университета.
 • Този курс не може да бъде избран за изучаване заедно с нашия курс по правна практика (LPC).

Моля, обърнете внимание: нашите курсове в Хонконг все още не са отворени за кандидатстване. Ако се интересувате да научите повече за обучението в Хонконг, моля, регистрирайте своя интерес днес.

За училището

Въпроси