Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes Практически курс (LPC) - пълен работен ден
The University of Law Postgraduate Programmes

Практически курс (LPC) - пълен работен ден

38 Weeks

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18 500 *

На територията на колежа

* Извън Лондон: от £14 300. Лондон: £19 500

Представление

Ако имате диплома по право или GDL и желаете да се обучавате като адвокат, ние предлагаме три опции, включително LPC магистърска степен по право, бизнес и мениджмънт, за да сте готови за бизнес.

 • Да се ​​квалифицирате с ЗЗК, с възможност да придобиете MSc или LLM без допълнителни разходи
 • Развийте своята търговска осведоменост, критично мислене и необходимите професионални умения, за да се подготвите за предизвикателствата да бъдете адвокат
 • Подгответе курса си за специализираните си области чрез широк избор от избираеми дисциплини
 • Изучете своя LPC с магистър и може да отговаряте на условията за заем за следдипломна квалификация

С ясен фокус върху бъдещата си възможност за наемане на работа, ние сме по-уверени от всякога във вашия успех и предлагаме нашето Обещание за заетост на LPC. Получи работа за девет месеца или ние ще Ви предоставим 100% от таксите ви: 50% от таксите Ви като парична сума, плюс 50% от таксите Ви, като кредит към по-нататъшни курсове.

95% от нашите завършили 2017/18 редовни студенти в Обединеното кралство, LPC са осигурили работа или допълнително обучение в рамките на петнадесет месеца след успешно завършване на този курс, въз основа на данните за завършилите.

Изисквания за курса

За да имате право да заемате своето място в нашия ЗЗК, трябва да спазвате изискванията за започване на курс за правна практика, определен от Органа за регулиране на адвокатите (SRA) - вижте по-долу. Неспазването на тези изисквания за допустимост означава, че университетът няма да има друг избор, освен да отмени вашето място в курса.

Ако сте студент, който не е гражданин на ЕИП, Вие също ще изискате виза, която да покрива пълната продължителност на курса Ви - вижте изискванията за виза по-долу.

Критерии за подбор на университет по право

 • Академичен профил и постижения, обикновено минимум действителна или прогнозирана второстепенна диплома по право с отличие или GDL/CPE/MA Law*
 • Достатъчно владеене на английски език за успешно завършване на курса - вижте изискванията за английски език по-долу
 • Всички специални обстоятелства, разкрити в молбата ви

Академични или други препратки

* Това изискване се удовлетворява или от:

A) Присъждане на квалифицирана юридическа степен. Вашата степен по право трябва да отговаря на определени академични стандарти, за да се класирате. Това трябва да включва адекватно преминали оценки по седемте основи на правните познания – публично право, задължения I (договор), задължения II (деликт), наказателно право, поземлено право, собствен капитал и тръстове и право на Европейския съюз. Допълнителни насоки за това какво е квалификационна юридическа степен; или

B) Полагане на общ професионален изпит (CPE)/диплома за завършено висше образование по право (GDL)/магистърско право и получаване на диплома за завършено висше образование по право, магистърско право или подобно, като CILEX.

Университетът по право спазва изцяло законодателството за равни възможности и активно насърчава разнообразието в рамките на юридическата професия. Нашият процес на прием е справедлив и има за цел да даде възможност на учениците да използват по най-добрия начин своите таланти. Насърчаваме ви да ни кажете за всички специални изисквания при първа възможност. Това ще ни позволи да обсъдим как можем да отговорим на вашите изисквания.
Трябва да изпълните всички изисквания за допустимост до началото на курса – ако не го направите, може да бъдете възпрепятствани да се присъедините към курса. Ако смятате, че това може да е проблем (например, ако имате късни резултати от оценката).
Бъдещи стажант-адвокати

СРП наскоро се консултира с редица предложения за промени в правилника, включително премахване на изискването студентите да кандидатстват за записване на студенти и одобряване на академичния им стаж преди обучението на ЗЗК.

Ако ви е предложен договор за обучение, трябва да се уверите, че Органът за регулиране на адвокатите (SRA) е проверил вашия „характер и пригодност“ да бъдете адвокат.
Това може да отнеме поне шест месеца, за да завършите, ако имате:

 • Обвързани са с определени престъпления
 • Беше признат за виновен за академично престъпление
 • Имате сериозни финансови проблеми (като фалит, индивидуални доброволни споразумения или решения на окръжен съд)
 • Извършени са неблагоприятни регулаторни констатации
 • Демонстрира всяко друго поведение, което не бихме очаквали от адвокат (например поведение, което е нечестно, насилствено или дискриминационно)

Моля, погледнете теста за годност на SRA 2011 за повече информация и попълнете заявлението за допустимост, ако трябва да им кажете за някакви проблеми.

Ако нямате какво да кажете на SRA, можете да ги информирате за това, когато вие и вашият работодател Ви уведомяват, че вашето обучение трябва да започне.

Ако решението на SRA не бъде потвърдено преди началната дата на LPC, можете да продължите с курса, но на свой собствен финансов риск. Ако имате някакви притеснения относно проблем с характера и годността.

Акредитиране на предишно обучение

Ако преди това сте учили BVC или BPTC, може да бъдете освободени от определени елементи на ЗЗК. За повече информация, моля, посетете уеб сайта на SRA и се свържете с нашия екип по приема.

Изисквания на английски език

Ако сте завършили диплома извън Обединеното кралство и не идвате от „държава с преобладаващо англоговорящо“, моля, предоставете заверено копие на един от одобрените тестове по английски език.
За повече информация посетете уебсайта на училището.

продължителност

9,5 месеца

Структура на курса

Етап 1

 • Въведение в професионалната практика (Професионалното поведение в рамките на този модул носи 15 кредита)
 • Знания и умения по бизнес право и практика (30 кредита)
 • Знания и умения за разрешаване на спорове, включително наказателни съдебни спорове (30 кредита)
 • Знания и умения за недвижими имоти (30 кредита)

Етап 2

Изберете три*:

 • Напреднал престъпник
 • Усъвършенствани недвижими имоти
 • Банкиране и дългово финансиране
 • Разрешаване на търговски спорове
 • Търговско право
 • Закон за конкуренцията
 • Закон за заетостта
 • Семейно право
 • имиграция
 • Застраховка
 • Интелектуална собственост
 • Сливания и придобивания
 • Лични наранявания и клинична небрежност
 • Частен клиент
 • Публични дружества

*Наличността зависи от търсенето, разписанието и местоположението

Детайли на курса

Курс по правна практика (LPC)

Нашият LPC ви предлага най-добрата възможна подготовка за практикуване на адвокат. Като един от най-продължителните доставчици на LPC в Обединеното кралство, ние прецизно настроихме курса, за да отговорим на очакванията на тези в юридическата професия и в момента работим с над 90 от 100-те най-добри адвокатски кантори. Нашата цел е да ви подготвим напълно за живота като стажант-адвокат.

С ясен фокус върху бъдещата ви пригодност за заетост, ние разработихме нашия LPC, за да ви помогнем да подобрите перспективите си за кариера, като научите основните професионални умения, които законните работодатели търсят. Ще учите в малки групови семинари, преподавани от квалифицирани юристи, които имат богат практически опит, и чрез онлайн учебни ресурси, които ви позволяват да имате достъп до вашите учебни материали по всяко време и от всяко място.

Нашият курс, фокусиран върху кариерата, ви помага да развиете търговско съзнание, критично мислене и професионалните умения, които законните работодатели търсят. Ето защо имаме 95% процент на заетост за редовни LPC студенти*. И с широк набор от избираеми модули, от които можете да избирате, можете наистина да приспособите своя курс към вашите специализирани области на интерес.

Когато изучавате LPC при нас, ще получите:

 • Фокусиран върху кариерата подход към ученето, развиване на търговска информираност, критично мислене и професионалните умения, които законните работодатели търсят
 • Магистър по право, бизнес и мениджмънт или магистър по право по професионална юридическа практика без допълнителни разходи и бихте могли да отговаряте на условията за следдипломен студентски заем
 • Персонализирани опции за курсове, които да отговарят на вашите специализирани области на интерес чрез богат избор от избираеми предмети
 • Гъвкаво обучение – изберете да учите в едно от нашите места в цялата страна с избор на редовни, задочни, дневни, вечерни и уикенд курсове, както и опции за онлайн курс
 • Достъп до наградена кариерна подкрепа, която да ви помогне с вашите заявления за договор за обучение с над 3000 безплатни възможности веднага след като приемете мястото си

Има два етапа за изучаване на LPC. Първият включва завършване на четири задължителни модула; вторият ви позволява да направите селекция от фокусирани модули, в зависимост от вашите области на интерес и коя версия на курса изучавате.

Информация за курса

Оценяване

Оценява се чрез набор от оценки. Включително устни оценки по интервюиране и застъпничество, изпити с отворена и затворена книга.

Ако изберете да изучавате вашия LPC с магистърска степен, вие също ще бъдете оценени с писмен доклад и оценка в устен стил.

структура

Всеки от нашите варианти за LPC обучение има своя собствена структура, с различни оценки, които да отговарят.

Самостоятелен модул за право на ЕС

Ако вашата основна степен по право не включва модула по право на ЕС, ще трябва да изучите допълнителен модул преди LPC.

Този самостоятелен онлайн модул предоставя допълнителното обучение, което ще ви трябва, за да се квалифицирате, за да завършите LPC, и ви дава необходимите умения и знания, които ще ви трябват, за да изучавате LPC.

Пътят на LPC, за да се квалифицирате като адвокат

Мога ли все пак да уча LPC?

Все още можете да продължите с LPC маршрута, за да се квалифицирате като адвокат, ако сте завършили, започнали, приели оферта или сте платили невъзстановим депозит за едно от следните до 31 август 2021 г.:

 • Диплома по право (GDL) / Общият професионален изпит
 • Нашият закон за магистърска степен
 • Курсът за правна практика (LPC)
 • Период на признато обучение (известен също като договор за обучение)

За квалифицирана юридическа степен (QLD) и освобождаваща юридическа степен (ELD), като нашата LLB, трябва да сте завършили, започнали, приели оферта или платили невъзстановим депозит до 21 септември 2021 г.

В повечето случаи за QLD, ELD и CPE съответният курс трябва да е започнал най-късно на или преди 31 декември 2021 г.

Ако вече сте започнали квалифицирана степен по право, GDL или договор за обучение, съществуват преходни разпоредби до 31 декември 2032 г., за да се квалифицирате като адвокат по настоящите маршрути, стига курсовете все още да са налични.

Добавете безплатен магистър

Вместо да се запишете в основния LPC, може да предпочетете да се запишете за една от следните квалификации за магистърска степен, които са ви достъпни без допълнително заплащане.

LPC магистър по право, бизнес и мениджмънт

Ако искате да работите за адвокатска кантора или работодател с корпоративен/търговски фокус или ако се интересувате от разбирането на бизнеса както от търговска, така и от правна гледна точка, нашата магистърска степен по LPC ще ви предостави необходимите ключови правни знания и умения да работите успешно в правната практика и ще осигурите подчертан бизнес фокус, който ще ви позволи да разберете по-добре бизнес практиките на вашите клиенти.

Двата допълнителни магистърски модула са:

1. Право и бизнес

Преподаван модул, обхващащ следните теми:

 • Икономиката, бизнес средата и глобализацията
 • Функционирането на града
 • управление
 • Финансов анализ
 • Корпоративни финанси
 • Бизнес развитие
 • стратегия

Моля, имайте предвид, че Законът и бизнесът включва много изчисления и следователно е необходимо основно ниво на математика.

2. Проект за казус

Проект, базиран на бизнес казус, който е изследователски модул за самообучение, базиран на някои от темите, обхванати в Право и бизнес.

LPC LLM в професионалната правна практика

Като алтернатива, ако искате възможността да придобиете по-задълбочен интерес в специализирана област на правото и да запазите възможностите си отворени, нашият LLM ще отговаря на вашите нужди. Успешно завършете своя LPC с допълнителен избираем предмет по ваш избор или с модул „Право и бизнес“ и доклад за изследване на професионалната практика и ще получите LPC LLM по професионална юридическа практика.

Ако искате да изучавате само ЗПК

Ако решите да не участвате нито в MSc, нито в LLM, все още можете да се запишете в LPC без магистърска награда. Ще ви бъде издадена диплома за следдипломна квалификация по професионална юридическа практика и все още ще сте завършили професионалния етап на изискванията за обучение.

Важна информация

Прогресия за редовни GDL и магистърски студенти по право

Ако сте започнали нашата редовна диплома по право (GDL) или магистър по право (MA Law) през септември 2021 г., трябва да имате право да започнете курса по адвокатска практика (BPC) или курса по правна практика (LPC) през септември 2022 при успешно завършване на вашия курс.

Моля, обърнете внимание: Ако имате нужда от виза, за да учите в Обединеното кралство и желаете да преминете към един от нашите професионални курсове в кампуса, моля, вижте нашата страница с изисквания за визи за Обединеното кралство за информация относно кандидатстването за студентска виза.

Как да кандидатствам

 • Заявленията за този курс вече са отворени.
 • Ако искате да учите редовно, можете да кандидатствате чрез Централния съвет за кандидатстване (CAB).

За училището

Въпроси