Keystone logo
Thomas Jefferson School of Law

Thomas Jefferson School of Law

Thomas Jefferson School of Law

Представление

Добре дошли

Нашата мисия е да предоставим изключително юридическо образование на международно базиран, разнообразен студентски орган. Докато нашата жилищна JD програма съществува от десетилетия, нашите онлайн дипломирани програми са една от най-дългогодишните онлайн магистърски програми в областта на юридическите науки в света. Ние сме онлайн от 2008 г.

ЗА НАС

Завършилите Thomas Jefferson School of Law програми на Thomas Jefferson School of Law стремят към най-високи постижения. Томас Джеферсън е известен с нашия високодостъпен факултет от световна класа.

академици

Интелектуалната, отличаваща се, всеобхватна и разнообразна академична програма Иновативните онлайн дипломни програми на Thomas Jefferson School of Law [магистър по право (LLM) и магистърска степен по право (MSL)] имат някои от следните характеристики:

  1. Концентрирайте се в една от следните области: Данъчно облагане, Финансови услуги и управление на богатството или Финансово съответствие и управление на риска
  2. 100% онлайн
  3. Предлага се чрез акредитиран калифорнийски юридически факултет с съгласие за всички магистърски програми от Калифорнийския комитет на адвокатските експерти
  4. Предлага се за адвокати и не адвокати

Налични са и две (2) жилищни програми за LLM - LLM в американските правни изследвания и LLM в практически умения . Тези програми са достъпни за всеки, който вече има JD / LLB (или еквивалентна) степен. Те са жилищни в нашата красива сграда в центъра на Сан Диего, Калифорния, където ще получите персонализирано внимание в обучението си.

Студентите в нашия LLM в практически умения са студенти, които просто искат да специализират или да усъвършенстват уменията си в определен аспект на закона.

За тези със степен JD / LLB (или еквивалентна) и LLM степен, Томас Джеферсън е горд да предложи 100% онлайн докторска степен по съдебна наука (JSD). Тази пет (5) годишна програма е чудесно допълнение към вашата юридическа кариера, като ви помага да напреднете и да ви даде предимство в развитието на кариерата ви. Работейки с екип от внимателни професори, вие ще изследвате и защитавате дипломна работа, като в крайна сметка ще получите задълбочени познания по избрана от вас тема. Това е силно конкурентна програма, с кредити за трансфер, достъпни от вашия LLM.

За повече информация, моля, попълнете формуляр или се свържете с @ @ TJSL .edu и ще се радваме да обсъдим с вас всички тези програми.

Местоположения

  • San Diego

    Thomas Jefferson School of Law, 701 B Street, Suite 110, CA 92101, San Diego

    Въпроси