College of Law - The University of Tulsa

College of Law - The University of Tulsa

College of Law - The University of Tulsa

Представление

Университетът на Tulsa колеж по право, институция лично с общ прием на по-малко от 400, предлага възможности за правно обучение на JD, LLM, съвместна степен, както и кандидати за сертификат за лидерство и академични постижения.

TU Колеж по закон гласи академично строг, но привлекателен атмосфера, където учениците стават практически готов чрез участие в про боно програми, всепризнатата списания право, студентски организации, конкурентни спорен съдебни екипи, както и по-корпус правна клиника. TU колеж по право се гордее с ниско съотношение ученик-да-професор, който предлага на учениците силно персонализирани образование и насърчаване на развитието на силни професионални мрежи. Студентите също така имат достъп до един от най-добрите служби за професионално развитие в страната, чиито възпитаник разположение цени са последователно по-висока от средната за страната.

TU Колеж по закон е горд да бъде домакин на активно участват възпитаници общност от повече от 6000, много от които са се развили много изтъкнати кариера като адвокати, съдии, законодатели, лидерите корпоративен адвокат, и общността. Alumni са ангажирани с настоящи студенти чрез редица програми, включително програмата за наставничество, предоставяне стаж и externship възможности и представяне на лекции по кампуса.

Университетът на Tulsa Колеж по закон разполага с:

10.5: 1 студент към факултет съотношение Един от най-малките училища право на новините и САЩ списъка World Report Top 100 Закон училища Ангажимент за услугата чрез про боно програми, студентски организации, както и правната клиника Един от най-ниските ставки за обучение в страната между частноправни училища Гарантирани възможности за практически опит, започващи на първата година Водещи на устойчивата енергия и правото ресурси и местни програми американски право

Кариера ускорение е част от курсовата работа в ТУ закон. Успехи нашите възпитаници "ни unparalleled.Join! Tulsa Адвокатски оферти 5 различни завършил право и политически градуса, 2 за чуждестранни адвокати (Магистър Право) и 3 за адвокати (LL.M):

Магистър по право (LL.M) - лично Study Завършил LL.M учебна програма TU право се фокусира върху енергетиката и право на природните ресурси, петрол и газ право, екологично право, племенен икономическо развитие, индийски (Native American) самоопределение, правата на коренното население, както и защитата на племенни суверенитет.

Магистър по Право - Онлайн проучване С опита си 40 години "в Индийския, енергетиката, природните ресурси и околната среда юридическо образование, Университета на енергетиката и природните ресурси на учебните програми закон Tulsa се вдъхновява Магистър по Право в Закона за енергетиката (MJEL) Кандидатите да разгледа правните и политически подходи за постигането на важни цели на енергийната сигурност, устойчиви доставки на природни ресурси и здравословна околна среда.

Кариера Стратегии кандидат майстор на кариерата Стратегии

Успешните студенти в магистърска степен предприемат проактивен подход към собственото си развитие в кариерата стратегия. В ТУ право, магистърска степен студентите са подкрепяни и насочвани със следните програми, услуги и ресурси, за да придобият уменията, които са им необходими, за да се максимизира възможностите за професионално развитие по време на техния мандат с нас:

Стратегия кариерни услуги, ресурси и програми за ученици на Учителя След завършване Енергетиката и индийски право и политика заетост (Nationwide)

Admissions Капитаните на Право крайни срокове за кандидатстване Пролет 2015: 08 декември, 2014 (Класовете започват 12 януари, 2015)

Лято 2015: 1 Май 2015 (Класове започват дата TBA)

LLM крайни срокове за кандидатстване Пролет 2015: 31 Окт 2014

Есен 2015: 01 април, 2015

Има три различни цт градуса. Моля, изберете каква степен се интересувате за съответния процес признания:

Магистър в Закона за енергетиката и природните ресурси Магистър в индианец & Местно право Магистър в американския Закон за чуждестранни адвокати

Елате ни вижте в лице! - Моля, проверете Набиране Calendar

Местоположения

  • Tulsa

    3125 East Fourth Place, Tulsa

    Въпроси