University of South Carolina

University of South Carolina

University of South Carolina

Представление

University of South Carolina е едно от най-старите юридически факултети в страната и единственото юридическо училище с нестопанска цел в щата. Имаме какво да предложим на нашите студенти, включително ентусиазирани преподаватели, нова сграда с модерни технологии и гъвкава учебна програма, която позволява на студентите да се съсредоточат върху своите интереси.

Като водещ университет в столица, Юридическото училище има дълбоки връзки с нашето правителство. Новата ни сграда е на пешеходно разстояние от важни центрове като Държавния дом и Върховния съд на Южна Каролина, а нашите студенти често намират опитност и възможности за кариера в нашата мрежа.

От нашата наградена програма Pro Bono до нашите специализации и клиники, вие ще имате възможността да се потопите дълбоко по теми, по които сте запалени. Докато студентите от първа година навсякъде имат подобни курсове, през втората и третата година можете да изследвате интересите си, изучавайки основни практически области като съдебни спорове или корпоративно право, или в специализирани области като екологично право, детско право или право на малкия бизнес.

Местоположения

  • Midtown - Downtown

    Midtown - Downtown, Съединени Американски Щати

    Въпроси