Keystone logo
University of Asia and the Pacific

University of Asia and the Pacific

University of Asia and the Pacific

Представление

The Азиатски университет и Тихия океан (UA & P) Е частна, нестопанска институция за висше образование, предлагаща едни от най-изявените академични програми в България Азия, Тя осигурява мощна комбинация от либерално образование и професионална специализация. Образуването на UA & P Студентите се улесняват от среда, благоприятна за обучаващи се, квалифицирани и всеотдайни учители, превъзходно съотношение между преподаватели и студенти и добре поддържани съоръжения.

Кратка история

UA & P започва през 1967 г. като Център за научни изследвания и комуникации, мозъчен тръст, който провежда изследвания и предлага дипломирани курсове по икономика и мениджмънт. КРС стартира малък и незабележим, но постепенно разширява образователната си дейност. Той е получил статут на университет през 1995 г. и въпреки че оттогава е известен като Университета на Азия и Тихия океан, мисията остава същата: най-пълното развитие на всичко, което е човешко в индивида.

Президентът

Президентът на UA & P е д-р Уинстън Конрад Падожиног. Той е инсталиран като четвърти университетски президент през 2015 г.

Факултетът

Факултетът на UA & P се състои от посветени и компетентни академици и практикуващи от индустрията.

Алумни

Университетските възпитаници и студенти се отличават на работното място толкова много от професионалната си етика и дисциплина, както и от техническите си умения. Те потвърждават, че широкото образование, професионалната подготовка и личната формация, които са получили като студенти, са ги оборудвали добре за работното място.

Местоположения

  • Pasig

    University of Asia and the Pacific Pearl Drive, Ortigas Center , 1605 , Pasig

    Въпроси