© BIMM University
The University of Law Undergraduate Programmes

The University of Law Undergraduate Programmes

The University of Law Undergraduate Programmes

Представление

Юридическият университет има университети в Лондон, Бирмингам, Бристол, Честър, Гилдфорд, Лийдс, Манчестър и Нотингам, както и нашите курсове за GDL и LPC, които се преподават в Университета в Ексетър, Университета в Рединг и Университета на Ливърпул, и нашият курс по LPC също се преподава в Университета на Източна Англия от септември 2019 г. Преди това ние получихме статут на университет през ноември 2012 г. Нашето бизнес училище работи от университетските университети в Лондон Блумсбъри, Бирмингам, Лийдс и Манчестър.

Това, което наистина ни отличава от другите университети, е нашето убеждение, че нашите ученици трябва да се учат в реалистичен, професионален и съвременен контекст. Ние се фокусираме върху практическото обучение и даваме на студентите достъп до нашата обширна кариерна служба и база данни за вакантни работни места, веднага щом те приемат място с нас. Чрез нашата програма pro bono, студентите по право могат да усъвършенстват уменията си, като работят по реални случаи, преди да завършат.

Множество кампуси в Обединеното кралство:

С кампуси, базирани в осем от най-живите и интересни градове в Обединеното кралство, Университетът по право предлага разнообразен избор от места за обучение. Всички те са близо до процъфтяващи търговски центрове, адвокатски кантори и транспортни връзки. Предлагаме и различни курсове онлайн.

За бакалавърски курсове по право, полиция и криминология: можете да избирате от до осем кампуса в осем града в Обединеното кралство. Разполагаме и с нашето уникално устройство за превключване*, което позволява на студентите от бакалавърска степен да избират да учат в един, два или повече кампуса, за да изпробват живота в различни градове по време на обучението си (* прилагат се T & C). Наличните курсове варират в зависимост от местоположението на кампуса.

Иновативно преподаване:

Ние сме специализирани в преподаването и фокусираме енергията си върху разработването на иновативни, високоефективни методи на преподаване и учене, които подготвят студентите за тяхната професионална кариера. Ние имаме повече от 250 квалифицирани и опитни адвокати, адвокати и съдии като наши преподаватели, което ни дава възможност да ви помогнем да развиете практическите умения, които могат да имат голямо значение, когато започнете кариерата си в правото.

Кариери и заетост:

Имаме един от най-големите правни кариери и услуги за заетост във Великобритания, с екип от над 30 експерти.

Специализираната служба за заетост на Университета по право дава на студентите достъп до трудов опит и възможности за безплатни и правни места веднага щом те приемат мястото им. Резултатът е отлична статистика за заетостта:

 • 92% от нашите редовни студенти от Великобритания, завършващи през 2017 г., осигуриха работа или по-нататъшно обучение в рамките на шест месеца след успешно завършване на курса.

Поддържаща среда:

Стремим се да подкрепим повече ученици от различни среди, отколкото когато и да било, за да постигнем техните кариерни амбиции, поради което предлагаме широка гама от стипендии и законови стипендиантски схеми, включително възможности за трудов стаж, със значителен фонд на разположение в нашите курсове. ,

На всички студенти се дава възможност да се възползват пълноценно от нашите съоръжения и услуги.

Службата за подкрепа на хората с увреждания е посветена на управлението на всички изисквания, които може да имате по време на обучението си, включително временна помощ поради нараняване или заболяване.

Нашата всеобхватна и опитна служба за заетост предоставя задълбочена помощ при писане на автобиография, интервюта и общо кариерно ориентиране, както и предлага богатство от възможности за повишаване на вашите опит и умения. Междувременно нашите клиники pro bono ви дават възможност да работите с практикуващи адвокати по реални съдебни дела, докато учите.

Библиотека и учебни съоръжения:

Нашите добре оборудвани ИТ пакети, изчерпателни юридически библиотеки, тихи учебни зони и оживени социални места отговарят на всички ваши нужди от обучение. Нашата библиотечна услуга предоставя достъп до над 20 000 електронни книги в и извън кампуса, за да намерите това, от което се нуждаете, когато имате нужда от него.

Студентски живот:

Ще се насладите на редица интерактивни и оживени дейности както вътре, така и извън класната стая. Бизнес игрите, макетните изпитания и състезанията по договаряне са само част от практическите упражнения, в които ще участвате, за да развиете юридическите си умения. В свободното си време можете да се присъедините към различни клубове и общества, спортни екипи и комисии за набиране на средства, или дори да започнете свой собствен, както и да се насладите на по-спокойната страна на социалния живот на учениците.

Студентска асоциация:

Всички студенти автоматично членуват в Студентската асоциация на университета (СА). Задачата на СА е да повиши своя студентски и академичен опит чрез силно представяне на студентската група.

Има широк кръг клубове и общества във всеки от нашите кампуси, управлявани от SA. Ето само някои примери за клубовете, които ръководихме наскоро:

 • Приключенски спортен клуб
 • Тортен клуб
 • Благотворително общество
 • Футбол
 • Женска мрежа
 • йога

курсове:

Бакалавърска право, полиция и криминология:

Курсовете ни по бакалавърски курсове съчетават академична строгост с практически юридически умения, за да ви предоставят необходимите основи, необходими за започване на пътуването ви в различни кариери.

Над 90% от нашите преподаватели в LLB са квалифицирани адвокати, които предоставят богат практически опит на вашето обучение. Нашите курсове са достъпни като курсове на пълно работно време, ускорени или онлайн, така че можете да изберете метода на обучение, който най-добре отговаря на вашите нужди. Много от нашите курсове също идват с опция за Година на основаване. В допълнение, сега предлагаме бакалавърска степен по полицейска дейност и криминология.

Международно лятно училище за лидерство, Берлин:

Като част от нашата политика за подкрепа на вашите амбиции, ние предлагаме възможността да присъстват на нашата международна лятна школа Лидерство в Берлин, където можете да се развият ключови умения за заетост и да проучи този вълнуващ град с вашите колеги нашите 2019 студенти ULaw студенти.

Това е отворено за всички студенти от Юридическия университет и ULaw Business School. Ако кандидатствате, за да започнете обучението си при нас през септември 2019 г., на тригодишен курс, ще можете да кандидатствате за нашата Лятна школа за лидерство в края на втората ви година на обучение.

Изисквания за влизане и такси:

Изискванията за участие и таксите варират в зависимост от курса - за повече информация относно изискванията за участие, такси, възможности за финансиране и стипендии и стипендии, посетете уебсайта на Университета на правото.

Международни студенти:

Ако учате в Университета по право, ще се присъедините към студенти от над 120 различни националности, които допринасят за процъфтяваща международна общност в нашите университети.

Имаме екип от Услуги за подпомагане на студенти, който е тук, за да предостави съвети и насоки, свързани с благосъстоянието, а информация за изискванията за виза може да бъде намерена на уебсайта на Юридическия университет.

Настаняване - Бакалавърска степен:

За нашите студенти, ние сме уредили настаняване със специализирани доставчици на студенти за настаняване в Обединеното кралство, за да сме сигурни, че имате удобно място за живеене, докато учите с нас. Настаняването обикновено е в общи жилища или в някои случаи в самостоятелни студия.

За студенти, ние ви гарантираме оферта за настаняване през първата година от вашата степен, ако сте ни приели за свой твърд избор и сте кандидатствали за настаняване до 30 март в годината на влизане*. (*Прилагат се Условия за ползване, подробности на уебсайта на Юридическия университет, страница за студентско настаняване.)

Отворени дни и събития:

Дните на отворените врати са чудесен начин да разберете за нашите курсове, да разгледате нашите съоръжения и да се запознаете с нашите преподаватели и настоящи студенти. Ще има разговори, дегустации и обиколки и ще имате възможност да зададете въпросите си. Ще направим вашия ден възможно най-интересен и интерактивен.

От време на време предлагаме и онлайн Дни на отворените врати за нашите курсове. Така че, ако не можете да стигнете до някой от нашите Дни на отворените врати в кампуса, все още имате възможност да разберете какво е да учите в Юридическия университет и да зададете вашите въпроси онлайн.

За чуждестранни студенти може да пожелаете да научите повече за изучаването при нас, като ни посетите в чужбина.

Местоположения в Обединеното кралство:

Бакалавърските курсове по право са достъпни в до осем кампуса: Бирмингам, Бристол, Честър, Гилдфорд, Лийдс, Лондон Блумсбъри, Манчестър и Нотингам. Наличните курсове варират в зависимост от местоположението.

Повече подробности за всички наши местоположения ще намерите на уебсайта на Университета на правото, страница „Местоположение“.

Университет по право
133 Great Hampton Street
Бирмингам
B18 6AQ
Университет по право
Храм-цирк
Temple Way
Бристол
BS1 6HG
Университет по право
Christleton Hall
Pepper Street
Christleton
Честър
CH3 7AB
Университет по право
Къщата на Брабоф
Портсмут Роуд
Guildford
лека двуместна каляска
GU3 1HA
Университет по право
15-16 Парк ред
Лийдс
LS1 5HD
Университет по право
14 Стрийт Стрийт
Лондон
WC1E 7DE
Университет по право
2 Ню Йорк Стрийт
Манчестър
M1 4HJ
Университет по право
1 Royal Standard Place
Нотингам
NG1 6FS

Местоположения

 • Guildford

  Braboeuf Manor, Portsmouth Road, St Catherines

  • Hong Kong

   Room 901, 9/F, Lee Garden One, 33 Hysan Avenue, Causeway Bay, Hong kong, 999077, Hong Kong

   Въпроси