University of North Carolina School of Law

University of North Carolina School of Law

University of North Carolina School of Law

Представление

Юридическата школа на UNC е основана през 1845 г. и е част от университета в Северна Каролина в Chapel Hill, първият държавен университет в страната. Училището е одобрено от Американската асоциация на адвокатите от 1928 г.
Законът на Каролина подготвя изключителни адвокати и лидери, които да служат на хората и институциите в Северна Каролина, нацията и света. Дом на множество центрове и инициативи, училището предлага богат опит в областта на гражданските права, банковото дело, правото в областта на околната среда, интелектуалната собственост, предприемачеството и ценните книжа, критичните изследвания, фалита и конституционното разследване.
Юридическия факултет на UNC се стреми да бъде велико училище по публично право. За тази цел тя преследва четирикратна мисия:

  • Да подготвим изключителни адвокати и лидери за бара, пейката, всички публични и частни закони и обществени услуги,
  • Да се ​​правят национални и международни значими правни и политически приноси чрез амбициозна програма за научни изследвания и стипендии,
  • Да се ​​вдъхнат етични ценности през целия живот, отдаденост на каузата на справедливостта и траен ангажимент за продоволствие и обществени услуги и
  • Да служи на адвокатската професия, хората и институциите в Северна Каролина, нацията и света.

За дискретните, висококачествени студенти, Училището по право на UNC често е идеалният избор. Когато напускат известния ни красив кампус, те го правят като уверени и принципни защитници на правосъдието.
Нашите възпитаници работят с отличия по целия свят. Разчитаме на много национално признати юридически експерти и водещи учени от нашия факултет, които знаят, че задълбоченото, функционално и нюансирано разбиране на закона трябва да бъде придружено от владеене на практическите умения на закона.
Насърчаваме всички бъдещи студенти да проучат конкурентния пейзаж на правното образование, а за тези, които изискват доказателство за изключителни възможности, очакваме с нетърпение да направим нашия случай и да чуем вашите.

Местоположения

  • Chapel Hill

    UNC School of Law Van Hecke-Wettach Hall 160 Ridge Rd., CB #3380 Chapel Hill, NC 27599, Chapel Hill

Въпроси