UNH Franklin Pierce School of Law

UNH Franklin Pierce School of Law

UNH Franklin Pierce School of Law

Представление

Общност от студенти и учени

Юридическото училище „Франклин Пиърс“ на университета в Ню Хемпшир е интимно, иновативно юридическо училище, ангажирано с развиването на студенти, които се радват на предизвикателен диалог от първите моменти на ориентация, възприемат базирано на практика обучение и са готови да се присъединят към редиците на възпитаници, които са световни лидери в областта на интелектуалната собственост, общата практика, обществения интерес, социалната справедливост и търговията и технологиите. Нашата програма за законно пребиваване позволява на студентите да работят в областите на интереси до цял семестър, докато получават кредит, а нашата програма Daniel Webster Scholar е единствената алтернатива за адвокатски изпит, базирана на практика в нацията. Нашият факултет се състои от практици с опит в своите области на интерес. Малкото съотношение студент/преподавател насърчава сътрудничеството и колегиалността. Акредитиран от Американската адвокатска асоциация, UNH Franklin Pierce се намира в Конкорд, Ню Хемпшир, където се намира законодателната власт на щата, държавните служби, както и местните, щатските и федералните съдилища на САЩ. Конкорд е само на час път с кола от Бостън, а ние се намираме на по-малко от час от планини, езера и Атлантическия океан.

Защо UNH Франклин Пиърс?

Освен нашите US News and World Report Топ 10 отличие в правото на интелектуална собственост, UNH Franklin Pierce е сред 100-те най-добри акредитирани от Американската адвокатска асоциация юридически училища в нацията. Въпреки че знаем, че класирането е важно за бъдещите студенти, ние също вярваме, че опитът в юридическия факултет трябва да бъде новаторски, възнаграждаващ и преднина.

Електрическа централа

UNH Franklin Pierce School of Law е юридическо училище, одобрено от ABA, и поддържа нашето отличие в Топ 10 в правото на интелектуална собственост в продължение на 30 последователни години - всяка година, откакто започна класирането в тази категория.

Гордеем се, че сме юридическото училище в Ню Хемпшир и пионерското юридическо училище за информационната ера. Студентите в UNH Franklin Pierce са потопени в юридическата професия от първия си ден. Нашите програми са предназначени да предлагат подходящи и базирани на практика знания, умения и ценности, така че когато студентите завършат, те се присъединяват към мрежа от успешни възпитаници, които работят в повече от 80 страни.

Завършете с увереност

Ще си тръгнеш оттук с всичко необходимо, за да успееш. Умения за работа с клиенти. Несравнимо образование, което можете да получите само от малки класове и обучение от опитни адвокати. Опит на работното място в юридически резиденции и клиники.

Ние превъзхождаме колегите си, когато става дума за най-важното – да ви помогнем да получите висококачествена легална работа. Ню Хемпшир беше първият щат на североизток, който прие единния адвокатски изпит. Завършилите UNH Franklin Pierce, които вземат UBE в NH, печелят преносим резултат, който може да бъде прехвърлен в повече от 25 щата в цялата страна. Нашите възпитаници практикуват в 48 щата и в повече от 80 страни.

Разнообразие и приобщаване

Юридическият факултет на Университета на Ню Хемпшир Франклин Пиърс се ангажира да изгради и поддържа разнообразна, справедлива и наистина приобщаваща среда за всички студенти, персонал, кандидати и посетители. Ние вярваме, че насърчаването на многообразието и приобщаването в нашето училище означава да признаем присъщата стойност на разнообразния опит и да насърчаваме равенство на уважение и възможности за всеки член на нашата общност. Ние се стремим да насърчим по-доброто взаимно разбиране на начините, по които индивидуалните различия са оформили личната идентичност. Ние се стремим да отпразнуваме различията, които правят всеки от нас уникален и да подкрепяме растежа и талантите на членовете на нашата общност, за да гарантираме, че всички могат да разгърнат пълния си потенциал. Ние осъзнаваме, че този климат на приобщаване е жизненоважен за нашия постоянен успех в постигането на най-високо качество на изследванията, стипендиите, преподаването, ангажираността и всички други стратегически цели на нашето училище. Ние приемаме и приветстваме отговорността за преподаване и учене в една разнообразна демокрация, където социалната справедливост служи като мост между качественото образование и гражданската ангажираност.

Акредитация

Американска адвокатска асоциация

  • Юридическият факултет Франклин Пиърс на университета в Ню Хемпшир е одобрен от Съвета на отдела за юридическо образование и прием в адвокатската колегия на Американската адвокатска асоциация, 321 North Clark Street, Чикаго, IL 60654, 312-988-6738.
  • Юридическият факултет на Франклин Пиърс към университета в Ню Хемпшир, бивш юридически център Франклин Пиърс, е напълно акредитиран от Американската асоциация на адвокатите от 1974 г.
  • Стандартна информация 509, преглед на приема на UNH Franklin Pierce, записване, отпадане, проценти на преминаване през барове, преподаватели и друга информация, беше предоставена на ABA.

Комисията за висше образование на Нова Англия (NECHE)

  • Университетът на Ню Хемпшир е акредитиран от Комисията за висше образование на Нова Англия (NHCHE).

Местоположения

  • Concord

    University of New Hampshire School of Law 2 White Street, , Concord

Въпроси