Keystone logo
© BIMM University
Unicaf - University of Suffolk

Unicaf - University of Suffolk

Unicaf - University of Suffolk

Представление

За нас

Unicaf си партнира с университета в Съфолк, за да предложи разнообразие от курсове.

За университета в Съфолк

Университетът на Съфолк е трансформиращ университет, който абсорбира най-доброто от традициите на университетите в Обединеното кралство и ги привежда в съответствие с публика от двадесет и първи век и модерен свят на заетост и предприемачество. Ние сме отличителна, процъфтяваща академична общност, която оказва ясно и незабавно въздействие. Нашата цел е да променим животите – на индивиди и общности – към по-добро.

За партньорството с Unicaf

Партньорството между University of Suffolk и Unicaf обединява ресурсите и възможностите на двете организации, за да предложи иновативни решения и програми за обучение, които се доставят изцяло онлайн за нуждите на широк кръг от професионалисти.

Unicaf е една от най-щедрите налични програми за стипендии. Програмата подкрепя студенти, които живеят в Африка и предоставя възможности за обучение към онлайн програмите, предлагани в партньорство с Университета на Съфолк, на много по-ниска цена.

Основната цел на програмата за стипендии на Unicaf е да направи образованието достъпно за студенти, живеещи в региони с недостатъчно обслужване, и да им предостави възможности да продължат напреднали академични изследвания и да получат международно признати квалификации.

Програмите, предлагани чрез партньорството, се предоставят с международна перспектива, целяща да гарантира, че студентите са подготвени за работа на глобалния пазар и получават възвръщаемост на своите инвестиции в образованието. Unicaf, като партньор за онлайн доставка на университета в Съфолк, прави програмите на университета достъпни онлайн, като предоставя най-съвременна среда за електронно обучение, допълнена от силен акцент върху многостепенната поддръжка на студентите.

Партньорите имат богат опит в предоставянето на качествено, иновативно преподаване и обучение и осигуряването на непрекъснато професионално развитие.

Университетът на Съфолк отговаря за академичното качество на програмите и присъжда дипломите.

Unicaf е глобален партньор за доставка на университета в Съфолк, Обединеното кралство, отговорен за набирането, приема, записването и подкрепата на онлайн обучаващи се за университетски награди, одобрени за онлайн доставка от разстояние. При успешно завършване завършилите ще получат награда от Университета на Съфолк.

Програми

Университетът на Съфолк предлага много вълнуващи възможности за кандидат-студенти да УЧАТ ОНЛАЙН за следните учебни програми:

 • Магистър по обществено здраве
 • Магистър по бизнес администрация
 • Бакалавър Бизнес мениджмънт
 • Бакалавърска степен по компютърни науки
 • LLB Закон

Неразделна част от университетския подход е учебният дизайн на курсове за електронно обучение и институционалният ангажимент да се помогне на студентите да развият умения от по-висок клас за критичен анализ, размисъл и решаване на проблеми.

Онлайн изживяване

Онлайн обучението революционизира висшето образование поради многото предимства, които предлага. Като онлайн студент вие можете да учите със собствено темпо и време на много по-ниска цена.

Но обучението за вашата диплома онлайн също може да повдигне някои въпроси и притеснения. Това е ново и непознато преживяване, така че е естествено да не сте сигурни какво да очаквате и как ще се развие процесът.

Въпреки че вашият студентски съветник ще ви преведе през целия процес отначало и ще бъде там, за да ви подкрепя на всяка стъпка от първия контакт до дипломирането, ние също така предлагаме следните кратки акценти като въведение в онлайн обучението.

Акценти на онлайн обучението

Вашите занятия ще се провеждат в онлайн среда. Можете да влезете по всяко време, когато ви е удобно. Веднъж онлайн, ще общувате с вашите инструктори и състуденти, ще четете възложени текстове, ще имате достъп до цифрови материали, ще публикувате задачи и ще коментирате задачи на други студенти. Въпреки че от вас се изисква да влизате поне два отделни дни всяка седмица, вие, разбира се, ще се възползвате много от редовното и по-често присъствие.

Вашият онлайн курс ще се проведе в усъвършенствана система за управление на обучението, предназначена да улесни оптималното обучение за студентите. В допълнение към образователната платформа, която ще използвате, за да общувате с преподаватели и състуденти, вие също ще имате достъп до електронни учебници, които ви предлагат възможност за подчертаване, анотиране, създаване на отметки, търсене, изтегляне и самооценка.

Всеки модул е внимателно планиран, за да се приведе в съответствие с очакванията за дълбочината и обхвата на обучението, необходими за получаване на награда на дадено ниво. В съответствие с международните споразумения, всяка награда се изразява като брой кредити, за да направи постижението преносимо и прозрачно за бъдещи работодатели и други институции за висше образование. При планирането на учебните дейности в рамките на всяка програма се очаква, че средният ученик ще посвети приблизително десет часа общо учебно време, за да постигне 1 „кредит“ (това приблизително включва цялата подготвителна работа, четене, писане, задачи за оценка, време, прекарано в общуване в дискусионни форуми или посещаване на виртуални семинари и работни срещи). Като пример, от кандидат, участващ в модул с 20 кредита, който продължава осем седмици, може да се очаква да отдели средно 25 часа учебно време всяка седмица (общо 200 часа), за да постигне резултатите от обучението на модула и да завърши оценките . Въпреки че няма строго и бързо правило за това (например всеки кандидат ще има уникален профил по отношение на времето, което ще му отнеме да прочете и разбере учебните материали или да завърши писмена работа), следният списък от задачи може да помогне да разберете ангажимента за време, необходим за успешно завършване на вашата програма:

В рамките на типичен модул всяка седмица от кандидатите ще се изисква:

 • Планирайте учебното си време според седмичния план на дейностите, изложени в модула и ръководени от инструктора
 • Прочетете казуси и основни материали от електронни книги и други източници
 • Участвайте в дискусионни форуми, четете приноси, правете приноси и отговаряйте на конкретни въпроси
 • Подгответе формиращи задачи, които са били зададени (например, изпратете чернова на отговор на въпрос за обратна връзка)
 • Подгответе писмени задачи и ги изпратете до крайния срок за официално оценяване и обратна връзка (обикновено това не е седмична задача, но може да се изисква, обикновено в края на модула)
 • Обмислете обучението си и дайте обратна връзка за опита си от модула на вашите инструктори и група връстници

Подобно на класната стая в кампуса, онлайн обучението ще включва широко участие и взаимодействие с преподаватели и състуденти. Също така ще използвате онлайн форума, за да общувате със съветници, асистенти и специалисти по обучение.

След като завършите успешно своята степен, ще имате право да участвате в една от двете годишни дипломни церемонии в Университета на Съфолк.

Последователностите от модули започват няколко пъти в годината въз основа на търсенето, така че имате възможност да се запишете и да започнете своята дипломна програма повече от един път през годината, като по този начин ви предоставя гъвкавостта, която често не се среща в повечето програми лице в лице.

Ще вземете един модул наведнъж. Този усъвършенстван метод на обучение, предназначен за възрастни, ви позволява да концентрирате целия си фокус върху една предметна област, преди да преминете към следващата, като същевременно ви позволява да спечелите дипломата си в ускорен период от време.

Степента, която спечелите, ще има същата стойност, приемане и доверие като всяка еквивалентна степен, спечелена в традиционна среда на кампус.

Местоположения

 • Ipswich

  Waterfront Building, Neptune Quay, IP4 1QJ, Ipswich

Въпроси