UNIR - Mexico

UNIR - Mexico

UNIR - Mexico

Представление

UNIR Мексико: онлайн мексиканския университет с европейско качество

UNIR Мексико е частен мексикански университет, одобрен пред Министерството на образованието (СИП) през 2013 г.

Международният университет в Ла Риоха в Мексико предлага високо ниво на търсене, за да осигури оптимално обучение с европейско университетско качество. За тази цел той е разработил иновативна методология, базирана на онлайн онлайн класове, които позволяват непосредствен контакт между студент-учител-партньор и непрекъснато съпровождане на личен учител.

Този ефективен метод се основава на непрекъснато оценяване, което осигурява постоянно асимилиране на знанията и в осъществяването на окончателни изпити, което гарантира обучението на нашите студенти.

UNIR Мексико е университет, адаптиран към новите времена и към сегашното общество. Това е нова концепция за университета, която интегрира най-съвременните технологични аспекти в услуга на близкото и качествено образование. UNIR Мексико е част от академичната група UNIR, Международният университет в Ла Риоха, европейски лидер в онлайн обучението, която се превърна в образователно решение за хиляди хора по целия свят. Повече от 38 000 студенти от цял ​​свят са избрали този образователен модел, а 24 000 продължават да го правят днес в нашия виртуален университет - 9 000 от които извън Испания.

Бакалавърските и магистърските степени, предлагани от UNIR Мексико, имат официална валидност и се включват в националната образователна система от Секретариата на Общественото образование (СЕП) в Мексико.

Степените са:

 • Бакалавър по бизнес администрация
  Споразумение RVOE: 20140032, издадено на 12 февруари 2014 г. Тип: Федерален.

 • Завършил е специалност "Политология и публична администрация"
  Споразумение RVOE: 20140029, издадено на 12 февруари 2014 г. Тип: Федерален.

 • Бакалавър по комуникация
  Споразумение RVOE: 20140031, издадено на 12 февруари 2014 г. Тип: Федерален.

 • Правна степен
  Споразумение RVOE: 20140030, предоставено на 12 февруари 2014 г. Тип: Федерален.

 • Бакалавър по педагогика
  Споразумение RVOE: 20140033, издадено на 12 февруари 2014 г. Тип: Федерален.

Магистрите са:

 • Магистърска степен по психо-педагогика
  Споразумение RVOE: 20160036, издадено на 28 януари 2016 г. Тип: Федерален.

 • Магистър по управление и управление на образователни центрове
  Споразумение RVOE: 20160035, издадено на 28 януари 2016 г. Тип: Федерален.

 • Магистър по бизнес администрация и управление (MBA)
  Споразумение RVOE: 20160034, издадено на 28 януари 2016 г. Тип: Федерален.

 • Магистърска степен по управление на човешките ресурси
  Споразумение RVOE: 20180080, издадено на 19 януари 2018 г. Тип: Федерален.

 • Магистър по цифрово маркиране и електронна търговия
  Споразумение RVOE: 20180355, издадено на 9 март 2018 г. Тип: Федерален.

 • Магистърска степен по управление и качество на операциите
  Споразумение RVOE: 20180081, издадено на 19 януари 2018 г. Тип: Федерален.

 • Магистърска степен по компютърна сигурност
  Споразумение RVOE: 20160037, издадено на 28 януари 2016 г. Тип: Федерален.

 • Магистърска степен по управление и инженеринг на уебсайтове
  Споразумение RVOE: 20160038, издадено на 28 януари 2016 г. Тип: Федерален.

 • Магистърска степен по дизайн и управление на технологични проекти
  Споразумение RVOE: 20170996, издадено на 16 август 2017 г. Тип: Федерален.

 • Магистър по интегрирани системи за управление
  Споразумение RVOE: 20180082, издадено на 19 януари 2018 г. Тип: Федерален.

В допълнение към степените на SEP и SEP Master, UNIR Мексико предлага възможността за получаване на европейски следдипломни степени в различни дисциплини, присъдени от Международния университет в Ла Риоха. Повечето от тези степени са признати магистърски степени в Европейското пространство за висше образование.

"В челните редици на образователния модел на преподаване и учене"

Международният университет в Ла Риоха в Мексико винаги е бил в челните редици на образователния модел на онлайн преподаване и учене. UNIR пое информационните технологии както в академичния си факултет, така и в генерирането на съдържание, съществени аспекти, за да поддържат това образователно лидерство. Тази дигитална култура му позволява да създаде оперативни схеми, основани на признаването на усилията и максималното представяне на своите учители и студенти.

UNIR Мексико успя да позиционира всички добродетели на успешен модел в постоянна еволюция, за да установи солидна оферта за бакалавърски и магистърски степени. В страна като нашата, която поддържа високо търсене на специалисти в области като научните изследвания, образованието, промишлеността и производството на стоки и услуги, UNIR Mexico се представя като благоприятен и уникален вариант по отношение на жизнеспособността, разходите и постижения, които трябва да бъдат постигнати.

Казвам ви да бъдете част от този неразделен, множествен университет и да се ангажирате с неговите принципи и ценности. Учители, студенти, свързани институции и заинтересовани от познаването и навлизането в този иновативен модел на международния университет са добре дошли.

Mtro. Франсиско Дейвид Мейя Родригес, ректор UNIR Мексико.

"Ясно призвание и страст за преподаване"

В UNIR México смятаме, че интернет и светът на технологиите разбиват времето и космическите бариери, за да можем да имаме достъп до информация, да си взаимодействаме и да си сътрудничим с хората.

Следователно е възможно да се внедрят иновации с качества и отлични постижения по нови начини и методи на преподаване и учене, приближаване на университета до света на труда, към нуждите на интегралното обучение, придобиването на компетентности и генерирането на знания.

UNIR Мексико има официално валидни бакалавърски и магистърски степени (RVOE) в Мексико и широк спектър от европейски магистри в различни дисциплини. Продължаваме да работим за увеличаване на нашето академично предложение според нуждите от обучение на нашата страна, както от студенти, така и от магистърски програми.

В UNIR сме убедени, че усилията и ангажиментът са възнаградени. Полагахме всички усилия да се уверим, че студентът ще получи възможно най-доброто образование. Ясната ни призвание за преподаване и страстта на цялата образователна общност са най-добрата гаранция за успеха. "

Юлиета Палма Анда, генерален директор UNIR México.

Местоположения

 • Eje Vial 7 Sur, 8, 03920, Mexico City

 • Mexico City, Мексико

Въпроси