University At Buffalo Law School

University At Buffalo Law School

University At Buffalo Law School

Представление

Сред най-силните публични юридически училища в страната и център за интердисциплинарни изследвания от световна класа, Юридическият университет в Бъфало предоставя на студентите силна теоретична основа и практически инструменти, необходими за успех в конкурентна среда.

Юридическият университет в Бъфало - единственото юридическо училище в системата на Държавния университет в Ню Йорк - е разположен във водещия кампус на интензивен държавен университет от световна класа, най-големият в североизточната част на САЩ. Едно от само няколкото юридически училища, разположени на международна граница, ние предлагаме безброй възможности за трансгранично обучение, включително новата ни концентрация на трансгранични правни изследвания. Много от нашите национално изявени преподаватели имат докторска степен. в допълнение към техните юридически степени, които ни позволяват да предложим широка гама от интердисциплинарни опции за обучение, преподавани от експерти.

Нашите иновативни януарски кратки курсове предлагат поглед отвътре на реалния живот и разнообразно меню от теми и форуми, включително: данъчно законодателство в Париж, международно търговско право в Нова Зеландия, правна култура в Тайланд и право на човешките права във Вашингтон, окръг Колумбия предимствата от съчетаването на класната стая с обслужването са събрани в нашите курсове по практикум, които са едни от най-силните в страната. Тези курсове съчетават изучаване на основна област на правото при редовен преподавател и служба в общността под ръководството на практикуващи юристи.

Местоположения

  • Buffalo

    Mary Talbert Way,211, 14260, Buffalo

    Въпроси