Keystone logo
University of Bradford

University of Bradford

University of Bradford

Представление

Осигуряване на работа на знанието

В University of Bradford ще се възползвате - и ще бъдете част от - преподаването и изследванията, които използват технологиите за доброто на обществото.

Ще научите от академични и отраслови експерти, които оформят бъдещето на своите сектори в съоръжения от световна класа. Инвестирахме милиони паунда във високотехнологични учебни среди, като нашето студио за заснемане на движение и нови съоръжения на School of Management.

По време на престоя си с нас, можете да станете най-добрата версия на себе си. Университетът е място, където можете да разширите мнението си и да направите приятели през целия живот; където можеш да растеш, учиш, преживяваш. Къде можете да принадлежите и където ви подкрепяме във всяка стъпка от пътя.

курсове

Ние предлагаме над 100 бакалавърски програми и над 200 курсове за следдипломна подготовка, изследвания и CPD. Те се предлагат в нашите четири факултета:

 • Науки за живота
 • Здравни проучвания
 • Управление, право и социални науки
 • Инженеринг и информатика

Много от нашите курсове са проектирани с принос от експерти и партньори в бранша, а някои имат професионална, законова или регулаторна акредитация или одобрение, което означава, че ще развиете умения, които са високо ценени от работодателите.

Ще научите от експерти по академични и отраслови сфери, които оформят бъдещето на своите сектори. Ще учиш в съоръжения от световна класа - инвестирахме милиони паунда във високотехнологични учебни среди, като например нашето студио за заснемане на движение и Digital Health Enterprise Zone.

Виждаме хора и техния потенциал, работим усилено, за да премахнем бариерите пред своя успех и гарантираме, че нашите ученици разбират, че са в състояние да продължат напред и да направят положителни промени за всички наши бъдещи чрез своя опит и образование.

изследване

University of Bradford има над 50-годишен опит в научните изследвания и е класиран в топ 50 във Великобритания (REF 2014) по качество на изследванията. Три четвърти от нашите изследвания са класифицирани като водещи в световен мащаб или отлични в международен план.

Ние предлагаме разнообразни възможности за следдипломно изследване в четирите ни факултета.

Характеристики на кампуса

Ще намерите всичко необходимо в City Campus, независимо дали учите, почивате или общувате. Има атмосферата на общността, която няма да намерите никъде другаде. Това е приятелско, гостоприемно място, където се случват страхотни неща.

City Campus е център на студентската дейност. Тук се намира Student Central – базата на Студентския съюз на University of Bradford и денонощната библиотека. Уникалната фитнес зала предлага наскоро модернизирани спортни съоръжения, а нашето студентско селище The Green се намира точно в сърцето на кампуса.

Необичайно за кампус в центъра на града, имаме и много зелени площи. Няма да ви е трудно да намерите някое тихо място на открито, където да учите, релаксирате или спортувате през по-топлите месеци.

  Класации

  Университет на годината за социално включване

  University of Bradford е един от най-разнообразните университети в Обединеното кралство. Ръководството на Times Good University за 2020 г. ни обяви за Университет на годината за социално включване" като признание за нашата отдаденост на успеха на хората, независимо от техния произход, идентичност, вярвания и предизвикателства.

  Изисквания за прием по програмата

  Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

  Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

  Местоположения

  • Bradford

   Richmond Rd, BD7 1DP, Bradford

  Въпроси