University of Bristol Law School

University of Bristol Law School

University of Bristol Law School

Представление

Ние сме топ 10 юридически факултет в Обединеното кралство във водещ световен университет. Нашето богато портфолио от следдипломни степени е оформено и предоставено от световно известни академици, които съчетават високи постижения в преподаването и научните изследвания, така че да завършите с уменията и знанията, необходими за преследване на първокласни кариери в рамките на закона и извън него. (*Пълно ръководство за университета 2023 / ** #61 QS World University Rankings 2023)

Нашите следдипломни степени

Учете се от водещи световни учени, за да можете сами да станете експерт

Нашата интелектуално взискателна учебна програма, базирана на научни изследвания, се предоставя от академици, които са лидери в своите области. Като университет на Russell Group и топ 3 университета в Обединеното кралство за отлични постижения в правните изследвания (АНАЛИЗЪТ на REF 2021), нашите академици са водещи в различни области на правните изследвания. Именно тази комбинация от високи постижения в преподаването и научните изследвания кара нашите възпитаници да работят активно, за да оформят и информират политиката и законодателството по света и в много сектори.

Изберете от разнообразна гама LLM

Знанията и експертизата на нашите академици информират нашата отличителна и вълнуваща гама от LLM с програми, включително LLM право и иновации, LLM международно право, LLM банкиране и финанси, LLM здравеопазване, право и общество, LLM по право на правата на човека, LLM по околна среда, Устойчивост и бизнес и много други, от които да избирате.

Приспособете собствената си степен

Пионерските изследвания на нашите академици също повлияха на разнообразна гама от незадължителни модули, които ви позволяват да приспособите собствената си степен. LLM Law and Globalisation, например, предлага модули, вариращи от ИТ право, IP право и право на околната среда до наказателно право и наказателно правосъдие – което го прави популярен избор както за международни, така и за местни студенти.

Вълнуващи възможности за не завършили право

Нашата магистърска степен по право е ускорена, бърза следдипломна степен за висш статут. Този курс за преобразуване на правото ще ви позволи да завършите за две години срещу три с LLB – и с по-задълбочено разбиране на закона и правните разсъждения, отколкото е възможно с едногодишна диплома за висше образование по право. В този курс ще имате също възможност за специализирано обучение с избираеми единици, които отразяват експертния опит на нашите академици - отличавайки го по отношение на това да ви помогне да постигнете най-високите стремежи, които имате за бъдещата си кариера.

Нашата кариерна програма

Придобийте умения и знания за достъп до разнообразна гама от кариери

Изборът на университета в Бристол означава получаване на достъп до богат календар от дейности, насочени към кариерата, и силно сътрудничество между училището, нашите възпитаници, международни правни кантори, неправителствени организации и специален кариерен съветник с опит в това, което е необходимо за достъп до различни правно Pathways . Ученето в University of Bristol Law School означава да завършите с уменията, знанията и контактите, за да изпълните кариерните си стремежи и да се отличите в или извън закона.

Получете практически клиничен правен опит и възможности за работа в областта на правата на човека, правните технологии и криминологията

Чрез нашата про боно правна услуга, управлявана от студенти, Правната клиника по правата на човека и инициативи, които се занимават с наказателното право и съдебната система, като Правната клиника на свободата и Empowering the Innocent (инициатива, създадена от основателя на световноизвестната Innocence Project), можете да придобиете признат, реален опит в областта на правото, който работодателите в широк кръг от сектори ще оценят. Допълнителни възможности включват схеми за наставничество, права на човека и стажове по правни технологии и много други.

Нашите съоръжения

Живейте и учете в страхотни съоръжения, вълнуващ британски град и най-големият правен център извън Лондон

Съоръженията на Юридическия факултет осигуряват най-добрата комбинация от традиции и иновации. Голяма част от преподаването е базирано в емблематичната сграда Wills Memorial Building в сърцето на Бристол, с нейната готическа кула, голяма зала и библиотека в стил Хари Потър - и прозорци в рамки с гаргойли на нейните лекционни зали. От другата страна на пътя на площад Бъркли има друга историческа сграда, наскоро ремонтирана, за да приюти модерни изследователски апартаменти, зали за семинари и преподаватели и най-съвременен съд за провеждане на учебни игри, където можете също да изпробвате уменията си за дебат и преговори. Самият Бристол е оживен, културно разнообразен град, достатъчно малък, за да се почувства топъл и приятелски настроен, но достатъчно голям, за да предостави изключителни извънкласни възможности, включително множество клубове, спортни дейности и обществени и доброволчески групи.

Изберете Бристол и направете повече със закона, отколкото сте си представяли, че е възможно.

Защо Бристол?

Ръководител на училище въведение в Юридическия факултет

Местоположения

  • Bristol

    Wills Memorial Building, Queens Road, Clifton, Avon, BS8 1RJ, Bristol

Въпроси