University of Bristol Law School

A logo

Представление

Нашето изследване

Университетът в Бристол е на върха на глобалните изследвания. Направихме иновации в области, вариращи от превенция на смъртта на детските кошари до нанотехнологиите.

Университетът има репутация на иновациите от основаването си през 1876 г. Нашето изследване се занимава с някои от най-належащите проблеми в света в различни области като инфекция и имунитет, човешки права, климатични промени и криптография и информационна сигурност.

В момента университетът има 40 сътрудници на Кралското общество и 13 на Британската академия - забележително постижение за сравнително малка институция.

Ние се стремим да обединим най-добрите умове в отделни области и да насърчим изследователите от различни дисциплини и институции да работят заедно за намиране на трайни решения на належащите проблеми на обществото.

Участваме в множество международни научноизследователски сътрудничества и интегрираме практически опит в нашия учебен план, така че студентите да работят по проекти от реалния живот в партньорство с бизнеса, правителството и сектора на общността.

Студентският опит

Ние се стремим да оборудваме нашите студенти със знанията и уменията, за да успеят в избраната от тях кариера на конкурентен глобален пазар.

Привличаме студенти от цял свят, създавайки богата и вълнуваща международна общност. Имаме и късмет, че се намираме в оживен, динамичен град с репутация за креативност и устойчивост.

С избор от над 200-градусови курсове, обхващащи широк кръг от предмети, нашите студенти се ангажират с интелектуално предизвикателни курсове, насърчаващи независимостта на ума.

Бристол Фючърси

Инициатива на университета в Бристол, която дава възможност на нашите студенти да изпълнят своя академичен и личен потенциал, да завършат университета като упорити, изобретателни и свързани личности, които ще бъдат от полза за тях самите и за обществото. Bristol Futures е изграден около три теми, които изследват основните възможности и предизвикателства пред нашето поколение:

 • Иновации и предприемачество
 • Глобално гражданство
 • Устойчиви бъдещи

В допълнение към образователната си степен, нашите студенти ще могат да се занимават с тези теми в рамките на редица дейности и учебни ресурси, подпомагащи обучението и личното им развитие.

Степента от Бристол е изключително привлекателна за работодателите: ние предлагаме на нашите студенти висококачествено, ръководено от изследвания образование, и подобряваме глобалната си репутация, като набираме най-добрите преподаватели. Бристол е класиран на четвърто място в списъка на университетите, насочени от водещи дипломирани работодатели (източник: The Graduate Market през 2018 г., High Fliers Research).

Нашите курсове са оформени от най-новото мислене, а нашите студенти работят по проекти в реалния живот с академици, които са експерти в своята област. Освен че преподават фактите, нашите изследователи предават своите знания, ентусиазъм и опит.

Бристол е достатъчно малък, за да се чувства топло и дружелюбно, със съветници по отношение на благополучието както в университетските резиденции, така и в академичните училища, които да подкрепят нашите студенти, лични преподаватели и допълнителни услуги за поддръжка. Освен това е достатъчно голям, за да осигури изключителни извънкласни възможности, включително множество клубове, спортни дейности и обществени и доброволчески групи.

Непрекъснато инвестираме в нови и съществуващи съоръжения, обучение и технологии.

Нашите библиотеки, ИТ съоръжения и неформални учебни пространства поддържат студентите свързани и поддържат независимо обучение. Разполагаме с цялостна мрежа от услуги за поддръжка, за да гарантираме, че нашите студенти могат да получат помощ и съвети по всички аспекти на университетския живот - академичен, личен, финансов и практически - ако и когато имат нужда от това.

Brooke Cagle / Unsplash

Класиране и репутация

Бристол последователно се нарежда в топ 100 на световната класация и в десетте най-добри британски университета в таблиците на лигата, които черпят информация както за научните постижения, така и за преподаването.

Ние сме един от най-популярните университети във Великобритания, привличащи средно осем кандидати за най-високо качество за всяко място, а нашите завършили са сред най-търсените от работодателите по целия свят.

 • Десетте най-добри британски университета (QS World University Rankings 2020)
 • Втори университет, най-насочен от топ работодатели във Великобритания (High Fliers Research)
 • Номер едно място за живеене във Великобритания (Sunday Times 2017)
 • Класиран на девето място във Великобритания по степен на заетост на завършилите (QS Graduability Assurance Rankings 2020)
 • Начало на най-добрия бизнес инкубатор в света (UBI Global 2015)
 • Топ пет университет за научни изследвания (2014 REF)
 • 13 носители на Нобелова награда, свързани с университета - включително нашия настоящ канцлер, сър Пол Нурсе
 • 27 предмета с висока оценка в топ 100 в света (QS World Subject Rankings 2019)
 • Топ десет в шампионата на Британски университети и колежи по спорт (BUCS)
 • Изкачи седем места в Университетското ръководство на Guardian 2019
 • Класиран на шесто място в Европа по преподаване
 • Възпитаниците на университета в Бристол са сред най-високоплатените висшисти във Великобритания

Над 40 на сто от нашите учебни програми са акредитирани от професионални органи, които последователно признават отличните постижения на нашата богата на научни изследвания учебна програма, нашата учебна среда и резултатите от обучението ни.

Визия и стратегия

Университетската ни стратегия обхваща колективната амбиция и въображение на нашите служители, нашите студенти и по-широкото семейство Бристол. Той предоставя пътна карта, която определя нашите стремежи за следващите седем години.

Работата и ученето в Бристол ви позволява да изследвате и популяризирате нови начини на мислене и виждане на света.

Нашата университетска стратегия стартира през 2016 г. Тя се фокусира върху шест ключови области:

 • Образование и опит на учениците
 • Научни изследвания, иновации и партньорства
 • Нашият персонал и начини на работа
 • Интернационализация и глобални отношения
 • Физическа и цифрова инфраструктура
 • устойчивост

Нашите служители и студенти представиха своите виждания за стратегията, тъй като тя се разработва, а екипите в университета вече работят върху плановете за изпълнение.

През юни 2016 г. служителите имаха възможност да чуят заместник-канцлера да въвежда стратегията и да задават въпроси по време на вътрешни събития. Той говори за вълнуващото бъдеще пред нас в контекста на несигурността около резултата от референдума в ЕС.

Местоположения

 • Wills Memorial Building, Queens Road, Clifton, Avon, BS8 1RJ, Bristol

Въпроси