Keystone logo
University of Bristol Law School LLB Право и испански език
University of Bristol Law School

LLB Право и испански език

4 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 23 900 / per year *

На територията на колежа

* чуждестранни студенти I £9,250 на година, местни студенти

Представление

Най-добрата ни диплома по право ще ви даде солидна основа от правни познания и възможност да проучите широк спектър от правни теми. Ще бъдете обучавани от водещи световни преподаватели, които активно влияят върху политиката и практиката в оживения и разнообразен град Бристол.

Познаването на повече от една правна традиция, език и култура може да ви открие много възможности. В този четиригодишен съвместен курс с отличие ще развиете езиковите и културните си познания за Испания и Латинска Америка до степен на завършено образование заедно с основните курсове по гражданско и обичайно право - най-известните правни традиции в света. Ще имате възможност да прекарате третата си година в испаноговорящ университет. За да научите повече за обучението в чужбина, посетете Центъра за обучение в чужбина.

Изборът на LLB по право и испански език в Бристол ще ви даде възможност да преминете към курса по адвокатска практика или да се подготвите частично за квалификационния изпит за адвокати (SQE), като ви помогне да развиете основни правни умения и да разберете седемте основи на правното знание.

Започнете кариерата си в областта на правото, като придобиете квалифициран професионален опит (QWE) в една от нашите правни клиники, както и безплатен достъп до ресурси за кариерно развитие от нашия партньор BPP University, предназначени да помогнат на начинаещите адвокати и юристи.

По-широкият културен опит, усъвършенстваните езикови умения и способността да формулирате както отличителните, така и общите характеристики на различните правни системи ще ви помогнат да завършите с ценен набор от умения, идеално пригодени за глобализираното работно място.

акредитация

Пътищата за придобиване на квалификация за адвокати и баристъри се промениха. За повече информация посетете Solicitors Regulation Authority или Bar Standards Board.

Продължителност на програмата

  • 4 години на пълен работен ден

Приемане

Учебен план

За училището

Въпроси