Keystone logo
University of Bristol Law School LLB Право и немски език
University of Bristol Law School

LLB Право и немски език

4 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 23 900 / per year *

На територията на колежа

* чуждестранни студенти I £9,250 на година, местни студенти

Представление

Най-добрата ни диплома по право ще ви даде солидна основа от правни познания и възможност да проучите широк спектър от правни теми. Ще бъдете обучавани от водещи световни преподаватели, които активно влияят върху политиката и практиката в оживения и разнообразен град Бристол.

Познаването на повече от една правна традиция, език и култура може да ви открие много възможности. В този четиригодишен съвместен курс с отличие ще развиете езиковите и културните си познания за Германия и немскоговорящия свят до степен на завършено образование заедно с основните курсове по гражданско и общо право - най-известните правни традиции в света. Ще имате възможност да прекарате третата си година в немскоезичен университет. За да научите повече за обучението в чужбина, посетете Центъра за обучение в чужбина.

Изборът на LLB по право и немски език в Бристол ще ви позволи да преминете към курса за адвокатска практика или да се подготвите частично за квалификационния изпит за юристи (SQE), като ви помогне да развиете основни правни умения и да разберете седемте основи на правното знание.

Започнете кариерата си в областта на правото, като придобиете квалифициран професионален опит (QWE) в една от нашите правни клиники, както и безплатен достъп до ресурси за кариерно развитие от нашия партньор BPP University, предназначени да помогнат на начинаещите адвокати и юристи.

По-широкият културен опит, усъвършенстваните езикови умения и способността да формулирате както отличителните, така и общите характеристики на различните правни системи ще ви помогнат да завършите с ценен набор от умения, идеално пригодени за глобализираното работно място.

акредитация

Пътищата за придобиване на квалификация за адвокати и баристъри се промениха. За повече информация посетете Solicitors Regulation Authority или Bar Standards Board.

Продължителност на програмата

  • 4 години на пълен работен ден

Приемане

Учебен план

За училището

Въпроси