Keystone logo
University of Connecticut UCONN - School of Law Право на енергетиката и околната среда LLM
University of Connecticut UCONN - School of Law

Право на енергетиката и околната среда LLM

Hartford, Съединени Американски Щати

1 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 1276 / per credit

На територията на колежа

Представление

Програмата LLM по право на енергетиката и околната среда в Юридическия факултет на UConn ангажира студенти и развива техния опит в глобалните енергийни нужди, изменението на климата, политиката за възобновяема енергия, политиката за околната среда и използването на земята.

Чрез Центъра за енергийно и екологично право студентите имат възможност да преминат извън класната стая към възможности за обучение, базирано на практика, включително:

  • теренни стажове в държавни агенции, адвокатски кантори, енергийни и екологични корпорации и регулирани комунални услуги
  • програмата семестър в DC, която настанява студенти в такива федерални агенции като Агенцията за опазване на околната среда и Министерството на енергетиката
  • приложни изследвания в редица области

Студентите имат възможности да посещават лекции и събития с научни и изследователски отдели в UConn и други институции. Гъвкавата и уникална програма подготвя студентите да интегрират енергийните и екологичните дисциплини в работата си, което ги прави изключително ценни в избраните от тях професионални области.

Център за енергийно и екологично право

Глобалните енергийни нужди, изменението на климата, влошаването на околната среда и нарастването на населението оказват натиск върху енергийната и екологичната политика. Признавайки, че тези дисциплини вече не могат да се преподават отделно, Юридическият факултет на UConn създаде Център за енергийно и екологично право през 2010 г. като част от програма за комбинирано юридическо образование, политика и стипендия. Центърът за енергийно и екологично право дава възможност на студентите да съсредоточат обучението си в тези вълнуващи области, като събира експерти от много дисциплини, за да се справят със сложните предизвикателства, свързани с бъдещето на околната среда и енергията в света.

Приемане

За училището

Въпроси