Keystone logo
University of Dundee

University of Dundee

University of Dundee

Представление

Открийте бъдещето си и отворете ума си за вълнуващите възможности, които ви очакват в един от най-динамичните и жизнени университети в Обединеното кралство. Самостоятелният кампус University of Dundee е вашият дом далеч от дома в компактен, приятелски настроен и разнообразен град, който предлага всичко, което можете да намерите в един голям град.

Дънди прелива от изкуство и култура, поради което не е изненада, че GQ ни нарече „най-готиният малък град на Великобритания“. Дънди е и единственият град на дизайна на ЮНЕСКО в Обединеното кралство и нашата репутация на творчески център расте. Бихте могли да бъдете в сърцето на нашия университет.

Проучете с нас

С над 500 курса, налични в University of Dundee ние сме уверени, че ще намерите идеалния курс, който да отговаря на вашите интереси, страсти и кариерни цели. Учете в съоръжения от световна класа, които ви насърчават да мислите извън кутията и да оказвате положително въздействие върху света около вас.

От наука и медицина до изкуство, дизайн, инженерство, бизнес, право и много други. Нашите курсове ви позволяват да изградите уникална гъвкава степен около вашите стремежи и конкретни кариерни цели.

Характеристики на кампуса

Студентски живот в Дънди

Срещата с приятели за цял живот и изпробването на нови преживявания играят огромна роля в студентския живот. Разширете социалния си кръг в University of Dundee с общества, клубове, спортове и много събития, които ще подобрят вашето студентско изживяване. Оживеният нощен живот на Дънди, кръчмите, клубовете, коктейл баровете и ресторантите ще осигурят по нещо за всеки.

Имаме над 240 общества и клубове, които отговарят на всички ваши интереси и страсти. От бални зали и салса танци, до гребане, сърф и още!

1 от 7 души в Дънди са студенти, което създава оживена студентска общност в сърцето на града.

Преместването в нов град или държава може да бъде обезсърчително, но в University of Dundee ние предоставяме подкрепа и насоки, за да ви помогнем да преминете към университетския живот и да постигнете образователните си цели. Нашите услуги и персонал за поддръжка са на разположение, за да помогнат, независимо дали става дума за практическа, лична, здравна, академична или финансова подкрепа. Ние също така предлагаме кариерни съвети от първия ден до след дипломирането.

Нашето студентско настаняване в University of Dundee се състои от около 250 самостоятелни апартамента с пет до десет студенти. Всички спални са за единични гости, пълни със самостоятелен душ и тоалетна.

Всеки апартамент разполага със собствена добре оборудвана кухня, трапезария и жилищно пространство, с достъп до бърз Wi-Fi на университета.

Студентската асоциация на университета Дънди (DUSA) се намира в сърцето на кампуса, като всички добри профсъюзи предлага нещо повече от подкрепа, можете да намерите места за храна и напитки и супермаркет. В близост ще откриете нашия Спортен център с фитнес и спортни зали, както и библиотека.

Нашето настаняване обикновено е на пешеходно разстояние от основния ни кампус. Ако кандидатствате като студент преди крайния срок, гарантирано ще ви бъде предложена стая (прилагат се правила и условия).

  Стипендии и финансиране

  Разбираме, че обучението в Обединеното кралство може да бъде голям финансов ангажимент и искаме да помогнем. Ето защо ние предлагаме редица възможности за стипендии за чуждестранни студенти, които искат да учат в University of Dundee , включително стипендията за глобални отлични постижения от £5000, която автоматично се присъжда на нашите най-вдъхновяващи кандидати. Нашите стипендии се различават в различните региони, можете да видите дали отговаряте на условията за тях и да научите повече на нашия уебсайт.

  Класации

  Daily Mail University Guide 2024

  University of Dundee се класира на 26-то място в Обединеното кралство в университетското ръководство на Daily Mail за 2024 г.

  Sunday Times Good University Guide 2024

  The Times & The Sunday Times Good University Guide

  Дънди се класира на 33-то място в класациите на The Times и Sunday Times в техния Good University Guide 2024.

  Доклад за въздействието върху предприемачеството „Входове към растеж“ за 2023 г

  University of Dundee е обявен за най-добрия университет в Обединеното кралство за развиване на бизнеси със спинаут от Octopus Ventures.

  Пълното ръководство за университета 2024 г

  University of Dundee е класиран на 4-то място в Шотландия за перспективи за висше образование.

  The Herald Higher Education Awards 2023

  University of Dundee беше обявен за най-добрия университет в Шотландия на The Herald Higher Education Awards.

  QS World University Rankings по предмет

  University of Dundee е признат за „глобален център за върхови постижения в областта на науките за живота и медицината“ в новоиздаденото класиране на световните университети на QS по теми за 2022 г.

  StudentCrowd

  Класирахме се на първо място в 5-те най-добри шотландски университета за 2022 г. на StudentCrowd

  QS Класация 2022

  University of Dundee получи 5-звезден рейтинг от QS Quacquarelli Symonds, международният специалист по висше образование.

  Рамка за високи научни постижения 2021 г

  84% от нашите изследвания бяха оценени като „водещи в световен мащаб“ или „международно отлични“ в Рамката за отлични постижения в научните изследвания за 2021 г.

  QS World University Rankings 2022

  Ние сме един от 200-те най-добри университета в света по процент на заетост на висшисти

  Класацията на Лайден 2022 г

  University of Dundee е 34-ти в света за най-висок дял високо цитирани публикации в класацията на CWTS Leiden за 2022 г.

  University of Dundee е сред 10-те най-добри държави за обучение в чужбина

  • University of Dundee е обявен за най-добрия университет в Обединеното кралство за развиване на бизнеси със спинаут от Octopus Ventures
  • University of Dundee е класиран на 4-то място в Шотландия за перспективи за висше образование. (2024)
  • University of Dundee беше обявен за най-добрия университет в Шотландия на The Herald Higher Education Awards
  • University of Dundee е един от 250-те най-добри университета в света

  educations.com Top 10 Europe rankings 2023 badge
  educations.com Top 10 Global rankings 2023 badge
  educations.com Top 10 Europe rankings 2022 badge
  educations.com Top 10 Global rankings 2022 badge

  Местоположения

  • Dundee

   Nethergate, DD1 4HN, Dundee

  • Dundee

   Nethergate, DD1 4HN, Dundee

   Chat with students

   Въпроси