Keystone logo
University of Essex Online

University of Essex Online

University of Essex Online

Представление

Онлайн университетът на Есекс предлага 100% онлайн и задочни курсове по бизнес, информатика, образование, здравеопазване, право, криминология и психология. Квалификациите, които предлагаме, включват CertHE и бакалавърски степени на бакалавърско ниво, както и PG Certs, PG Dips и магистърски степени на следдипломно ниво, като продължителността на обучението варира от 8 месеца до 4 години.

Можете да учите с нас от всяко място с интернет връзка и във време, което най-добре отговаря на вашия график. Вашият курс ще бъде доставен чрез най-съвременна виртуална среда за обучение (VLE), която ви осигурява 24/7 достъп до висококачествени ресурси, включително лекции, дискусионни форуми, семинари на живо и сесии с въпроси и отговори, както и като обширна електронна библиотека.

Дори вашите оценки ще бъдат завършени изцяло онлайн – нито един от нашите курсове няма изискване да пътувате до съоръжения за тестване или изпитни центрове. Всъщност по-голямата част от нашите курсове изобщо нямат изпити! За малкото курсове, които имат изисквания за изпити, ние използваме виртуална система за наблюдение, която ви позволява да полагате академично строги изпити от комфорта на собствения си дом. В противен случай ще изпълнявате писмени задачи, ще участвате в дискусионни форуми или ще пишете отразяващи записи в дневника.

Независимо дали сте опитен професионалист, който иска да напредне в кариерата си, или наскоро завършил, който иска да подобри своето CV, онлайн обучението е рентабилен, удобен и гъвкав начин да напреднете.

Защо да учите при нас?

Ние сме един от най-дългогодишните доставчици на 100% онлайн дипломи в Обединеното кралство. Всички наши курсове са специално проектирани за онлайн доставка, съчетавайки златен стандарт на преподаване с най-новите технологии и позволявайки ви да получите първокласно образование от всяка точка на света.

Гордеем се, че получихме сребърен рейтинг в Рамката за върхови постижения в преподаването (TEF), предприета от Службата за студенти (OfS). Това е признание за нашия ангажимент да предоставяме висококачествени преживявания на студентите, с отлични оценки за учебната среда и академичната подкрепа, както и за оценяването на преподаването и обратната връзка. В Националното студентско проучване (NSS) през 2023 г. 95% от участниците се съгласиха, че курсът им е помогнал да развият знанията и уменията, от които се нуждаят за бъдещето, а 94% заявиха, че намират курса си за интелектуално стимулиращ.

Нашите онлайн преподаватели са водещи авторитети и специалисти в съответните области. Те са страстни за това, което преподават, и съчетават знанията си за индустриалната практика с висококачествено академично обучение, предлагайки ви несравнимо обучение.

Нашият екип от отдадени студентски съветници и специалисти по умения за учене ви осигурява наставничество от световна класа и академична подкрепа от първия ви ден до дипломирането. Екипът ще бъде на разположение, за да ви помогне и напътства, докато напредвате в обучението си. Какъвто и да е въпросът или проблема, те ще работят с вас, за да намерят решение.

Всичките ни квалификации се присъждат и потвърждават от Университета на Есекс, награден университет с 50-годишно наследство в преподаването и научните постижения. След като завършите обучението си, ще бъдете поканени да завършите университета в Колчестър в университета в Есекс. Ще получите същия сертификат като студентите в кампуса – вашият начин на обучение се споменава само във вашата академична справка.

Стипендии и финансиране

Такси и опции за финансиране

Университетското образование е една от най-големите инвестиции в себе си и вашата кариера. Нашите такси за обучение са еднакви за всички студенти в Обединеното кралство и в чужбина – и включват всички учебни материали и задължителна литература. Няма скрити такси за оценки или повторни проверки!

Ние също така предлагаме на студентите редица отстъпки за таксите за обучение, стипендии и опции за плащане за нашите онлайн курсове.*

 • Отстъпка за възпитаници: Завършилите университета в Есекс или University of Essex Online имат право на 10% отстъпка.
 • Отстъпка за пълно плащане: Платете цялата такса за обучение предварително и ще получите 5% отстъпка.
 • Международна стипендия: Частична стипендия, достъпна за международни студенти, пребиваващи в определени региони извън Обединеното кралство.
 • Студентски заем: Нашите програми CertHE и бакалавърски и магистърски степени са предназначени за студентски заеми от Student Finance England.
 • Месечен план за плащане: Наличен за тези, които се самофинансират.

*Моля, имайте предвид, че могат да се прилагат максимум две отстъпки или стипендии, а две стипендии не могат да се прилагат в комбинация. За повече информация относно нашите отстъпки и стипендии и за да обсъдите допустимостта си, моля, свържете се с нашия екип за прием.

Статистика на възпитаниците

Класации

TEF

Горди сме да бъдем оценени със сребро в рамката за отлични постижения в преподаването (TEF), предприета от Службата за студенти (OfS). Това признава нашия ангажимент да предоставяме висококачествени изживявания на учениците, с изключителни оценки, постигнати за учебната среда и академичната подкрепа – както и оценка на преподаването и обратна връзка.

НСС

University of Essex Online постига отлични постижения в преподаването, ученето и академичната подкрепа в 2023 National Student Survey (NSS).

Местоположения

 • Leeds

  Albion Street, LS1 5ES, Leeds

 • QM88+QV

  QM88+QV, Великобритания

Chat with students

Въпроси