Keystone logo
University of Essex Online CertHE закон
University of Essex Online

CertHE закон

Online United Kingdom

16 Months

Английски език

Задочно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 6167

Дистанционно обучение

Представление

Тази 100% онлайн и на непълно работно време CertHE Law програма може да отвори широк спектър от възможности за кариера-независимо дали се интересувате от професионално упражняване на адвокатска професия или търсите кариера, която би се възползвала от юридическа подготовка.

Чрез този кратък курс ще се запознаете с английската правна система. Ще задълбаете в редица основни правни теми и ще развиете умения за прехвърляне на работното място, които можете да приложите към настоящата си роля от първия ден.

Няма предварителна квалификация или трудов опит? Не е проблем, защото нашите онлайн курсове по CertHE имат отворен път за влизане. Този курс може да бъде завършен само за 16 месеца - и е лесно да преминете към пълната LLB.

Методи на преподаване

Ние сме 100% доставчик на онлайн образование, затова използваме най-съвременна виртуална учебна среда (VLE), за да предоставяме нашето преподаване, ресурси и оценки. Нашата система проследява и управлява учебния процес в реално време и ви осигурява незабавен достъп до вашите учебни материали. VLE е достъпен 24/7 и позволява както на студенти, така и на преподаватели да участват активно в разговори в реално време и семинари на живо.

Вярваме, че извличате максимума от времето, прекарано в учене, когато сте информирани за представянето си, и постигаме това чрез:

  • да ви оценява по време на модулите, вместо да чакате оценките в края на годината
  • показване на вашите оценки в книгата ви за оценка, която може да бъде видяна всеки път, когато влезете във виртуалната учебна среда (VLE)
  • бърза промяна в работата, оценена, за да се гарантира, че вашата оценка винаги е актуална
  • гарантира, че имате редовен контакт с вашия екип за поддръжка на студенти

Методи за оценка

Всички оценки се предоставят чрез нашата виртуална учебна среда (VLE). Няма изискване за пътуване до външни центрове за изпитване; вместо това ще изпратите задания чрез VLE, като например писмени доклади, участие във дискусионен форум или отразяващи записи в дневника. За малкото модули, които имат оценки по време, ние използваме виртуална система за прокториране, която ви позволява да провеждате академично строги оценки по време, практически в комфорта на вашия собствен дом.

Имаме и политика да гарантираме, че работата, подадена от студенти, е автентична - използваме добре изградена електронна система за мониторинг, за да проверим за плагиатство.

Защо Essex Online?

Учете онлайн. Завършил в кампуса.

Ще завършите обучението и оценките си на 100% онлайн и квалификацията ви ще бъде присъдена от Университета на Есекс, отличен университет с 50-годишно наследство на преподавателска и изследователска дейност и един от 25-те най-добри университета във Великобритания (Пълно Университетско ръководство 2022). След като завършите курса си, ще завършите със същия сертификат като студентите в кампуса-вашият начин на обучение е споменат само във вашия академичен препис.

Гарантирано качество на опита

Рамката на правителството на Обединеното кралство за високи постижения в областта на преподаването ни оцени като Златна за предоставянето на постоянно отлични преподавателски способности, учене и резултати за учениците (TEF 2018). Ние сме и най-високо оцененият онлайн доставчик в Националното проучване на студентите (NSS 2020).

Ние стоим зад академичното качество на нашите онлайн курсове и затова предлагаме гаранция за връщане на парите. Ако решите, че вашият курс не е за вас в рамките на 21 дни, ще ви върнем пълно възстановяване.*

*Прилагат се Общи условия. За да научите повече, моля, свържете се с нашия екип за прием.

Академична и наставническа подкрепа от световна класа

Нашите онлайн преподаватели са водещи авторитети и специалисти в съответните области. Те са страстни за това, което преподават, и съчетават знанията си за индустриалната практика с висококачествено академично обучение, предлагайки ви несравнимо обучение.

Имаме и специален екип от студентски съветници и съветници за умения за обучение, които ще ви подкрепят от първия ви ден до дипломирането. Те ще бъдат на разположение, за да ви помогнат и да ви напътстват, докато напредвате в обучението си. Независимо от въпроса или проблема, те ще работят с вас, за да намерят решение.

Кариерни възможности

Учебен план

Приемане

Такса за обучение по програмата

Стипендии и финансиране

За училището

Chat with students

Въпроси