University of Hawai‘i at Mānoa, William S. Richardson School of Law

University of Hawai‘i at Mānoa, William S. Richardson School of Law

University of Hawai‘i at Mānoa, William S. Richardson School of Law

Представление

За УН Маноа

Основана през 1907 г., Университетът на Хавай в Маноа (УН Маноа) е водещият университет в университетската система Hawai'i. Направление по избор, студенти и преподаватели идват от цяла нация и света, за да се възползват от уникалните възможности за изследване на УН Маноа, разнообразна общност, национална класификация на дивизия I програма за атлетика и красив пейзаж. Постоянно класиран като "най-добра стойност" сред американските колежи и университети, нашите ученици получават силно образование на достъпна цена.

77127_waikiki-beach-581102_640.jpg

За Хонолулу, ХИ

Хонолулу е най-големият град в щата Хаваи и е дом на Държавната Капитолия. Хонолулу, което означава "защитено пристанище" или "защитено пристанище", се смята, че е основано още преди 2000 години. Градът е твърдо учреден като основен център за Хавайските острови до средата на 1800-те. Хаааи се превръща в държава Алох през 1959 г., когато официално е приета в Съюза като 50-та държава.

Днес Хонолулу е един от най-безопасните градове на Америка с много уникални характеристики и характеристики. Той е дом на единствения кралски дворец на Америка и е известен със своя тропичен климат, буйна зелена пейзаж, разнообразно население и общности, известни като алоха.

77128_hawaiian-hula-dancers-377653_640.jpg

Нашата мисия

Училището по право на Уилям С. Ричардсън е съвместна мултикултурна общност, която подготвя студентите за отлични постижения в практиката на правото и свързаните с тях кариери, които напредват в справедливостта и върховенството на закона.

Разработваме висококвалифицирани, етични професионалисти чрез превъзходство в преподаването, стипендията и обществените услуги.

Ние прегръщаме разнообразието и ценностите на Хавай и признаваме специална отговорност за нашата държава и Тихоокеанския регион.

Ние водим екологичното право, местното хавайско право и тихоокеанските правни изследвания.

77129_honolulu-1124096_640.jpg

акредитация

Юридическото училище "Уилям С. Ричардсън" в университета Хаваи в Маноа е акредитирано от Съвета на отдела по правно образование и прием в адвокатурата на Американската асоциация на адвокатите от 1982 г. насам. Секцията по правно образование може да се свърже с на 321 North Clark Street, Чикаго, IL 60610 или на телефон (312) 988-6738. Юридическото училище е член на Асоциацията на американските правни училища (AALS) от 1989 г. насам.

Местоположения

  • Honolulu

    Dole Street,2515, 96822, Honolulu

    Въпроси