Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Illinois at Urbana - Champaign - College of Law

University of Illinois at Urbana - Champaign - College of Law

University of Illinois at Urbana - Champaign - College of Law

Представление

Юридическият колеж в Илинойс е едно от най-старите юридически факултети в страната, с влиятелни преподаватели, умен и колегиален студент и силна мрежа от възпитаници.

Ученици

Студентите по право в Илинойс са талантливи и амбициозни, академично силни, както и географски и опитно разнообразни. Те са състезателни, но колегиални и ценят много работата в екип. Много от тях са активно ангажирани в набора от възможности, налични извън класната стая. Колежът по право редовно посреща студенти от над 25 различни страни с различни нива на професионален опит. Общината на Университета на Илинойс в Урбана-Шампейн като цяло има над 10 000 международни студенти от над 110 различни страни.

факултет

Юридическият факултет на Университета на Илинойс има дълга и изявена традиция да напредва в стипендиите и научните изследвания, да обучава студентите в знанията, уменията и темперамента за постигане на професионални постижения и лидерство и да търси благоприятни промени в законодателството и обществото. Те са:

 • Лидери в индустрията
 • Признати учители
 • Интердисциплинарни експерти
 • Ангажиран с обществена ангажираност

Програмата LLM

Програмата LLM в Илинойс е предназначена да подготви студентите със или без предварително юридическо обучение за превъзходство в професионалната си кариера. Студентите с чуждестранно образование в програмата LLM се запознават с правната система на САЩ и им се предоставя възможност да специализират в собствената си област на академичен или професионален интерес. Обучените в САЩ юристи също могат да подобрят своя правен опит, за да постигнат своите професионални и кариерни цели в програмата LLM.

Прочетете по -долу, за да научите повече за програмата LLM и какво ни прави уникални:

Опции за гъвкаво обучение

Студентите могат да изберат да завършат LLM степен в два или три семестъра. Незадължителният трети семестър може да позволи на студента да се включи в по -интензивна учебна програма, да се наслади на по -големи възможности за стаж и да има допълнително време за обучение за адвокатския изпит.

За да предложи на студентите допълнителна гъвкавост, програмата LLM може да започне или през есенния семестър (август), или през пролетния семестър (януари).

Персонализирана учебна програма

Студентите завършват общо 32 кредитни часа (обикновено осем курса) за степен LLM. Само с два задължителни курса (отменени или отменени за студенти с JD от юридическо училище, акредитирано от ABA), студентите могат да персонализират своята LLM програма, за да отговарят на техните академични или професионални нужди, докато избират от над 100 курса, предлагани в Колежа по право всяка година . Студентите могат да изберат да добавят концентрация към своята LLM програма, а студентите, които се интересуват от изучаване на различни дисциплини, могат да потърсят одобрение за избран брой курсове на Университета на Илинойс извън Колежа по право.

Допустимост за съдебни изпити

Службата за дипломирани и международни програми предлага подкрепа на студенти, които се интересуват от полагане на американски адвокатски изпити и работи с лица, за да определи тяхната допустимост и изискванията, на които трябва да отговарят. Въпреки че не е необходима бакалавърска степен по право за приемане в LLM програмата на Илинойс, кандидатите без бакалавърска степен по право трябва да знаят, че може да не отговарят на условията за полагане на адвокатски изпит в Съединените щати, дори и след завършване на LLM в Илинойс.

Индивидуално консултиране

На студентите се предоставят индивидуални консултации и съвети, които да им помогнат при планирането на кариерата, академичния успех и правото на барове.

Университетът на Илинойс

От основаването си през 1867 г. Университетът на Илинойс в Urbana-Champaign е спечелил репутация на лидер от световна класа в областта на научните изследвания, преподаването и обществената ангажираност. С нашето наследство от безвъзмездни средства като основа, ние сме пионер на иновативни изследвания, които се справят с глобалните проблеми и разширяват човешкия опит. Нашият трансформиращ учебен опит, в и извън класната стая, е проектиран да произвежда възпитаници, които желаят да окажат значително социално въздействие.

Характеристики на кампуса

съоръжения

Сградата на Колежа по право е триетажно съоръжение от около 160 000 квадратни фута, разположено във водещия кампус на Университета на Илинойс в Шампейн-Урбана, Илинойс. Сградата разполага с аудитория, съдебна зала, пет класни стаи, четири семинарни зали, клинични и опитни учебни пространства, книжарница, кафене и две зони за събиране на студенти. В сградата на закона се помещава и Мемориалната библиотека на Алберт Е. Дженър, младши с площ от 58 000 квадратни фута, която разполага с просторна читалня, зони за студентско сътрудничество, тихи стаи за обучение и класна стая/конферентна зала.

Животът в Шампейн-Урбана

Champaign-Urbana, със своите удобства в големия град, но с достъпност за малкия град, е оживен и достъпен университетски град с оживена културна сцена, безплатен обществен транспорт за студенти, широка гама от ресторанти и многобройни спортни възможности. Признат за един от най-добрите университетски градове в Америка, районът Champaign-Urbana изобилства от възможности, от посещение на представления в известния център за сценични изкуства Krannert и гледане на спортни събития Big Ten , до участие в много други местни събития, като например като Илинойс маратон , филмовият фестивал Ebertfest , пазарът на Урбана на фермерския пазар Square или петък вечер музикални събития на живо в центъра на Шампейн. В и извън кампуса, Champaign и Urbana са пълни с паркове, спортни съоръжения , зелени площи, велосипедни и пешеходни пътеки и други възможности за отдих на закрито и на открито.

  Приемане

  Прилагат се изискванията за прием в Graduate College и изискванията за владеене на английски език. От студентите не се изисква да се явят на общия изпит за дипломиране (GRE). Студентите се приемат индивидуално според преглед на предишните им постижения с акцент върху академичните постижения.

  Изисквания за кандидатстване

  • Попълнено приложение
  • Продължи
  • Изявление за целта
  • Заверени преписи и пълномощия
  • Едно референтно писмо
  • Резултат от TOEFL или IELTS, докладван от ETS или IELTS (или резултат от тест по английски Duolingo от 1 февруари 2020 г. до 1 август 2023 г.), ако е приложимо

  Международни кандидати

  Всички кандидати за международна степен са длъжни да представят резултатите от TOEFL или IELTS или Duolingo като доказателство за владеене на английски език, освен ако не отговарят на условията за освобождаване. Официалните резултати трябва да бъдат изпратени директно от агенцията за тестване. Всички резултати трябва да бъдат датирани в рамките на две години от началото на предложения срок за прием.

  Тест за владеене на английски езикМинимум за достъп с ограничен статусМинимум за прием в пълен статус
  TOEFL IBT80103
  IELTS (Академичен изпит)6.57.5
  DUOLINGO (Тестове са направени само между 1 февруари 2020 г. и 1 август 2023 г.)115135

  Местоположения

  • Champaign

   504 East Pennsylvania Avenue, 61820, Champaign

  Въпроси