© BIMM University
University of Law Online Postgraduate

University of Law Online Postgraduate

University of Law Online Postgraduate

Представление

Юридическият факултет е един от най-отдавна установените специалисти по правно образование в Обединеното кралство. Можем да проследим нашия произход до 1876 г. с формирането на водеща учебна компания Gibson

С богато наследство и репутация за иновации и съвременни преподавателски практики непрекъснато се концентрираме върху развитието на най-добрите правни умове.

Това, което ни прави различни

Това, което наистина ни отличава от другите университети, е ръководният принцип, че настоящите и бъдещите адвокати, които преподаваме, трябва само да се научат в реалистичен, професионален и съвременен контекст с много практически и интерактивни ангажименти. Ето защо поддържаме високите ни часове за контакт и нашите учебни групи са малки.

Иновации и съвременни учебни практики

Всички наши курсове - от нашите студенти по бакалавърско право до водещите ни на пазара следдипломни курсове и програми за професионално развитие - са проектирани с уникален, разнообразен и иновативен подход на обучение, който доказано предоставя независими адвокати, които могат да се състезават в бързо променящия се свят на правни услуги. С фокус върху развиване на умения за решаване на проблеми, претегляне на аргументи, критично мислене и търговска информираност, нашите курсове са предназначени да ви подготвят за реалните предизвикателства на работния свят.

Мощни връзки

Успехът ни в обучението и развитието ни помогна да установим глобални връзки в рамките на пазара на правни услуги. Ето защо много водещи световни адвокатски кантори работят изключително с нас, за да развият своя народ и защо законните работодатели от всички видове искат да се срещнат с нашите ученици. Точно затова законните училища и професионалните организации по света избират да влязат в стратегически съюзи с нас.

Разбиране на закона

Юридическият университет е международно признат експерт в областта на правото. Вместо да се фокусираме върху академичните изследвания, нашата цел е да се мислим лидери по въпросите, които имат значение за юридическата професия и следващото поколение практикуващи адвокати. Нашите курсове разглеждат задълбочено ключовите области на закона и осигуряват по-широк преглед на правната система, за да се ориентира по-добре какво се научава.

Най-опитните преподаватели

Над 250 наши преподаватели са квалифицирани юристи, много от тях все още са на практика и всички имат богат практически опит, който могат да предадат на нашите студенти. Ние улесняваме този процес с високи нива на време за контакт между ученици и преподаватели и малки размери на учебните часове - една от причините много адвокатски кантори да настояват стажантите си да учат при нас.

Фокусиран върху работоспособността

Ние се фокусираме изключително върху практическото обучение и даваме на студентите достъп до водещата ни пазарна услуга по кариери и база данни за свободни работни места веднага щом приемат място при нас. Студентите се възползват и от нашите пионерски и наградени про bono програми, които им позволяват да придобият ценен трудов опит, като помагат на истински клиенти от местната общност.

Разширяване на достъпа

Ние поемаме отговорността си да разширим сериозно достъпа до юридическата професия и предлагаме широка гама от стипендии, за да помогнем на талантливите студенти от Юридическия закон да финансират своето юридическо обучение и да постигнат своите кариерни амбиции.

Местоположения

  • London

    London, Великобритания

    Програми

    Въпроси