Keystone logo
University of Law Online Postgraduate LLM Имиграционно право - Задочно
University of Law Online Postgraduate

LLM Имиграционно право - Задочно

Online United Kingdom

24 Months

Английски език

Задочно обучение

Request application deadline

Sep 2024

GBP 11 350

Дистанционно обучение

Представление

Нашите магистърски програми от нашия нов набор от магистърски програми по право са предназначени за завършили право и неправо, които искат да проучат практическото приложение на определена, специализирана област на правото. Учете лице в лице или онлайн.

LLM Имиграционно право - Задочно

Магистър по право (LLM) по имиграционно право* е следдипломна степен, предназначена за завършили право и неправо, за да подобрят своите академични правни знания. Този международно признат магистърски курс ще ви даде умения за напредък в областта на имиграционното законодателство и може да отвори Pathways за кариера като адвокат, адвокат, адвокат по имиграционните въпроси, съветник по имиграционните въпроси и др.

Законът в контекста

Придобийте основни задълбочени познания и прозрения в избраната от вас област на правото и разберете значението на правните норми, когато се прилагат в реалния свят.

Гъвкаво обучение

Програмната структура е много гъвкава. Можете да проектирате своя собствена степен Pathway , която ви подхожда и отговаря на кариерните ви цели, каквито и да са те.

Преподава се от експерти по предмета

Преподава се от комбинация от бивши и настоящи практикуващи, както и изследователи и преподаватели, които са фокусирани върху правната практика, а не само върху теорията.

Изисквания към курса

Студентите трябва да притежават британска бакалавърска степен по който и да е предмет при 2:2 или по-висока или еквивалентни квалификации. Студентите, които не са по право, трябва да преминат задължителна двуседмична индукция, обхващаща ключовите принципи на английската правна система, освен ако не могат да докажат успешно завършване на LLB (или еквивалент) или минимум 3 юридически модула на стойност най-малко 80 QCF кредита, които трябва да включва - английска правна система, договорно право и деликтно право.

Подробности за курса

LLM Immigration Law е иновативна, гъвкава програма, която ще ви предостави задълбочени познания за имиграционното законодателство на практика. Този курс ще изследва въпроси като британско гражданство, натурализация и регистрация, както и молби за убежище, депортиране и административно отстраняване.

Когато изучавате Закона за имиграцията на LLM с нас, вие ще:

 • Бъдете обучавани от експерти по темата, бивши и настоящи практици и преподаватели, фокусирани върху научни изследвания и преподаване.
 • Възползвайте се от стратегическите партньорства с фирми, регулатори и органи за акредитация, които информират за развитието на нашите програми.
 • Подобрете пригодността си за заетост, като придобиете важни умения за прехвърляне и картографирате кариерата си с нашия кариерен екип.
 • Укрепете мрежата си - свържете се с други студенти, преподаватели и професионалисти от индустрията в международен мащаб и потърсете възможности за бъдещи стажове и възможности за работа.
 • Увеличете потенциала си за печалба - Статистиката на пазара на труда за висшисти от 2020 г. установи, че следдипломните студенти печелят средно 7 000 британски лири повече от техните колеги, завършили висше образование.
 • Изпреварете конкуренцията - придобийте задълбочени познания по интересуващата ви тема и станете експерт по темата, което ще ви осигури конкурентно предимство на пазара на труда.
 • 94% от заетите следдипломни студенти са били в професии с висока квалификация 15 месеца след дипломирането си (данни за резултатите от дипломирането за 2019/20 г.).
 • Подгответе се за бъдещето на правните технологии – изучавайте модули по правни технологии и придобийте представа за тази нововъзникваща област на правото.

Моля, имайте предвид, че поради разпоредбите на Министерството на вътрешните работи на студентите, които се нуждаят от студентска виза, за да учат при нас, нямат право да учат онлайн и могат да избират само модули, преподавани лице в лице.

Структура на курса

Срок 1-4 (задочно)

В допълнение към общото въведение в програмата, има двуседмично въведение, обхващащо ключовите принципи на английската правна система. Това е задължително за студенти, които не са студенти по право, но е отворено и за студенти, които искат опреснителни знания в основите на правото на Англия и Уелс. Това би било полезно за всеки студент, който е взел значителна почивка от юридическото образование.

Задължителните модули включват:

 • Закон за имиграцията
 • Обучение по изследователски методи, което да ви помогне да се подготвите за вашата дисертация

След това можете да изберете три* от списъка с избираеми модули, който включва модули като:

 • Международни права на човека
 • Семейно право
 • Международно публично право

*Всички избираеми модули са в зависимост от наличността.*Всички избираемите модули са в зависимост от наличността.

Срок 5-6 (непълно работно време)

 • Дисертация по имиграционно право.

Оценки

Модулите се оценяват чрез тричасов невидян писмен изпит или курсова работа от 4500 думи.

Всички оценки се извършват онлайн.

Модулът за дисертация ще бъде оценен чрез представяне на теза (15 000 думи) и предоставя възможност за продължително, задълбочено и интензивно разследване и размисъл върху специализирана област на имиграционното право.

структура

Курсът има новаторска гъвкава структура със специфични оценки, които са благоприятни за ефективно обучение.

Подходът към обучението и преподаването в магистърските програми по право е предимно ориентиран към обучаемия. Всеки преподаван модул е разделен на няколко единици, които са представени с помощта на подхода Подгответе, ангажирайте, консолидирайте.

Подгответе: това представлява цялата работа, която ученикът трябва да завърши, преди да посети съответния семинар. Традиционното лекционно съдържание ще бъде представено на кратки сегменти от около 10 минути, за да ангажира по-добре съвременния студент. Ръководени независими изследвания и четене ще се очакват като част от подготовката на студента.

Ангажиране: това представлява интерактивния елемент на единицата. Това може да е лице в лице

семинар, синхронен онлайн семинар или асинхронна онлайн дейност.

Консолидиране: това представлява последната част от модула и може да се използва от учениците, за да проверят разбирането си на модула веднага след тяхната дейност Engage или като част от техния преговор за модула, или и двете.

Как да кандидатствам

 • Можете да кандидатствате за този курс директно в университета.
 • Този курс не може да бъде избран за изучаване заедно с нашия курс по правна практика (LPC).

За училището

Въпроси