Keystone logo
University of Law Online Postgraduate LLM Медиация и алтернативно разрешаване на спорове – на непълно работно време
University of Law Online Postgraduate

LLM Медиация и алтернативно разрешаване на спорове – на непълно работно време

Online United Kingdom

24 Months

Английски език

Задочно обучение

Request application deadline

Sep 2024

GBP 11 350

Дистанционно обучение

Представление

Нашите магистърски програми от нашия нов набор от програми за магистърска степен по право са предназначени за завършили право и не-право, които искат да проучат практическото приложение на конкретна, специализирана област на правото.

LLM Медиация и алтернативно разрешаване на спорове онлайн – на непълно работно време

Онлайн магистър по право (LLM) е следдипломна степен, предназначена да подобри вашите академични правни познания, особено съсредоточавайки се върху конкретни области на интерес. Курсът е специално разработен за завършили право и не-право, които искат да получат магистърска квалификация по право, като същевременно развиват задълбочени познания за различни арбитражни техники и практики.

Законът в контекста

Получете основни задълбочени познания и прозрение в избраната от вас област на правото и разберете важността на правните правила, тъй като те се прилагат в реалния свят.

Гъвкаво обучение

Структурата на програмата е много гъвкава. Можете да създадете своя собствена степен Pathway която да ви подхожда и да отговаря на вашите кариерни цели, каквито и да са те.

Преподавани от експерти по предмети

Преподава се от комбинация от бивши и настоящи практици, както и изследователи и преподаватели, които са фокусирани върху правната практика, а не само върху теорията.

Изисквания към курса

Студентите трябва да притежават бакалавърска степен в Обединеното кралство по всеки предмет при 2:2 или по-висока или еквивалентни квалификации. Студентите, които не са по право, трябва да преминат задължителна двуседмична индукция, обхващаща ключовите принципи на английската правна система, освен ако не могат да докажат успешното завършване на LLB (или еквивалент) или минимум 3 юридически модула на стойност най-малко 80 QCF кредита, които трябва да включват - английска правна система, договорно право и право на деликт.

Структура на курса

Условия 1-4 (на непълно работно време)

Двуседмично въвеждане: За студенти, които не са по право, това включва задължително въведение в правото на Англия и Уелс, което трябва да бъде завършено, преди да започнете първите си модули.

Вие ще завършите:

 • Медиация и алтернативно разрешаване на спорове**
 • Граждански и наказателни дела**
 • Обучение по изследователски методи (сесии през 1-4 термини)

След това можете да изберете два от списъка с избираеми модули*, който включва модули като:

 • Застъпничество и адвокатски умения**
 • Международен арбитраж

*Всички избираеми модули са в зависимост от наличността.

**Ако постигнете 55% или повече в тези три модула и успешно завършите магистърската си програма, ще бъдете освободени от събитието за избор на BPC в университета.

Термини 5-6 (непълно работно време)

 • Дисертация по медиация и алтернативно разрешаване на спорове

Подробности за курса

Ние проектирахме нашия LLM по медиация и алтернативно разрешаване на спорове онлайн като практически, практически курс, който реалистично ще симулира сценарии за медиация и преговори, което ви позволява да развиете уменията, необходими на практика. Използвайки прозренията на нашите опитни професионални преподаватели, ще имате шанса да получите съвети и подкрепа от първа ръка, за да разберете напълно нюансите и уменията, необходими за постигане на благоприятни резултати по време на разрешаване на спорове.

Този курс се предоставя изцяло онлайн. Опциите за непълно работно време са разделени на шест мандата за две календарни години. В началото на всеки курс има онлайн индукция.

Всеки преподаван модул се предоставя в продължение на десет учебни седмици, с двучасови семинари всяка седмица. Всички подготвителни материали, включително съдържанието на лекцията, се предоставят във виртуалната учебна среда (VLE), както и всички материали за консолидиране.

Дисертацията се изпълнява в срокове 5 и 6 (почасово). Всички преподавани модули трябва да са завършени, преди да започнете дисертацията.

Когато учите за магистратура онлайн при нас, вие ще:

 • Бъдете преподавани от експерти по предмети, бивши и настоящи практици и учени, фокусирани върху научните изследвания и преподаването.
 • Съсредоточете се върху правната практика, а не само върху теорията.
 • Възползвайте се от стратегически партньорства с фирми, регулатори и акредитационни органи.
 • Научете за правните технологии, като изберете да изучавате модули по правни технологии.
 • Подобрете пригодността си за заетост, като придобиете важни преносими умения и картографирате кариерата си с нашия кариерен екип.

Свързаният с наградата модул за тази програма (Медиация и алтернативно разрешаване на спорове) също ще предложи възможност за придобиване на задълбочени познания за медиацията и уменията за алтернативно разрешаване на спорове; основни умения, които бързо стават все по-търсени и са все по-важна част от правната среда.

В допълнение към общото въведение в програмата, има двуседмично въведение, обхващащо ключовите принципи на английската правна система. Това е задължително за студенти, които не са по право, но също така е отворено за студенти по право, които искат да освежат основите на правото на Англия и Уелс. Това би било полезно за всеки студент, който е направил значителна почивка от юридическото образование.

За да ви помогнат да се подготвите за вашата дисертация в срок 3, термини 1 и 2 включват редица задължителни и допълнителни незадължителни сесии за обучение по методи на изследване.

Моля, имайте предвид, че поради разпоредбите на Министерството на вътрешните работи, на студентите, които изискват виза за студентски маршрут, за да учат при нас, не е разрешено да учат онлайн и могат да избират само модули за преподаване лице в лице.

Информация за курса

Оценяване

Модулите се оценяват чрез тричасов невиждан писмен изпит или курсова работа от 4500 думи.

За всички изпити, включително за онлайн обучение, е необходимо присъствие в един от нашите кампуси в Обединеното кралство (или одобрен отвъдморски център с предварителна уговорка).

Местоположението на кампуса по подразбиране за онлайн обучение е Лондон.

Модулът за дисертация ще бъде оценен чрез представяне на теза (15 000 думи) и предоставя възможност за продължително, задълбочено и интензивно проучване и размисъл върху избраната от вас специализирана област.

Структура

Този курс има иновативно гъвкава структура, със специфични оценки, които допринасят за ефективно учене.

Как да кандидатствам

 • Можете да кандидатствате за този курс директно в университета.
 • Този курс не може да бъде избран за обучение заедно с нашия курс по правна практика (LPC).

За училището

Въпроси