Keystone logo
University of Law Online Postgraduate LLM Медицинско право и етика - на пълен работен ден
University of Law Online Postgraduate

LLM Медицинско право и етика - на пълен работен ден

Online United Kingdom

12 Months

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Sep 2024

GBP 11 350

Дистанционно обучение

Представление

Нашите магистърски програми от нашия нов набор от програми за магистърска степен по право са предназначени за завършили право и не-право, които искат да проучат практическото приложение на конкретна, специализирана област на правото.

LLM Медицинско право и етика онлайн - на пълен работен ден

Онлайн магистър по право (LLM) е следдипломна степен, предназначена да подобри вашите академични правни познания, особено съсредоточавайки се върху конкретни области на интерес. Специално разработен за завършили право и неправоспособни, които искат да получат магистърска квалификация по право, този курс се фокусира върху медицинското право и етиката, която е неразделна част от тяхното развитие. Идеален, ако имате квалификация по медицина или амбиции да работите в областта на медицинската отговорност, този курс е предназначен да ви предложи гъвкавостта да съсредоточите обучението си, за да отговаряте на вашите стремежи.

Законът в контекста

Получете основни задълбочени познания и прозрение в избраната от вас област на правото и разберете важността на правните правила, тъй като те се прилагат в реалния свят.

Гъвкаво обучение

Структурата на програмата е много гъвкава. Можете да създадете своя собствена степен Pathway която да ви подхожда и да отговаря на вашите кариерни цели, каквито и да са те.

Преподавани от експерти по предмети

Преподава се от комбинация от бивши и настоящи практици, както и изследователи и преподаватели, които са фокусирани върху правната практика, а не само върху теорията.

Подробности за курса

LLM Медицинско право и етика онлайн е иновативна, гъвкава програма, предназначена за завършили право и не-право, които биха искали да получат основни задълбочени познания по медицинско право. Независимо дали искате да напреднете във фирма, специализирана в медицинското право, или просто искате да научите повече за това как медицинското право работи на практика, тази програма ще ви предостави знанията, които да ви помогнат да постигнете вашите амбиции.

Този курс се предоставя изцяло онлайн. Опциите на пълен работен ден са разделени на три мандата за една календарна година. В началото на всеки курс има онлайн индукция.

Всеки преподаван модул се предоставя в продължение на десет учебни седмици, с двучасови семинари всяка седмица. Всички подготвителни материали, включително съдържанието на лекцията, се предоставят във виртуалната учебна среда (VLE), както и всички материали за консолидиране.

Дисертацията се изпълнява в семестър 3 (редовен). Всички преподавани модули трябва да са завършени, преди да започнете дисертацията.

Когато учите за магистратура онлайн при нас, вие ще:

 • Бъдете преподавани от експерти по предмети, бивши и настоящи практици и учени, фокусирани върху научните изследвания и преподаването.
 • Съсредоточете се върху правната практика, а не само върху теорията.
 • Възползвайте се от стратегически партньорства с фирми, регулатори и акредитационни органи.
 • Научете за правните технологии, като изберете да изучавате модули по правни технологии.
 • Подобрете пригодността си за заетост, като придобиете важни преносими умения и картографирате кариерата си с нашия кариерен екип.

Този курс обхваща области като медицинска небрежност, отказ от лечение, молби за лечение и бъдещето на медицинската отговорност. Свързаният с наградата модул за тази програма (Медицинско право и етика) е нарочно предназначен да постави медицинското право в контекст, което ви позволява да научите как да прилагате сложни теоретични концепции в реални клиентски ситуации. С подкрепата и напътствията на нашите опитни професионални преподаватели, вие ще получите ценна представа за реалния свят и практическите приложения на закона, за да гарантирате, че медицинските практики остават етични и безопасни.

В допълнение към общото въведение в програмата, има двуседмично въведение, обхващащо ключовите принципи на английската правна система. Това е задължително за студенти, които не са по право, но също така е отворено за студенти по право, които искат да освежат основите на правото на Англия и Уелс. Това би било полезно за всеки студент, който е направил значителна почивка от юридическото образование.

За да ви помогнат да се подготвите за дисертацията си в срок 3, термини 1 и 2 включват редица задължителни и допълнителни незадължителни сесии за обучение по методи на изследване.

Моля, имайте предвид, че поради разпоредбите на Министерството на вътрешните работи, на студентите, които изискват виза за студентски маршрут, за да учат при нас, не е разрешено да учат онлайн и могат да избират само модули за преподаване лице в лице.

Структура на курса

Условия 1-2 (на пълен работен ден)

Двуседмично въвеждане: За студенти, които не са по право, това включва задължително въведение в правото на Англия и Уелс, което трябва да бъде завършено, преди да започнете първите си модули.

 • Медицинско право и етика
 • Обучение по методи на изследване (сесии през 1 и 2 термини)

След това можете да изберете три от списъка с избираеми модули*, който включва модули като:

 • Закон за психичното здраве
 • Международно наказателно право
 • Международни права на човека

*Всички избираеми модули са в зависимост от наличността.

Срок 3 (на пълен работен ден)

 • Дисертация по медицинско право и етика

Информация за курса

Оценяване

Модулите се оценяват чрез тричасов невиждан писмен изпит или курсова работа от 4500 думи.

За всички изпити, включително за онлайн обучение, е необходимо присъствие в един от нашите кампуси в Обединеното кралство (или одобрен отвъдморски център с предварителна уговорка).

Местоположението на кампуса по подразбиране за онлайн обучение е Лондон.

Модулът за дисертация ще бъде оценен чрез представяне на теза (15 000 думи) и предоставя възможност за продължително, задълбочено и интензивно проучване и размисъл върху избраната от вас специализирана област.

Структура

Този курс има иновативно гъвкава структура, със специфични оценки, които допринасят за ефективно учене.

Изисквания към курса

Студентите трябва да притежават бакалавърска степен в Обединеното кралство по всеки предмет при 2:2 или по-висока или еквивалентни квалификации. Студентите, които не са по право, трябва да преминат задължителна двуседмична индукция, обхващаща ключовите принципи на английската правна система, освен ако не могат да докажат успешното завършване на LLB (или еквивалент) или минимум 3 юридически модула на стойност най-малко 80 QCF кредита, които трябва да включват - английска правна система, договорно право и право на деликт.

Как да кандидатствам

 • Можете да кандидатствате за този курс директно в университета.
 • Този курс не може да бъде избран за обучение заедно с нашия курс по правна практика (LPC).

За училището

Въпроси