Keystone logo
University of Law Online Postgraduate SQE Law Essentials онлайн - задочно
University of Law Online Postgraduate

SQE Law Essentials онлайн - задочно

Online United Kingdom

17 Weeks

Английски език

Задочно обучение

Request application deadline

Jan 2025

GBP 3900

Дистанционно обучение

Представление

Започнете юридическото си пътуване с нашия нов курс SQE Law Essentials, първата стъпка за не завършили право, които планират да преминат към SQE1. Този кратък онлайн курс ще ви даде въведение в основните правни познания, необходими за SQE1. Това ви позволява да преминете към нашия курс за подготовка за SQE1 (очаквайте скоро) и да се квалифицирате като адвокат. Този курс подлежи на одобрение.

Контакт с преподавател на живо

Всички наши преподаватели по право са квалифицирани юристи с реален опит в практиката, което позволява на студентите да учат в реалистичен, професионален и съвременен контекст.

Гъвкаво онлайн обучение

Учете, когато и където искате, и получавате достъп до учебни материали от световна класа, включително нашите уникални методи за онлайн ангажираност и ненадмината онлайн подкрепа от преподаватели.

80 000 възпитаници

Нашата широка група от възпитаници по право дава на студенти по право и професионалисти отлични възможности за работа в мрежа.

Изисквания към курса

Не се изисква. SRA обаче изисква степен (или еквивалент), за да се квалифицира като адвокат.

Подробности за курса

Ние сме един от най-дългогодишните специализирани доставчици на юридическо образование в Обединеното кралство, с богато наследство и репутация на иноватор. Нашият дългогодишен опит в обучението на повече практикуващи адвокати в Обединеното кралство от всяко друго юридическо училище помогна на нашите студенти да продължат да успеят в правото, бизнеса, политиката и др. Вярваме в обучението на учениците за реалния свят от момента, в който приемат място при нас.

С SQE Law Essentials ще получите онлайн поддръжка и обратна връзка от един от нашите експертни правни преподаватели. Ще имате достъп до учебни материали от световна класа, включително нашите уникални методи за онлайн ангажираност и ненадминат онлайн надзор и подкрепа от преподаватели.

Защо да изберете този курс?

 • Бъдете готови да напреднете в юридическото си обучение и продължете да изучавате SQE1.
 • Развийте уменията, необходими за отговаряне на въпроси за правни знания в стил SQE1.
 • Разпределете обучението си с нашия структуриран модулен модел на обучение, така че да можете да се фокусирате върху ключови области всеки семестър, вместо всичко в края на курса.
 • Учете с помощта на нашия успешен и уникален модел на обучение Prepare, Engage, Consolidate (PEC).
 • Получавайте целенасочена подкрепа от преподаватели от квалифицирани адвокати със седмични сесии, водени от преподаватели във всеки модул.
 • Насладете се на гъвкаво обучение – изберете да учите редовно онлайн или задочно онлайн.
 • Получете достъп до нашия екип за кариери и Pro Bono, който съставлява нашата наградена услуга за заетост. Вашата персонализирана програма Employability Law Essentials ще ви помогне да разберете и развиете ключовите компетенции, необходими, за да бъдете адвокат.
 • Работим и с над 90 от 100-те най-добри адвокатски кантори.

Структура на курса

Академични модули

Ще научите най-важното от седемте академични модула, които ще бъдат обхванати в оценката SQE1 – Функциониращо правно знание (FLK). Ще получите учебно ръководство за електронна книга за всеки от тези модули.

 • Английска правна система и конституционно право (включително запазено право на ЕС)
 • Договор
 • Деликт
 • Конституционно и административно право
 • Наказателно право
 • Закон за земята
 • Тръстове

Информация за курса

Оценяване

Няма изпити. Има фалшиви оценки на SQE1, подредени през четвъртата седмица на всеки семестър, за да ви помогнат да се подготвите за изискванията на реалните оценки.

При успешно завършване на нашия SQE Law Essentials, включително практически тестове и пробни тестове, вие ще получите сертификат за завършване, който ще улесни преминаването към нашата LLM правна практика (SQE1&2).

Моля, обърнете внимание: Този курс не води до академична награда.

Структура

 • Задочното е три семестъра, общо 17 седмици.

Този курс включва пет единици самонасочващо се обучение на модул, плюс пет водени от преподавател онлайн сесии с въпроси и отговори, фокусирани върху области на трудност, доброволно предложени от студентите или идентифицирани от анализите на обучаемите.

Ще има едночасова улеснена прегледна сесия с преподавател (TRS) за всяка единица. Те се провеждат всяка седмица, обикновено по време на обедна сесия (12:30 - 13:30 ч. четвъртък и петък).

За училището

Въпроси