Keystone logo
University of Law SQE Онлайн подготвителен курс за SQE2 - задочно
University of Law SQE

Онлайн подготвителен курс за SQE2 - задочно

Online

18 Weeks

Английски език

Задочно обучение

Request application deadline

Jun 2024

GBP 4000

Дистанционно обучение

Представление

Този курс е за тези, които искат да се квалифицират като адвокат в Англия и Уелс със SQE Pathway . Той е предназначен за тези, които са завършили обучение по SQE1, като нашия подготвителен курс за SQE1. Този курс ще ви подготви за централизираните SQE2 оценки на уменията на SRA, които ще тестват практическите правни умения за интервюиране на клиенти, застъпничество, правно писане, изготвяне и проучване, както и анализ на казуси и въпроси. Това е част от нашия нов пакет от SQE курсове.

Структура на курса

модули

Ще развиете шестте SQE2 практически правни умения за интервюиране, застъпничество, анализ на казуси и въпроси, правни изследвания, правно писане и изготвяне, за да седнете в SQE2 и да сте готови за практика.

 • Интервюиране. Планиране и провеждане на интервю с клиент, изготвяне на бележка за присъствие, записваща интервю с клиент и първоначален правен анализ.
 • Застъпничество/убедителна устна комуникация. Планиране и провеждане на застъпничество пред съдия.
 • Анализ на дела и дела. Изготвяне на писмен доклад до партньор, предоставящ правен анализ на казус и предоставяне на ориентирани към клиента съвети.
 • Практически правни изследвания. Провеждане на правно проучване от различни ресурси и изготвяне на писмен доклад.
 • Правно писане. Изготвяне на писмо или имейл като адвокат, действащ по въпрос, който ясно и правилно прилага закона и е подходящ за получателя.
 • Изготвяне на правни документи. Изготвяне на част от редакцията с помощта на прецедент или изменение на документ.

Функциониращите правни познания (FLK) са значителна част от изпита SQE2 и този курс е предназначен за тези, които вече са изучавали FLK чрез завършване на обучение по SQE1, като например в нашия подготвителен курс за SQE1 или в резултат на изучаване на LPC, и ще не се преподава на този курс.

Има шест модула на седмица през целия курс (две единици на седмица в курсовете на непълно работно време). Всяка единица следва нашия уникален динамичен модел на обучение: Подгответе, ангажирайте, консолидирайте (PEC).

Приготви се. Ще прекарате приблизително шест часа на единица в подготовка, като използвате виртуалната учебна среда на университета (VLE), където всички ресурси ще бъдат достъпни. Етапът на подготовка включва богата комбинация от учебни дейности, включително ръчно четене, демонстрации, мултимедия, подготвителни задачи и тестове за вашите знания.

Ангажирайте се. Етапът Engage включва един час и половина онлайн базиран модул, където учениците ще бъдат помолени да приложат знанията, които са придобили в етапа на подготовка.

Консолидирайте. Ще завършите етапа на консолидиране, като използвате нашия VLE. Този етап ще включва кратки учебни дейности за консолидиране, насочени към практикуване на уменията за SQE2 и редовен практически контекст и тестове за ревизия на основния закон, използвайки нашето интелигентно приложение за ревизия, за да опресните знанията, необходими за оценките на SQE2.

Курсът също така ще ви помогне да се подготвите за квалификационен трудов опит (QWE) като стажант адвокат, като ви помогне да развиете практическите правни умения, необходими за практиката.

По време на курса има редовни практически оценки с обратна връзка, които да ви помогнат да се подготвите за изискванията на реалните оценки.

Оценяване

Няма официални изпити по ULaw. Има редовни практически оценки с обратна връзка, които да ви помогнат да се подготвите за изискванията на реалните оценки.

Този курс не води до академична награда. Въпреки това студентите, които успешно преминат оценките SQE2, ще натрупат 30 кредита, които могат да бъдат приложени към награда съгласно Политиката за признаване на външните оценки на университета.

Ще положите вашите SQE оценки в тестовите центрове на Pearson VUE в Обединеното кралство и в международен план. За подробности как да резервирате, платите и получите резултатите си за вашите SQE оценки, както и да поискате всякакви разумни корекции, моля, посетете уебсайта на SRA.

SQE2 включва приблизително 14 часа оценки на уменията за пет половин дни. Има 16 писмени и устни задачи, обхващащи шестте правни умения:

 • Интервюиране на клиенти, включително свързана бележка за присъствие/правен анализ
 • Застъпничество
 • Анализ на дела и въпроси, включително планиране на преговорите
 • Правни изследвания
 • Правно писане
 • Съставяне на закон

Оценките се поставят в практическите области на:

 • Престъпна практика (включително консултиране на клиенти в полицейския участък)
 • Решаване на спорове
 • Практика за собственост
 • Завещания и завещание, администрация и практика на наследство
 • Бизнес организации, правила и процедури (включително пране на пари и финансови услуги)

Подробности за курса

Ще развиете правните умения за интервюиране, застъпничество, анализ на казуси и въпроси, правни изследвания, правно писане и изготвяне, за да се справите с SQE2 и да сте готови за квалификационен трудов опит (QWE) и практика.

Този курс ще ви подготви за централизираните SQE2 оценки на SRA.

Защо да изберете този курс?

 • Адаптивно и персонализирано пътуване на учащия, използвайки нашия динамичен модел на обучение: Подгответе, ангажирайте, консолидирайте (PEC), обхващащ всички умения, оценени от SRA в SQE2.
 • Увереност за оценките, с много практика в точния тип устни и писмени оценки на уменията, с които ще се сблъскате. Нашето интелигентно приложение за ревизия, ULawSQE, ще ви помогне да консолидирате и преразгледате практическия контекст, в който се базират оценките на SQE2, така че ще се чувствате напълно подготвени и ще знаете какво точно да очаквате.
 • Възползвайте се от нашия богат опит в подпомагането на учениците да развият уменията, които ще бъдат оценени в SQE2.
 • Задълбочени напътствия и подкрепа от нашите опитни преподаватели, които всички са практици. Вашият преподавател ще следи напредъка ви и ще ви дава ежеседмична индивидуална обратна връзка, така че ще знаете къде да се съсредоточите.
 • Чисто нови ресурси, разработени специално за SQE2 от нашите експертни преподаватели. Ще ви бъдат предоставени всички материали за курса, включително практически въпроси, нашето интелигентно приложение за ревизия, за да преразгледате практическите области, в които са зададени оценките за SQE2, и поръчкови ръководства за онлайн обучение, специално написани за SQE2.
 • Опит от работа на практика. Ще научите в контекста на нашата виртуална адвокатска кантора, ULaw LLP. ULaw LLP копира работната среда на адвокатска кантора и студентите изпълняват задачи от реалния свят по симулирани казуси, сделки и транзакции, сякаш са в офиса.
 • Подкрепа за вашата кариера. Ще имате достъп до наградената служба за заетост на ULaw за информация, съвети, практически опит и връзки към професията, които да ви помогнат да успеете в кариерата си. Наличен във всички наши кампуси, екипът за заетост ще ви помогне да постигнете целите си за кариера и професионален опит.
 • Работим и с над 90 от 100-те най-добри адвокатски кантори.

Въвеждащо предложение

Когато резервирате този курс, ще получите безплатно нашия курс за подготовка за изпит SQE2. Този кратък, интензивен курс за ревизия предоставя семинари по техники за оценяване, дейности за ревизия и имитационни тестове, за да сте сигурни, че сте уверени и напълно подготвени за оценките на SQE2.

Изисквания за курса

Не се изисква. Въпреки това, Органът за регулиране на солиситорите (SRA) изисква степен (или еквивалент), за да се квалифицира като адвокат.

За училището

Въпроси