Keystone logo
University of Leicester Трудово право LLM, PGDip, чрез дистанционно обучение
University of Leicester

Трудово право LLM, PGDip, чрез дистанционно обучение

Online United Kingdom

2 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9900 *

Дистанционно обучение

* това е общата такса за курса; ще плащате тази такса, където и да живеете по света

Стипендии

Разгледайте възможностите за стипендии, за да помогнете за финансирането на вашето обучение

Представление

Това е за вас, ако... искате да развиете своите професионални знания и умения в практиката на трудовото право и управлението на трудовите правоотношения.

Тази степен ще ви даде разбиране за трудовото законодателство и съдебната практика на Обединеното кралство и ЕС, които можете директно да приложите към кариерата си в областта на човешките ресурси или юридическата практика.

Той е разделен на четири широки предметни области: индивидуални трудови правоотношения; равенство на работното място; прекратяване на трудово правоотношение и разрешаване на индивидуални спорове; и ключови теми в трудовото право. В рамките на тези четири области вие ще анализирате критично обхвата и ограниченията на закона във връзка с дискриминацията, ще придобиете по-задълбочено разбиране на правната уредба на прекратяването на трудовото правоотношение, ролята на колективното договаряне и участието на служителите на работното място и ще разгледате ефекта на човешкия права и международното трудово право по трудовото правоотношение. Ще разгледате задълбочено закона в неговия по-широк контекст, за да определите неговата ефективност на съвременното работно място, завършвайки с цялостно критично разбиране на трудовото право, свързано с вашата кариера.

Дистанционното обучение ви позволява да съобразите работата си със съществуващите си трудови и семейни ангажименти. Ще ви бъде предоставена подкрепа от нашия експертен академичен състав, съчетан с възможността да се срещнете с преподаватели и колеги лице в лице по време на нашите планирани синхронни учебни събития, които се провеждат в петък и събота. За да се осигури гъвкавост, някои синхронни учебни събития ще се провеждат в Microsoft Teams, докато други ще се провеждат в Лестър с опция за присъединяване към Microsoft Teams. По време на тези синхронни учебни събития ще имате възможност да посещавате лекции и да участвате в казуси, дискусии, ролеви игри и други упражнения.

Каква е разликата?

Ако вземете PGDip, ще следвате същата структура на курса и ще използвате същите учебни материали като LLM, но няма да завършите дисертация. Ако се регистрирате за диплома за следдипломна квалификация и в края на последния модул имате достатъчно успехи, можете да се прехвърлите в LLM, да платите разликата в таксата и да завършите дисертацията.

Защо Лестър?

 • Бъдете оценени само по курсова работа и имате максимална гъвкавост, за да учите заедно с другите си ангажименти.
 • Учете се от признати национални експерти, които са водещи мислители в областта.
 • Бъдете част от нашата силна и подкрепяща общност за дистанционно обучение и получете индивидуални насоки от вашия личен учител.
 • Вдъхнете живот на вашите учебни материали и подобрете обучението си чрез интерактивни семинари, лекции и уроци на нашите незадължителни синхронни учебни събития.

Преподаване и учене

Курсът се преподава чрез ръководено дистанционно обучение, независимо обучение, съчетано със синхронни учебни събития. Събитията за синхронно преподаване са на живо и вие присъствате по едно и също време. Те се провеждат в края на всеки период на обучение. Някои от тях в момента се доставят онлайн, докато други се провеждат в Лестър с опция за присъединяване от разстояние. Достъпът до онлайн класове е чрез Microsoft Teams.

Обучителните събития не са задължителни, но ви препоръчваме да присъствате на поне две и силно ви съветваме да присъствате на всички, ако е възможно. Преподавателските събития предоставят възможност за взаимодействие с преподаватели и преподаватели, вграждане на знанията ви заедно със състуденти в нашата общност за дистанционно обучение, споделяне на вашата работа и опит в обучението и получаване на насоки за заданието ви преди изпращане. Събитията също могат да ви помогнат да изградите своята мрежа от професионалисти с еднакви мисли.

Оценяване

Курсът се оценява чрез модулни задачи и дисертация (изискването за дисертация е приложимо за тези, които са регистрирани за степен LLM).

Учебен план

Приемане

Стипендии и финансиране

За училището

Въпроси

Подобни курсове

 • LLM Дружествено право - на пълно работно време
  • Manchester, Великобритания
  • London, Великобритания
  • + 1 Още
 • LLM по заетост, работа и равенство
  • Bristol, Великобритания
 • LLM Дружествено право – на непълно работно време
  • Online United Kingdom