© Eva Dang
University of London LLM

University of London LLM

University of London LLM

Представление

Получете ценна квалификация от всяка точка на света

Независимо от местоположението ви, можете да получите ценна квалификация от Лондонския университет, като следвате международните програми на Университета в Лондон.

Международната академия на Лондонския университет си сътрудничи с 11 колежи от Лондонския университет, за да предлагат гъвкави програми за дистанционно обучение по целия свят.

„Срещайки се с еднакво мислещи индивиди, като работим заедно по въпроси, разширяваме нашите хоризонти, изграждаме стремежи и мечти - това е безценно”.

Глобални лидери в дистанционното обучение

От създаването си през 1858 г. Международните програми на Университета в Лондон обогатиха живота на хиляди студенти по целия свят. Тя се превърна в световен лидер в областта на дистанционното и гъвкаво обучение, с повече от 54 000 студенти в над 180 страни.

Оформете света

Бивши ученици и възпитаници помогнаха за оформянето на света. Те не само са преодоляли много лични пречки пред ученето, но и са спечелили Нобелови награди, управлявани страни и написали велики литературни произведения.

Програма, подходяща за вас

Независимо дали сте студент или професионалист, който иска да пренесе кариерата си на следващото ниво, Международните програми на Университета в Лондон имат програма, която да ви подхожда.

Можете да избирате от над 100 градуса, дипломи, сертификати и индивидуални модули на ниво бакалавърска или следдипломна квалификация. Ако искате да промените кариерата си, нашите гъвкави методи на обучение означават, че можете да подобрите уменията си, без да се отказвате от настоящата си работа.

Разстояние, онлайн и гъвкаво обучение

Ако искате да получите квалификация, която ще ви помогне да развиете или промените кариерата си, или ако се интересувате от разглеждане на тема, която ви вдъхновява, можем да Ви предложим:

  • гъвкавостта
  • учебни материали
  • подкрепа за обучение
  • и квалификациите.

Проучете със скорост, която ви подхожда

Не е нужно да задържате живота си, за да изучавате. Нашите гъвкави периоди на обучение - с възможности за обучение на пълен или непълен работен ден - ви позволяват да отговаряте на вашето проучване около вашите семейни и работни ангажименти.

Проучете, където и да сте

Ако пътувате за работа или имате планове да се преместите в чужбина, не се притеснявайте - можете да вземете обучението си с вас благодарение на нашата онлайн учебна среда. Можете също да зададете изпитите си в изпитни центрове по целия свят.

Местоположения

  • London

    Student Advice Centre University of London Stewart House 32 Russell Square London WC1B 5DN

    Въпроси