Keystone logo
University of Minnesota Law School

University of Minnesota Law School

University of Minnesota Law School

Представление

Едно от най -добрите публични правни училища в страната, University of Minnesota Law School е лидер в подготовката на учениците за решаване на сложните социални, икономически и бизнес въпроси на нашето време. Нашият изключителен факултет, иновативен учебен план и несравними възможности за клинично и опитно обучение подготвят студентите за нуждите на 21 -ви век.

Отличаваме се с рядка колегиална култура, която подчертава работата в екип, решаването на проблеми, лидерството и убеждаването. Студентите се научават да мислят аналитично, да идентифицират основния елемент на сложен проблем и да разработват реални решения-умения, които са от съществено значение извън юридическия факултет за всички области на заетост. Обществената услуга е в основата ни. Нашите студенти го възприемат, нашият преподавател и персонал го подкрепят и нашата общност се възползва от него.

Нашият факултет включва някои от най -успешните и продуктивни учени в света в областта на бизнес правото, наказателното правосъдие, международното право и правата на човека и правото, науката и технологиите. Голяма, активна мрежа от възпитаници в побратимените градове и по целия свят е нетърпелива да наставлява, преподава и наема нашите студенти.

Местоположения

  • Minneapolis

    19th Avenue South,229, 55455, Minneapolis

    Въпроси