University of Pennsylvania Carey Law School

University of Pennsylvania Carey Law School

University of Pennsylvania Carey Law School

Представление

През 1790 г. Джеймс Уилсън, подписвач на Декларацията за независимост, създател на Конституцията и член на първия Върховен съд на САЩ, изнася първите лекции в Университета на Пенсилвания пред президента Джордж Вашингтон, всички членове на неговия кабинет. След това благоприятно начало, Пен започва да предлага целодневна юридическа програма през 1850 г. при Джордж Шарсууд, новатор в юридическото образование. Оттогава Penn Law е в челните редици на юридическото образование у нас.

Академиците на Пен са подсилени от присъщата му култура и екосистема на иновациите. Вие го кажете, ако е авангардно, преподавателите в университета и студентите имат пръст в това. Основана на свободните изкуства и науки и обогатена с интегрирани ресурси на четири студенти и 12 завършили училища, Penn предлага на учениците несравнимо образование, информирано от приобщаване, интелектуална строгост, изследвания и тласък за създаване на нови знания в полза на хората и общностите Светът.

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

Местоположения

  • Philadelphia

    Sansom Street,3501, 19104, Philadelphia

    Въпроси