Keystone logo
© BIMM University
University of Surrey

University of Surrey

University of Surrey

Представление

University of Surrey е глобална общност от идеи и хора, посветена на променящото живота образование и изследвания. С красив и жив кампус ние предлагаме изключително преподаване и практическо обучение, за да вдъхновим и да дадем възможност на нашите ученици за личен и професионален успех. Чрез нашите служители и студенти Съри постига страхотни неща.

Освен висококачествено обучение, университетът предоставя достъп до много академични услуги и ресурси за подкрепа. Чуждестранните студенти могат да получат помощ за езиковите си умения и има много услуги, които да им помогнат лесно да се установят в университетския живот.

143436_rsz_220_learning_centre_building.jpg

Налична е и богата кариерна подкрепа. Студентите от всички предметни области могат да се възползват от бизнес подкрепа и предприемачески насоки. Всеки може да изследва различни идеи, да развие желани бизнес умения и да подобри перспективите си за дипломиране. Нашите резултати по отношение на пригодността за заетост на висшисти са едни от най-добрите в Обединеното кралство, като 95% от нашите следдипломни специалисти работят или продължават да учат в рамките на 15 месеца след дипломирането си - Проучване на резултатите от завършилите 2023 г.

В Съри правим всичко възможно, за да се почувствате сигурни, улегнали и щастливи по време на времето си в университета. Нашият кампус ще бъде вашият втори дом и вие бързо ще станете част от нашата сплотена общност в кампуса. Нашият персонал винаги поставя нашите ученици на първо място. Без значение от какво имате нужда, в Съри има някой, който може да ви помогне. Имаме специален център за съвети и поддръжка на студенти в MySurrey Hive, приятелски международни екипи за поддръжка на студенти, мултирелигиозно капеланство и студентите на настаняване имат достъп до подкрепа и наставничество от своя академичен персонал.

143441_rsz_dsc_9505.jpg

От септември 2020 г. ще предоставяме на всички наши студенти и докторанти с безплатни цифрови копия на техните основни учебници. Това е част от нашия ангажимент да направим университета по-достъпен и да ви даде възможност да учите в по-дигитална среда.

Животът в университета е нещо повече от лекции и курсови работи, ние гарантираме, че вашият университетски опит е възможно най-разнообразен и пълноценен, предоставяйки ви безкрайни възможности да се възползвате максимално от времето си с нас.

Ако се интересувате от спорт или искате да поддържате активност по време на университета си, Спортен парк Surrey е дом на широк спектър от първокласни съоръжения, включително олимпийски басейн с осем ленти, фитнес зала за 120 станции и 10 метра високо катерене стени. Ако просто искате да се забавлявате и да се запознаете с нови хора, нашият студентски съюз също така разполага с широк спектър от вълнуващи клубове и общества и организира незабравими събития и възможности за доброволчество, за да ви осигури възможно най-доброто университетско изживяване.

Само на 34 минути път с влак от Лондон, учениците могат да се насладят на красивия, приветлив кампус и района на Съри. Гилдфорд е оживен и приветлив град и е заобиколен от живописна природа.

Съри се стреми да вдъхновява студентите да гледат на света по нови начини, да бъдат смели в работата си и да преживяват всичко, което студентският живот носи.

143438_rsz_2screen_shot_2020-11-07_at_95945_pm1.png

Характеристики на кампуса

Основният ни кампус се намира на Stag Hill, близо до центъра на Гилдфорд и до катедралата в Гилдфорд. Това е прекрасен, озеленен кампус, пълен с пространство за почивка, както и повечето от нашите студентски съоръжения, включително библиотеката и учебния център, MySurrey Hive, Студентския съюз, плюс магазини, барове и кафенета. Имаме втори кампус , в Manor Park, на кратко разстояние, където се намират Факултетът по здравеопазване и медицински науки, Спортен парк Surrey и много други места за настаняване.

Двамата са добре свързани с пеша, велосипед или автобус.

Има над 6000 учебни стаи в кампуса, поне половината от които имат самостоятелен душ и тоалетна плюс неограничен безплатен широколентов достъп. Има възможности за избор, които да отговарят на всички бюджети и изисквания и ви е гарантирано настаняване в университет през първата ви година, стига кандидатурата ви да пристигне навреме. Всички студентски общежития са на самообслужване с обща кухня и се наблюдават от охрана 24/7.

Извън кампуса има разнообразие от жилища в района на Гилдфорд, отдавани частно или чрез собствената схема за управление на имоти на University of Surrey .

  Приемане

  While many PWPs are psychology graduates this is not a necessity. Applications are welcomed from people with experience working in mental health or similar services who may not have been in education recently. Services will also have individual person specifications you are required to meet.

  Postgraduate route

  Accumulated credit volume of 360 FHEQ Level 4-6 credits (achieved to 2:1), of which at least 120 will be at FHEQ Level 6. Students should be working/ have recent experience in a relevant healthcare setting.

  Other entry requirements: Each student that is employed by the Improving Access to Psychological Therapies service is subject to the Rehabilitation of Offenders Act (1974) Section 4 (2) (Exemptions) Order 1975 and DHSS Circular HC (88)9 guidelines regarding police checks and child protection.

  Undergraduate route

  Students will normally hold a previously accumulated credit volume of 120 FHEQ Level 5 credits and 120FHEQ Level 4 credits. Students should be working/ have recent experience in a relevant healthcare setting. Students who do not have the above academic profile should seek advice as it may not exclude them from applying for our modules and programs of study.

  English language requirements

  • IELTS: 6.5 overall including 6.0 in each category.

  If you do not currently meet the level required for your program, offer intensive pre-sessional English language courses, designed to take you to the level of English ability and skill required for your studies.

  For more information about admission requirements, please visit the university website.

  Стипендии и финансиране

  Общи правила и информация за стипендии или опции за финансиране

  Открийте как можем да подкрепим вашето следдипломно обучение с множество стипендии директно от University of Surrey и външни доставчици.

  Моля, посетете университета за повече информация.

  Applying for a Masters at Surrey

  Postgraduate Online events on 26th April, 17th May and 22nd May.

  Награди и акредитации

  Университет на годината за заетост на висшисти

  The Times и Sunday Times Пълно университетско ръководство (2022 г.)

  4-то място в Обединеното кралство за цялостно удовлетворение на учениците

  Национално проучване на студентите (2023 г.)

  Победител в наградата за най-добра университетска кариера/услуга за заетост в Обединеното кралство

  Национални университетски награди за заетост (2022 г.)

  13-ти в Обединеното кралство в Complete University Guide League Table

  Пълно ръководство за университета (2024 г.)

  46-то място в света по устойчивост

  Times Higher Education (THE) Класации за въздействие върху университетите

  285-ти в света

  QS World University Rankings (2024)

  Живот в кампуса и съоръжения

  • Получавайте поддръжка и съвети 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата по учебни и лични въпроси чрез нашия онлайн портал MySurrey или лично в MySurrey Hive.
  • Възползвайте се от може би най-ефективната услуга за кариерно развитие на студенти в Обединеното кралство, за да организирате стажове, да намерите студентска работа или да планирате пътя си след дипломирането.
  • Достъп до основни грижи чрез нашата медицинска практика в кампуса и Център за благосъстояние.
  • Свържете се с нашия специализиран екип за международни студенти за помощ през целия процес на кандидатстване, включително кандидатстване за виза и подготовка за първите няколко седмици в Съри.
  • Разчитайте на Студентския съюз да представлява студентите и да предоставя подкрепа при академични въпроси, настаняване и др.

  В нашия прекрасен, озеленен кампус ще намерите страхотен избор от места за хранене, пиене и излизане. Освен селекция от магазини и кафенета, има и съоръжения като The Snug, място за студенти с възможност за резервация с огромни удобни дивани, 85-инчов екран и PlayStation.

  Има повече от 180 студентски общества – идеални, за да ви помогнат да намерите ново хоби или да преследвате съществуваща страст с хора с подобно мислене. Ако търсите активен начин на живот, University of Surrey също има над 40 спортни клуба, към които да се присъедините, от футбол до лакрос и волейбол. Те са базирани в спортния парк Surrey в кампуса, който също така разполага с 50-метров плувен басейн и фитнес зала със 120 станции.

  Студентският съюз също така организира незабравими събития и възможности за доброволчество, за да гарантира, че имате възможно най-доброто университетско изживяване.

  Местоположения

  • Guildford

   University of Surrey Guildford, , Guildford

  Въпроси