Keystone logo
University of Surrey Професионална юридическа практика (SQE Pathway) LLM
University of Surrey

Професионална юридическа практика (SQE Pathway) LLM

1 Years

Английски език

Редовно обучение

01 Jul 2024

Sep 2024

GBP 19 000 *

На територията на колежа

* за чуждестранни студенти | £12 500 за студенти от Обединеното кралство

Представление

  • Този курс ще ви даде правните познания, необходими за подготовката ви за трудния квалификационен изпит за адвокати 1 (SQE 1). SQE е изпитът за всички желаещи адвокати в Англия и Уелс. Ще подобрите шансовете си за успех на SQE и ще подсилите автобиографията си с магистърска степен по право.
  • Ще развиете практическите си умения в областта на правните изследвания, адвокатската дейност, изготвянето на проекти, писането на правни текстове и интервюирането, необходими за SQE2.
  • Ще бъдете обучавани от екип от преподаватели, които са практикуващи юристи, висококвалифицирани учени и ангажирани с вашето лично и професионално развитие.
  • Ще бъдете подпомогнати да пренесете академичното си обучение в професионалната среда чрез нашата широка мрежа от местни и национални юридически контакти, изградена чрез дългогодишната ни програма за стажове. Гилдфорд е утвърден правен център и предлага удобен достъп до правния сектор на Лондон.
  • Докато учите при нас, можете да се насладите на пълното университетско изживяване: достъп до материалната база на кампуса, специализирана библиотека, процъфтяваща студентска общност и спортния парк в Съри.

Какво ще проучите

Нашата едногодишна програма LLM по професионална юридическа практика (SQE Pathway) ще ви даде основните умения и знания, за да преминете успешно SQE1, както и практическите умения, които са желани от адвокатските кантори. По време на годината ще бъдете подпомагани от правни експерти с богат опит в практиката, които ще гарантират, че сте напълно подготвени за полагане на изпитите SQE1.

Професионалната насоченост на тази програма ще ви осигури стабилна основа, върху която да се подготвите за бъдещата си практика като новоквалифициран адвокат, включително:

  • Интервюиране на клиенти
  • договаряне
  • застъпничество
  • Професионално поведение
  • Проучване и изготвяне на проекти.

Материалите за SQE1 включват работни тетрадки, насочени към изпита, с тестове в края на всеки модул и два пробни изпита. През цялата година ще се провеждат практически оценки на уменията на живо, които ще подобрят разбирането ви за предметите на SQE в професионална среда и ще ви подготвят за живота като адвокат.

Това е трудна, но вълнуваща програма във водещ университет. Близките ни отношения с правния сектор ще дадат възможност на студентите да получат специализирани знания и насоки през цялата година и потенциален професионален опит след завършване на програмата.

Приемане

Стипендии и финансиране

Учебен план

Такса за обучение по програмата

Кариерни възможности

За училището

Въпроси