University of Birmingham - College of Arts and Law

University of Birmingham - College of Arts and Law

University of Birmingham - College of Arts and Law

Представление

131000_69103_banner.jpg

Колежът ни за висши училища по изкуства и право е динамична международна общност от над 1500 аспиранти. Ние се възползваме от отлични изследователски ресурси и благоприятна среда, която позволява на вашите изследвания да процъфтяват. Разположен в сградата на изкуствата в основния кампус в Едгбастън, нашият екип от академичен и оперативен персонал е на разположение, за да предложи подкрепа и съвети, когато имате нужда.

Като колеж ние имаме съоръжения от най-висок клас, които насърчават взаимодействието между дисциплините и изследователските области, така че вие ще бъдете сред хора с единомислие, които ви дават стимула, подкрепа и предизвикателства, необходими за успеха.

Университетът в Бирмингам

Бирмингам постоянно се развива и се развива в желанието си да стане водещ световен университет. Това се постига чрез нашата засилена научна мощ и обхват; отличителността на нашия изключителен опит за ученици; ширината и дълбочината на нашето академично портфолио; нашия размер и степента на нашите глобални мрежи.

Град Бирмингам

Бирмингам вече не се трансформира; тя се трансформира. Със независими ресторанти, магазини и барове в целия център и популярни квартали в града, този нов и жизнен Бирмингам е сгушен сред местните пазари, емблематичните сгради на индустриалното ни наследство и съвременната архитектура като новата Бирмингамска библиотека.

Новите барове и магазини се отварят често, докато градът продължава да изгражда своята младежка и уникална идентичност. В Бирмингам има толкова много разнообразие и история, че магазините, храната и заведенията отразяват това. Стари икони като Custard Factory са домакини на алтернативни магазини и барове, само на кратка разходка от известните пазари на риба и парцали на едро в Бирмингам, всички от които се сгушват в близост до новата жп гара Grand Central и пазаруването.

Правна школа в Бирмингам

Почти цял век Бирмингамското юридическо училище ръководи пътя в юридическото образование и научните изследвания. Днес ние продължаваме да предоставяме на нашите студенти иновативно, предизвикателно и изследователско ориентирано образование.

LLM в Бирмингам отнема една година (на пълен работен ден) или две години (на непълно работно време) и включва изучаването на шест специализирани модула и дисертация. Кандидатите трябва да имат добра бакалавърска степен по право или еквивалент.

LLM в Бирмингам позволява на студентите да следват общ маршрут, с пълна гъвкавост при избора на модули или да следват един от нашите специализирани Pathways . Когато кандидатстват за LLM в Бирмингам, студентите не трябва да решават дали желаят да се специализират на този етап, тъй като специалностите на Pathway могат да бъдат решени, след като студентите започнат курса.

Шекспировият институт

Институтът Шекспир, който се намира в Стратфорд-на-Ейвън, е маяк за международната Шекспирова стипендия от основаването си през 1951 г.

Университетът в Бирмингам е ангажиран във вълнуващо сътрудничество с Royal Shakespeare Company (RSC). Този новаторски проект е резултат от дългогодишната връзка между RSC и Шекспировия институт в Бирмингам.

Сътрудничеството се корени във визията за театъра като машинно помещение за творческо мислене и изследвания, място за обмен на художествени и академични знания и практика и споделен ангажимент за обогатяване на студентския опит и съвременни изследвания на Шекспир.

Нашите студенти са в основата на сътрудничеството и се насърчават да учат и създават театър в собствения дързък дух на Шекспир. Те се възползват от опита на RSC художници и практици чрез иновативни модули, майсторски класове, семинари и проекти.

Местоположения

  • Birmingham

    University of Birmingham, B15 2TT, Birmingham

Програми

Институцията предлага още:

Въпроси