The University of Waikato магистър по право
The University of Waikato

магистър по право

Tauranga, Нова Зеландия

0 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

На територията на колежа

* Местни такси: $ 6,616- $ 7,443 на година / Международни такси: $ 29 625 годишно

Стипендии

Разгледайте възможностите за стипендии, за да помогнете за финансирането на вашето обучение

Представление

магистър по право

С една година магистър по право квалификация от университета Уайкато можете да пригодите програма, чрез селекция от преподавани документи и / или изследователска теза.

Waikato_LLM

Юридическият факултет в Университета на Уайкато поставя силен акцент върху развитието на изследователски умения. Класовете са малки и обикновено се предлагат в дискусиите семинар стил. Този подход към преподаването в напреднал ниво създава възможности за вас да споделят гледни точки и да се обсъдят въпроси, свързани с темата. Тя ще ви помогне да подобрите своите умения за комуникация и да получат експертни познания. Това създава възможности за да мрежа с други хора и подновява мотивация и увереност. Вие също така ще получите много един-на-един път с преподавателската или контрол на академичния състав.

Ние предлагаме най-големият избор на документи в Cyber ​​право в Нова Зеландия, и следователно може да завърши тази Masters, фокусирани върху тази област.

Факултетът е домакин на две изследователски центрове: Център за екологични, ресурсни и енергийни закони (CEREL) и Център за местен и местен управленски център (MIGC). Ще се възползва от експертните познания и национални и международни професионални организации в тези области. Например, вие ще може да кандидатства за стипендия Международна асоциация Bar. Уайкато Юридически факултет е единственото училище в Нова Зеландия, който предлага тази възможност.

Независимо дали вашият интерес се крие в Cyber ​​право, Право на война и конфликти, транснационалната Наказателно право, въпросите на коренното население или екологично право, ще имате полза от национално и международно признат академичен състав.

господар на законите в закона маорски / Тихоокеанския и местното население "

Страстен за местни въпроси? Тази програма Masters ще ви позволи да учат в дълбочина на историческите и развиващите се тенденции в областта на правата на коренното население. Ще се развият умения като ви дава възможност да участват активно в развитието на Pacific съдебната практика и да се засили глобалното разбиране на правните системи на Тихия океан.

Прочетете повече за магистър по законите в Марови / Тихоокеанския регион и местното население.

Двойна LLM: Университета на Уайкато и Университета на Аризона

Интересува се държи две LLMs от международно силно разглежда Факултети на закона в значително по-малко време и в две различни страни?

Ако сте специален, ангажирани студент и сте завършили успешно 90 точки на LLM в Уайкато (или 75% от нашата LLM), който можете да получите 6-8 кредити към степента на LLM в James E Rogers колеж по закон, Университета на Аризона.

Има две възможности, които се предлагат за LLM в Аризона: коренното население Право и политика LLM (съставен от 24 кредити) или международна търговия и бизнес право LLM (съставен от 26 кредита).

Кариерни възможности

 • министерствата
 • преподаване право и изследвания
 • Граждански и обществени услуги и на съдебната система
 • Банково, финансови услуги и регулирането на финансовите пазари
 • Международни организации за развитие
 • Неправителствени организации, като агенции за правата на човека
 • Private правна практика
 • бизнес

Програма Отличия

Отличия степен може да се присъжда с

 • Отличие първи клас, или
 • Втори клас отличие (първа дивизия), или
 • Втори клас отличие (втора дивизия).

За да бъдат допустими за присъждане на отличия, вие ще трябва да завършите магистър по право квалификация в рамките на 12 месеца (ако изучаване на пълно работно време), или в рамките на 24 месеца (ако задочно обучение) и да премине всичките си документи.

Културен опит

Членовете на факултет идват от широк кръг от народи и културни среди, създаването на истински мултикултурна среда. Това помага приемна в нашите студенти повишена осведоменост на глобални въпроси, ги излага на множество исторически и културни перспективи, както и оферта вникване в правните системи извън компетентността на общото право.

Ние имаме най-разнообразна и жизнена студент тялото на всички юридически факултети в Нова Зеландия. До 30 на сто от всички наши студенти се самоопределят като маорски и близо 16 на сто идват от Pacific фон. Близо 40 на сто от учениците ни са на възраст над 25.

Факултет на три динамични право студентски асоциации: Pacific студент по право асоциация, Te Whakahiapo (маорски Student Association) и Уайкато университет студент по право асоциации играят важна роля за насърчаване на големи колегиални отношения между студенти и предлагат изобилие от социални и учебни възможности.

Нашата Менторство програма ще осигури допълнителна подкрепа и насоки в обучението си, да ви помогне, за да навигирате през периода на преход от училище или предишна заетост в университет проучване, както и да ви посъветва за други услуги и възможности, достъпни за Вас на територията на колежа.

Прием и записване

За да бъде приета в програмата за LLM, вие трябва да имате:

 • Завършен квалификация юрист или комбиниран степен по право в Университета на Уайкато с най-малко среден успех на "Б" или еквивалентна квалификация в друг университет; или
 • Завършен е LLB (Hons) в Университета на Уайкато с най-малко една "Б" среден успех или комбиниран степен по право в Университета на Уайкато или еквивалентна квалификация в друг университет; или
 • Доволен предпоставките за завършил проучване в предмета на ниво, което се счита за целесъобразно от Академичния съвет.

При изключителни обстоятелства, кандидатите, които не отговарят на тези изисквания, но които са доказали, запис на академичния успех и съответния опит, могат да бъдат приети в програмата.

Студентите, чийто първи език не е английски, се изисква да предоставят задоволителни доказателства за тяхното владеене на английски език. Обща оценка от 6,5 (с най-малко 6,0 постигнато в групата на писане) в IELTS или еквивалент.

За училището

Въпроси

Подобни курсове