University of San Diego School of Law

University of San Diego School of Law

University of San Diego School of Law

Представление

За University of San Diego School of Law

Юридическият факултет на Университета в Сан Диего (USD) е признат за отличните постижения на своя факултет, дълбочината на учебната му програма и силата на клиничните му програми. Всяка година USD обучава приблизително 900 докторанти по право и студенти по право от САЩ и целия свят. Юридическият факултет е най-известен със своите предложения в областите на бизнес и корпоративно право, конституционно право, интелектуална собственост, международно право, обществен интерес и данъчно облагане.

академици

Академичните курсове и програми в University of San Diego School of Law са предназначени да осигурят строго, изчерпателно, етично правно обучение на нашите студенти и учени. Нашите предложения за курсове са обширни, черпейки от някои от най-великите правни умове и всеотдайни учители в правното образование днес. С програми за дипломи за тези, които навлизат в юридическата професия или за тези, които вече са се утвърдили в кариерата си, USD School of Law е дом на първокласен правен факултет, световноизвестни правни клиники и иновативна учебна програма.

Класации

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

  • School of Law 5998 Alcalá Park, CA 92110-2492, San Diego

Въпроси