University Of Zurich - Faculty of Law

University Of Zurich - Faculty of Law

University Of Zurich - Faculty of Law

Представление

Университетът в Цюрих

Със своите 28 000 записани студенти, Университетът в Цюрих (UZH) е най-големият университет в Швейцария. Основан през 1833 г., UZH е първият университет в Европа, създаден от демократична политическа система; днес UZH е един от най-големите университети в немскоговорящия свят. Съставен от седем факултета, обхващащи около 100 различни предметни области, Университетът предлага голямо разнообразие от бакалавърски, магистърски и докторски степени. програми. В допълнение, програмите за продължаващо образование на UZH предлагат отлични възможности за обучение.

143559_Irchel-005.jpg

Юридическият факултет

Благодарение на дългогодишния си опит LL.M. програми осигуряват на своите студенти академично образование на най-високо ниво. Юридическият факултет предлага не само най-широк спектър от различни специализации в Швейцария, но също така се отличава с изключителната си мрежа от известни професори от цял свят, които изнасят лекции по много програми и курсове.

LL.M. Международно бизнес право на Университета в Цюрих

LL.M. Международното бизнес право на Университета в Цюрих предлага свързан с практиката курс за следдипломна квалификация на най-високо ниво.

Със своите внимателно подбрани области на специализация, LL.M. Международното търговско право отговаря на правните нужди на глобализирания бизнес свят и то:

 • Може да бъде завършен на пълен работен ден или базиран на работа.
 • Отличава се с дългогодишния си опит.
 • Характеризира се с отличната си мрежа от международно известни преподаватели.
 • Предлага най-широк спектър от специализации в Швейцария.
 • Има международна ориентация с пътувания до САЩ, Китай и ЕС.
 • Предлага на своите участници отлична подкрепа по време на обучението.
 • Насърчава дискусията и дискурса.
 • Поддържа обмен между студенти и преподаватели чрез интензивни уикенди в семинарни хотели.
 • Предлага лични насоки на участниците по време на учебната програма се ползва с достъп до предложения в университета в Цюрих.
 • Печалби от предложенията на Института Европа в Университета в Цюрих.

143558_Zentrum_Luftaufnahme_2014_03.jpg

местоположение

Швейцария има какво да предложи по отношение на културното разнообразие, езиците, зашеметяващата природа и, разбира се, хората си. В Швейцария живеят приблизително 8,1 милиона души и страната има четири официални езика: немски, френски, италиански и реторомански. Швейцария се радва на икономическа стабилност през последните десетилетия. Въпреки липсата на природни ресурси в Швейцария и факта, че швейцарската икономика е силно зависима от износа, нейният БВП на жител е по-висок, отколкото в повечето други индустриализирани страни.

Швейцарското население като цяло се радва на висок жизнен стандарт и Швейцария има силна репутация на висококачествени услуги в много сектори, включително здравеопазване, промишленост, обществен транспорт, образование и др. В доклада за глобалната конкурентоспособност, публикуван от Световната икономическа Форум през 2015/2016, Швейцария оглавява общото класиране. „Brainforce“ също е високо ценена в Швейцария и това е отразено от водещата позиция на Швейцария в „Таблица на Европейския съюз за иновации 2016“.

Студентски живот

Да учиш в Цюрих означава да живееш в оживената и вълнуваща културна столица на Швейцария. Далеч повече от бизнес и финансов център, Цюрих е известен още като „малкият голям град“. Това е така, защото Цюрих предлага всички предимства на градския живот и в същото време атрактивни съоръжения за отдих на прага си с невероятно красивото си езеро и близките планини.

Характеристики на кампуса

Местоположение

Швейцария има какво да предложи по отношение на културно разнообразие, езици, зашеметяваща природа и, разбира се, своите хора. В Швейцария живеят около 8,1 милиона души и страната има четири официални езика: немски, френски, италиански и романш. Швейцария се радва на икономическа стабилност през последните десетилетия. Въпреки липсата на природни ресурси в Швейцария и факта, че швейцарската икономика е силно зависима от износа, нейният БВП на глава от населението е по-висок, отколкото в повечето други индустриализирани страни.

Швейцарското население като цяло се радва на висок стандарт на живот и Швейцария има силна репутация за висококачествени услуги в много сектори, включително здравеопазване, индустрия, обществен транспорт, образование и др. В доклада за глобалната конкурентоспособност, публикуван от Световния икономически форум през 2015/2016 г., Швейцария оглавява общата класация. „Brainforce“ също е високо ценен в Швейцария и това е отразено от водещата позиция на Швейцария в „Индекса на Европейския съюз за иновации 2016“.

Студентски живот

Да учиш в Цюрих означава да живееш в оживената и вълнуваща културна столица на Швейцария. Много повече от бизнес и финансов център, Цюрих е известен също като „малкия голям град“. Това е така, защото Цюрих предлага всички предимства на градския живот и в същото време атрактивни съоръжения за отдих на прага си с невероятно красивото си езеро и близките планини.

  Местоположения

  • Zürich

   LL.M.-Studiengang Internationales Wirtschaftsrecht Universität Zürich Hirschengraben 56

   Въпроси