Vermont Law and Graduate School

A logo

Представление

В Vermont Law and Graduate School обучението е насочено към цел и действие.

Академичните програми на VLGS комбинират солидна основа в правото и политиката с фокус върху една или няколко области на специализация. Практическият, реален опит, придобит чрез работа в правни клиники и стажове, дава възможност на студентите да усъвършенстват своя опит и да съчетаят талантите си със своите страсти.

Ученето се случва навсякъде: в колежа – в класни стаи, конферентни зали, библиотека и на семинари за вечеря – и извън кампуса в съдебни зали, офиси на клиенти, градски събрания, сесии за медиация, показания и зали за законодателни изслушвания. Това е учебна среда, управлявана от ученици, които са по-склонни към сътрудничество, отколкото към конкуренция.

Vermont Law and Graduate SchoolАкадемичните програми на са предназначени да трансформират правната експертиза и умения в инструменти с последствие. Членове на факултета, известни юристи и практици предоставят обширен каталог на курсове, който включва най-много курсове по екологично право от всяко юридическо училище в Съединените щати. Най-високо класираният Център по екологично право подготвя студентите за лидерство чрез практика в специализирани институти и клиники. Международните програми позволяват на студентите да разширят разбирането си за глобалната политика и право и да тестват водите на правната практика извън САЩ. Библиотеката Julien and Virginia Cornell, един от най-добрите национални ресурси за екологично право, подкрепя студентите и преподавателите, докато учат и практикуват.

Общност

Vermont Law and Graduate School е различен вид юридическо училище и една важна причина е в нашата общност. Учениците ловят риба на Бяла река между часовете през лятото. Те организират вечери, варят собствена бира и чуват от първа ръка от губернатора на Върмонт колко е важно да се направят промени в наказателноправната система.

Подобно на самия Върмонт, общността в Vermont Law and Graduate School е малка и силно ангажирана. Това е страстна група от преподаватели, студенти и служители, които се грижат както за своите съседи, така и за промяната на света. Общността включва нашите възпитаници, които споделят обща връзка и любов към този малък град във Върмонт, въпреки че може да са разпръснати из цялата страна и в чужбина. Те се грижат един за друг, помагат на настоящите студенти да намерят работа и стажове и запазват ангажимента си да променят света и своите квартали.

Нужни са много части, за да може нашата общност да работи. Нашият кампус е дълбоко ангажиран със здрави, устойчиви екологични практики е една част от него. Тук ще намерите компостируеми тоалетни и захранвано със слънчева енергия зарядно устройство за електрически превозни средства, достъпни за използване.

Нашите ценности и ангажимент за равенство за всички също играят роля. В деня на срещата на града училището затваря, за да даде възможност на учениците, преподавателите и персонала да участват в тази важна демократична традиция на Нова Англия.

И накрая, самото място - и любовта към и ангажираността с природата - насърчава общностното изживяване. Отделяме момент, за да се свържем един с друг и със заобикалящата ни среда. Независимо дали е пешеходен туризъм в близост до Kent's Ledge или посещение на бараката за екипировка, за да вземете назаем ски за бягане, снежни обувки и канута. Когато времето е най-лошо, новият модерен фитнес център предлага оборудване и групови фитнес класове, включително йога, водена медитация и спининг.

Вариант за прием 2

Изисквания за виза

Местоположения

  • 164 Chelsea St. PO Box 96 South Royalton, 05068, Royalton

Програми

Въпроси