Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam

Добре дошли във <span translate="no">Vrije Universiteit Amsterdam</span>

За повече информация относно нашите (предстоящи) дни на отворените врати и уебинари, моля, посетете ни

Характеристики на кампуса

Лесно достъпен

Vrije Universiteit Amsterdam е лесно достъпен с обществен транспорт. Летище Схипхол е само на осем минути с влак. Жп гара Amsterdam Zuid е на пешеходно разстояние от VU University Amsterdam. Има и бърза трамвайна връзка до централната гара на Амстердам или гара Amsterdam Sloterdijk, като времето за пътуване е само шестнадесет минути. VU Amsterdam също е лесно достъпен с кола, тъй като се намира близо до орбиталната магистрала на Амстердам.

Университетски кампус

Почти всички наши студенти, персонал и програми се намират в кампуса: един комплекс от сгради в бизнес района на Амстердам. Съответно, в хода на вашето обучение е много лесно да се запознаете с други дисциплини.

  Визови изисквания

  Международни офис услуги на VU

  • Виза/разрешение за пребиваване
   Разберете дали имате нужда от виза/разрешение за пребиваване и как ще бъде уредено това.
  • Настаняване
   Информация за настаняване в VU Amsterdam .
  • Регистрация в общината
   Когато пристигнете в Холандия, трябва да се регистрирате в общината. Разберете какво трябва да направите.
  • Въвеждащи дейности
   След вашето пристигане в VU Amsterdam ще се проведат множество въвеждащи дейности.
  • Unibuddy
   Любопитни сте за студентския живот в VU Amsterdam ? Щракнете тук, за да попитате нашите международни студентски посланици.

  Стипендии и финансиране

  Стипендии

  С нашата собствена стипендия, Програмата за стипендии на VU (VUFP), ние предлагаме на силно мотивирани студенти с отлични резултати от обучението уникалната възможност да придобият магистърска степен с финансова подкрепа, предоставена от университета. Стипендията на VUFP е освобождаване от такса за обучение. Холандската програма за стипендии (HSP) е предназначена за студенти извън Европейското икономическо пространство (ЕИП), които искат да следват магистърска програма в Холандия. VU Amsterdam приема разнообразието като обогатяване на нашето преподаване, изследвания и нашия принос към обществото. Тази стипендия е специално предназначена за отлични студенти, които допринасят за разнообразието в нашия кампус. Като международен студент, който планира да учи в VU Amsterdam , можете да кандидатствате за различни стипендии и стипендии. Подробна информация за стипендии и крайни срокове можете да намерите на WWW.VU.NL/SCHOLARSHIPS ИЛИ WWW.GRANTFINDER.NL.

  Програма за стипендии на VU

  Програмата за стипендии на VU (VUFP) предлага на талантливи бъдещи студенти уникалната възможност да придобият степен по избрани магистърски програми във VU University.

  Живот в кампуса и съоръжения

  Като студент във VU Amsterdam ще разполагате с широка гама от съоръжения. Ще имате достъп до обширни библиотеки, безжична мрежа в целия университет и множество компютри и читални. Спортният център на университета предлага повече от 35 различни спорта, а културният център Griffioen организира разнообразие от курсове по изкуства, както и други културни дейности. Освен това, в сътрудничество с местен киносалон, VU прожектира най-новите международно наградени филми в основната сграда.

  Амстердам е един от най-мултикултурните градове в света, който се гордее с 180 различни националности и където английският е широко разпространен. Във VU Amsterdam 84 националности работят и учат в тясно сътрудничество, създавайки международна и динамична академична общност. Любопитни ли сте за ежедневието в Амстердам, от кампуса до това, което се случва в целия град? Искате ли да знаете как холандската образователна система се различава от вашата? Попитайте някой от техните студентски посланици. Те ще се радват да отговорят на вашите въпроси, като споделят своя личен опит от живота и обучението във VU Amsterdam .

  Изисквания за прием по програмата

  Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

  Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

  Местоположения

  • Amsterdam

   Main building Vrije Universiteit Amsterdam De Boelelaan 1105 , 1081 HV, Amsterdam

  Въпроси