Keystone logo
© WLU
West Liberty University

West Liberty University

West Liberty University

Представление

В West Liberty University (WLU), пътят към пригодността за заетост започва с чувство за принадлежност и общност. Разположен близо до Уилинг, Западна Вирджиния, в сърцето на оживен метрополис в района на трите щата, този университет вярва, че когато студентите - от близо или далеч - са приети с отворени обятия, те развиват увереност да успеят. Процесът започва с осигуряването на гостоприемно усещане за дом. Международният център "Роли Уилямс" гарантира това чрез организиране на ежеседмични дейности и събития, които осигуряват културно обогатяване, за да се улесни приспособяването и интеграцията в университетската общност.

Студентите от 32 държави могат да избират измежду повече от 70 акредитирани бакалавърски специалности и магистърски програми онлайн и в кампуса. Животът в кампуса обаче е победител по очевидни причини.

"Участието е ключът към това да извлечете максимума от опита си в колежа. Има по нещо за всеки, независимо дали интересите са социални, религиозни, специални, професионални, ведомствени или почетни." Университетът предоставя много възможности за включване в живота на колежа с повече от 50 активни организации.

Цялостното колежанско преживяване на WLU включва 24/7 достъп до Центъра за успех на студентите, където студентите се превръщат в ключови членове на общността на WLU, участвайки в програми и услуги, които им помагат да реализират своя потенциал и страст. В Центъра за изкуства и образование, многостранна лаборатория за практическо обучение, те изследват изкуствата, творчеството и технологиите.

Центърът за писане "Е. Кент и Барбара Кълър Робинсън" ги учи да пишат своите открития, като подобрява уменията им за писмена комуникация - от съществено значение за тези, които искат да ръководят организационния растеж. Бакалавърската степен по бизнес администрация и програмата MBA перфектно допълват тази цел.

Сред популярните варианти за тези, които искат да се запознаят с културата на Апалачите, са бакалавърската степен по обществено образование, бакалавърската степен по психология, бакалавърската степен по биология, бакалавърската степен по биология, магистърската степен по биология, магистърската степен по биология - зоология и магистърската степен по образование.

West Liberty University е ориентиран към бъдещето, четиригодишен държавен университет, потопен в богато наследство като най-старата институция за висше образование в Западна Вирджиния. Основан като West Liberty Academy през 1837 г. (26 години преди щатът да бъде приет в Съюза), той е създаден в отговор на нуждата от възможности за висше образование на запад от Апалачите. Институцията носи името на града, в който се намира. Уест Либърти е наречен в края на XVIII в. като най-западната точка на новата свобода, осигурена чрез Декларацията за независимост.

Мисия

West Liberty University, създаден през 1837, е първата институция за висше образование в Западна Вирджиния. Днес ние сме динамична, приобщаваща и ориентирана към студентите общност, която насърчава научното изследване, ученето чрез преживяване, творческото изразяване и глобалното гражданство.

WLU е държавен университет, който се ангажира да предоставя на студентите цялостно образование от бакалавърска до магистърска степен, като същевременно служи като водещ застъпник на региона за изкуствата, образованието, научните изследвания и икономическите възможности.

Декларация за визията

WLU се стреми да бъде модел на иновативен, приобщаващ, и трансформация образование, достъпно за всички, които оказват положително въздействие върху обществото.

Приемане

Изискванията за кандидатстване в колежа на West Liberty University са от Институционалните политики за бакалавърска степен на Комисията за политика на висшето образование.

В допълнение към тези изисквания за кандидатстване в колеж, може да има специални изисквания за прием в програми като дентална хигиена, медицински лабораторни науки, медицински сестри, музика, обучение на учители, бакалавърски програми на Regents по изкуства, BLA, BAS и следдипломно обучение.

Стипендии и финансиране

Стипендии West Liberty University

Програмата за стипендии West Liberty University е създадена, за да привлече най-добрите академични студенти. Студентите, влизащи като първокурсници за първи път, могат да се класират за едно от трите назначения в рамките на Програмата за стипендианти. В допълнение към получаването на четиригодишна академична стипендия, студентите получават и други предимства по тази програма.

Outside Scholarships

Всяка година West Liberty University приема безброй долари външно финансиране за стипендии, предоставено на нашите студенти.

Стипендии и грантове на Западна Вирджиния

Западна Вирджиния предлага повече от 100 милиона долара всяка година финансова помощ за колежа. Като щракнете върху връзката по-долу, студентите могат да намерят всички налични програми за финансова помощ, спонсорирани от държавата. Държавните фондове са достъпни за студенти, които тепърва започват своите усилия след завършване на средното образование, и студенти, които искат да направят промяна в кариерата и се нуждаят от ново удостоверение.

Открийте стипендия West Lib

Моля, посетете един от нашите дни за посещение на кампуса и имайте шанс да спечелите стипендия от $1000, за да посещавате West Liberty University . Посещението на кампуса ви позволява да видите кампуса през очите на студент, да се срещнете и да говорите с преподаватели и служители, да изпитате всичко, което WLU може да предложи, и да имате шанс да спечелите $1000.

Местоположения

  • West Liberty

    208 University Drive CU Box 101, 26074, West Liberty

Въпроси