Keystone logo
West Liberty University Бакалавър по наказателно правосъдие
West Liberty University

Бакалавър по наказателно правосъдие

West Liberty, Съединени Американски Щати

4 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

26 Aug 2024

USD 8550 / per semester *

На територията на колежа

* извън щата / в щата: $4,358 / в метрото: $7,118

Представление

Наказателното правосъдие е програма в рамките на Департамента по социални науки, която съчетава аспекти на наказателното правосъдие, социологията, социалната работа, психологията, историята и правото. Студентите се обучават с различни преподаватели с опит в областта на правото, младежката престъпност, консултирането, поправките, пробацията, предсрочното освобождаване и правоприлагането. Студентите развиват широк спектър от комуникационни умения чрез дискусии, презентации и писане.

Тези умения са отлична основа за кариера в областта на правоприлагането, пробацията, предсрочното освобождаване, консултирането и правото. Учениците ще се запознаят с лекции, дискусии в клас и практическо обучение в различни области на правоприлагането. От студентите се изисква също така да преминат двеста (200) часа стаж, който трябва да се проведе през семестъра на обучение.

Отличителна черта на тази програма е нейната гъвкавост. Много от курсовете се предлагат във вечерните часове, за да могат да се приспособят към работещите хора. Програмата предлага също така трансфер на кредити за одобрени лица, завършили щатска полиция, общинска/местна полиция и академия за изправителни служби. Университетът West Liberty предлага и второстепенна специалност "Криминално правосъдие".

Идеални студенти

Приемане

Стипендии и финансиране

Учебен план

Такса за обучение по програмата

Кариерни възможности

За училището

Въпроси