Keystone logo
University of Westminster Право и технологии LLM
University of Westminster

Право и технологии LLM

London, Великобритания

1 Years

Английски език

Редовно обучение, Задочно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 15 000 / per year *

На територията на колежа

* международен | Великобритания: £12 500

СЛЕДДИПЛОМНА ОТКРИТА ВЕЧЕР

Представление

С бързия напредък на технологиите и ежедневните скокове в научното разбиране на проблемите, които влияят на ежедневието ни, обществото се променя с безпрецедентна скорост. Правото също е повлияно от технологичните и научните промени и се сблъсква с тях, както във връзка с промените в професионалната практика, така и с вида на знанията и въпросите, които подлежат на регулиране и законодателно уреждане. Разработихме курс, който ще ви помогне да развиете знанията си по ключови правни въпроси, свързани с технологичното и научното развитие.

Програмата Law and Technology LLM насърчава критичното осмисляне на технологичните и научните промени, по-специално във връзка с правото. Курсът се занимава и с политически, социални и етични въпроси, свързани с начина, по който правото улавя и използва промените в технологиите и научните знания. Отношенията между правото и технологиите и свързаните с тях етични въпроси, които възникват в тази област, са динамични, така че този курс има за цел да ви предостави пространство за оценка на настоящите предизвикателства и разглеждане на потенциалните регулаторни отговори. Тази магистратура по право ще ви даде ключови аналитични и изследователски умения, които можете да използвате в професията и извън нея.

Обучението ще се осъществява чрез комбинация от практическо, творческо и съвместно учене, както и възможности за независими изследвания с определени материали и дискусии, водени от преподавателя, както в клас, така и онлайн. Курсът ще ви помогне да придобиете и да се съсредоточите върху уменията, необходими в юридическата професия и извън нея, като спомогне за повишаване на пригодността ви за заетост в области, свързани с правните технологии, като тези, отнасящи се до правната практика и иновациите, правната етика, изследванията в областта на правото и обществената политика, както и спазването на законодателството и регулирането. Тя ще ви даде и добра основа за работа в държавната администрация, благотворителната дейност и социалното застъпничество.

Основни причини да учите при нас

  • Ще проучите значението и въздействието на новите технологични постижения върху правото чрез използване на подходящи примери от практиката.
  • Курсът ще ви помогне да започнете да поставяте критични и етични въпроси относно стойността и въздействието на подобни разработки в един бързо променящ се и все по-задвижван от технологиите свят.
  • Ще имате възможност да разработите свое собствено формулиране на критични въпроси чрез традиционна дисертация, базирана на текст, доклад, базиран на проект, или спекулативен дизайн.
  • Ще се присъедините към динамична и разнообразна академична общност в сърцето на Лондон, която се стреми да развива социално осъзнати, предприемчиви и критично мислещи личности.
  • Ще работите с учени, които провеждат висококачествени изследвания в областта на правото и технологиите.

Защо да изучавате този курс?

Преподавани от експерти

Ще бъдете обучавани от водещи учени и професионалисти в областта на правото и технологиите.

По-голяма индивидуална насоченост

Курсът ще се преподава от експерти чрез преподаване в малки групи, индивидуално наставничество, съвместна и самостоятелна работа, което води до по-голяма индивидуална насоченост.

Фантастично местоположение

Ще учите в нашия кампус в Централен Лондон, което означава лесен достъп до най-добрите адвокатски кантори и ресурси в столицата.

Приемане

Стипендии и финансиране

Учебен план

Такса за обучение по програмата

Кариерни възможности

Предоставяне на програми

За училището

Въпроси