Keystone logo
Western Michigan University, Cooley Law School

Western Michigan University, Cooley Law School

Western Michigan University, Cooley Law School

Представление

ЗА

Western Michigan University Thomas M. Law School Кули е частна, нестопанска цел, независими юридически факултет, акредитиран от Американската асоциация на юристите и Комисията за висше обучение.

Нашата мисия

Мисията на Thomas M. Cooley Law School Западната Michigan University е да подготви завършили своите за влизане в юридическата професия чрез интегрирана програма с практическа правна стипендия за своя водещ принцип и фокус. Тази мисия включва осигуряване на широк достъп до тези, които търсят възможност да учи право, като същевременно ще изисква, че тези, на които тази възможност се предлага строги академични стандарти, отговарят WMU-Cooley му.

Нашата история

WMU-Кули е независима, завършил колежа на закона акредитиран от Американската асоциация на юристите (North Clark улица 321, Чикаго, IL 60610, Телефон: 312-988-5000) от 1975 г., Комисията за висше обучение (30 North LaSalle Street, Suite 2400, Chicago, Illinois 60602-2504 Телефон: 800-621-7440 / Fax: 312-263-0456) от 2001 г. и член на Централната асоциация на Северна. WMU-Кули е нараснал от регионален закон училище в Лансинг, Мичиган, на една от националния ръст. Ние сме най-голямата програма Juris Doctor на нацията и най-всеобхватна програма за юридическо образование акредитирана непълно работно време. А справедливо и обективно политика влизане и трудно, практически, професионално юридическо образование са създали важно място за WMU-Кули сред американските юридическите факултети.

Thomas M. Cooley Law School The Western Michigan University е основан през 1972 г. от група юристи и съдии, ръководени от тогавашния главния съдия на Мичиган Върховния съд, Thomas E. Бренън. Училището е обявен за Томас McIntyre Кули, правен учен и практикуващ адвокат на 19-ти век.

Law School WMU-Кули учи студентите на знания, умения и етика, необходими, за да бъде успешна в закона и ценен член на обществото. WMU-Кули е разработила образование учебна програма правна и програма, предназначена за подготовка на своите студенти за практика на закона чрез опит на основата на преподаването на адвокатски умения. Студентите се научават да прилагат теорията на правото на ситуации, те могат да се сблъскат като практикуващ адвокати. Като част от Професионализъм План WMU-Кули е, Cooley студенти също се преподават принципите на професионализма, приети от Western Michigan University Thomas M. Cooley Law School общност.

WMU-Кули също е ангажирана с осигуряването на правно образование за хора от всички сфери на живота. WMU-Кули се гордее със своята разнообразна национална и международна студентска организация, където студенти, чрез справедливи и обективни политики за прием, имат възможност да научат закона.

Местоположения

  • Lansing

    Lansing Campus 300 S. Capitol Avenue Lansing, MI 48933, , Lansing

Въпроси