Keystone logo
Wrexham Glyndwr University

Wrexham Glyndwr University

Wrexham Glyndwr University

Представление

За нас

Университетът Wrexham Glyndŵr започна през 2008 г., така че все още сме един от най-младите университети във Великобритания. Това е жизнено, приятелско място, където на ученика и на бъдещето се дава лично внимание.

Нашето вдъхновение

Името ни идва от уелския учен и герой Оуен Глиндър и се стремим да подкрепим някои от същите философии като него.

Горди сме да назовем нашия университет, след като човек, който обичаше ученето, обичаше страната си, прегърна международен поглед и постоянно демонстрира вдъхновяващ и предприемчив подход към живота.

Духът му е в сърцето на Университета на Рексъм Глиндър, където ние се стремим да бъдем смели, предприемчиви и отворени за всички във всичко, което правим.

Извършваме обучение в нашия главен университет в Рексъм от 1887 г., когато бяхме известни като Wrexham School of Science и Art. Първо започнахме да предлагаме дипломи през 1924 г., но оттогава изминахме дълъг път.

Нашите връзки

Днес водещите в индустрията курсове са в основата на нашето предложение. Ние се гордеем с нашите връзки с водещи местни и регионални работодатели, като Airbus, Kellogg's, JCB и BBC. Техните знания и опит се връщат обратно в нашите курсове, като осигуряват на нашите ученици само най-подходящите умения за бъдещата си кариера.

Нашата общност

Изключително сме горди от възможностите, които предоставяме на тези от нетрадиционни среди, за да влязат във висшето образование. Повече от половината от нашите студенти учат на непълно работно време и ние сме един от водещите университети във Великобритания за подпомагане на студенти от по-ниски социално-икономически среди чрез университет благодарение на нашата цялостна програма за разширяване на достъпа в местната общност. Университетът е и първото висше училище в Северен Уелс, което се превърна в шампион по многообразието на Stonewall.

Нашата мисия

Нашата мисия е да работим в партньорство, за да вдъхновим и образоваме нашите ученици и да дадем възможност за социален и икономически успех.

Нашето виждане

Визията обхваща седем ангажимента, които са включени в основния текст на документа за визия и стратегия 2025 и са подкрепени от редица действия.

Нашата дейност ...

е подкрепена от нашите ценности:

 • Достъпни в обучението ние предоставяме на нашите студенти, персонал и общност, които са проактивни в насърчаването на стойността на висшето образование. Това се основава на отдадеността да бъдем всеобхватни и честни в предоставянето на нашите услуги
 • Подкрепа на нашите обучаеми и персонал, както и на региона, като помага на всички да спечелят доверие и да постигнат своя потенциал. Това предполага фокус на партньорството за добавяне на стойност и споделяне на разбирателство - ние работим по-добре и по-ефективно заедно, независимо дали това е с ученици, персонал, индустрия или други заинтересовани страни
 • Иновативни в предоставянето и управлението на академично осигуряване и професионални услуги, както и в нашите взаимоотношения с партньори в сътрудничество и регулаторни органи. Това позволява на нашата култура, структура, политики и хора да движат върховите постижения, да отговарят на нуждите и да постигат това, което сме си поставили.
 • Амбициозен в това, което се стремим да постигнем за нашите студенти, служители и партньори и как го правим, като признаваме, че няма ограничения за обучението и знанието. Това предполага иновативен, предприемчив и гъвкав подход; желание за проучване на нови идеи.

Има приложен фокус

Водене на върхови постижения, чрез предоставяне на работодател и ръководен от индустрията портфейл от курсове, за осигуряване на професионалисти, които са готови за кариера, за да подкрепят и отговарят на нуждите на регионалната, националната и международната икономика.

Поставя учениците в сърцето на това, което правим

Осигуряване на жизнена, приятелска и подкрепяща общност, фокусирана върху вдъхновяването на всеки човек чрез лични наставници, за подпомагане и посрещане на индивидуалните нужди при постигане на техния потенциал чрез академични постижения.

Как работим

 • Включваме и слушаме учениците във всичко, което правим
 • Ние изграждаме взаимноизгодни партньорства
 • Ние доставяме това, което обещаваме
 • Ние поддържаме процесите прости и ефективни
 • Ние очакваме и действаме
 • Ние общуваме открито и редовно

Местоположения

 • Wrexham

  Wrexham Glyndwr University, Mold Road, LL11 2AW, Wrexham

Въпроси